Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.000
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dronići su gladni. Nakotilo ih se, treba to hraniti.

cry me a riverOčito si zaboravio da je Rusija izvršila agresiju na nezavisnu državu Ukrajinu.
Hrvatski jezik je u suštini pokvarena verzija Srpskog jezika,a čak se ni na Hrvatskom ne zove Harkiv,priložila ti je Agafja onu naslovnu stranu vaših novina iz ww2.Ni ja ne vidim razliku u odnosu na ono kako ja pišem, dakle - koristiš hrvatski.
Pa ako je već tako, nauči da se taj grad na hrvatskom zove Harkiv.
Čovek ti je u prvoj rečenici,na samom početku napisao istinu koju si ti jednostavno ignorisao jer ne poznaješ istoriju,a pametuješ i provociraš ovde.Ne vidimo da neko ide na Moskvu. Krenuo Volodja na Kijev pa dobio po tamburi, tako da bolje stoji" Ne idi na Kijev!"
??? Koji ti je sad ovaj?Nijanso...sive.Generalno, odakle filoputinima ideja da Zelenskij želi osvojiti Moskvu?![]()
Danasnji Ukrajinci i Rusi usvojili hrvatski stil izvestavanja. Ko to kaze ko to laze Hrvatska mala.
818 dan, nova sveza sila za daljnje tamburanje rusoagresora.![]()
Dve clanice severno od Crnog mora, Ukrajina i Belorusija.Jel vidiš sjeverno od Crnog mora svijetloplavu članicu osnivača?![]()
Dve clanice severno od Crnog mora, Ukrajina i Belorusija.
Nisi primetio da posle te njegove preporuke niko ne ide na Rusiju, Moskvu?To je iskonska ruska sveta zemlja i, naravno, i krvlju i dušom se mora da brani i oslobodi od nacista i NATO zveri ... Rusiji nikada nije bilo važno ko su i koliko brojni neprijatelji, već kolika je svetinja koju moraju svojim životima, krvlju i dušom da brane... Znaš li ti, polupismeni nesrećniče, koliko je miliona nacista u 2. svetskom ratu nasrnulo na Ruse i Rusiju? Koliko puta su bili brojniji od Rusa i kako su prošli? Koliko je ustaša zagnojilo tu istu svetu rusku zemlju? Biće da zapadnjačke hijene još nisu savladali ni te istorijske lekcije, a oni koji ne nauče istoriju uvek ponavljaju istu grešku ...Nije li to i objasnio ovaj veliki britanski vojskovođa?
Pogledajte prilog 1551546