Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.627
Mnogi od njih sad i pokušavaju da dobiju rusko državljanstvo i pasoš.Treba da predje u Rusiju i zivi u slobodi.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogi od njih sad i pokušavaju da dobiju rusko državljanstvo i pasoš.Treba da predje u Rusiju i zivi u slobodi.![]()
Oadkle Ukrajini sateliti? Ah, da, nije NATO u ratu...Samo se ti tješi.
Sateliti sve vide a avion nije igračka...

Ukrajina?Posle sve one pompe na pocetku, Rusija opet zaglavila u nekoj Vukojebini tamo na severu, moram kartu otvoriti opet sam zaboravio kako se zove a juce sam procitao
Rashodovani avioni, među njima i oni koji su pripadali UkrajiniSamo se ti tješi.
Sateliti sve vide a avion nije igračka...
Naravno.Njihovi ne ginu na frontu.Samo skijanje.Da, odmah nakon raketiranja kinzalom
Лако. 3D Тетрис.
genocid jel da?Da, odmah nakon raketiranja kinzalom
Jesi se zapitao sa čime su do sada gađali taj aerodrom?Немам се шта тјешити не постоји ни теоретска шанса да 3 С400 буду на малом простору као ни авиони миг 31 након двије године гађања истог аеродрома.Конташ ни у теорији то није могуће али ако ће теби бити лакше тако ти вјеруј шта да ти кажем.Немој се после чудити катокакото?
GlupostiNe pravi se lud, godinu i više dana EU arlauče kako će ukrajinska skladišta gasa mnogo značiti EU za peglanje potrošnje.
Tako su planirali i da kupuju struju od Ukrajine pa im je sada doniraju, zli Putin im je osujetio sve mudre planove![]()
O tome se diskutira a ti nisi otvorio padobran..To ja nisam rekao.
Ne laprdajTo je jedno od najvećih skladišta gde EU drži svoje rezerve gasa.![]()
NATO ima satelite, daje sve šta treba podataka i nije u ratu još..Oadkle Ukrajini sateliti? Ah, da, nije NATO u ratu...![]()
И планинарење. Смрт за више официре ОТАН.Naravno.Njihovi ne ginu na frontu.Samo skijanje.
Dostavlja sva oružja i municiju, finansira vojsku i državne institucije, obučava trupe, obezbeđuje logistiku i vrši nadgledanje bojišta za jednu stranu u sukobu.NATO ima satelite, daje sve šta treba podataka i nije u ratu još..

Jesi se zapitao sa čime su do sada gađali taj aerodrom?

Gluposti

O tome se diskutira a ti nisi otvorio padobran..

Ne laprdaj

NATO ima satelite, daje sve šta treba podataka i nije u ratu još..

A toga je sve manje i manje. Davno sam govorio, mogu ukrainci dobit meleone, milijarde, bilione trte mrte, najsavremeniju tehniku i opremu, ali nema to ko da koristi. Doduše preprodaće seDostavlja sva oružja i municiju, finansira vojsku i državne institucije, obučava trupe, obezbeđuje logistiku i vrši nadgledanje bojišta za jednu stranu u sukobu.
Pa manje je Ukrjaina u ratu nego NATO, Ukrajina samo daje topovsko meso![]()
Posle sve one pompe na pocetku, Rusija opet zaglavila u nekoj Vukojebini tamo na severu, moram kartu otvoriti opet sam zaboravio kako se zove a juce sam procitao
Pa dobiće je, oko 300.000km2 teritorije je sasvim pristojna reparacijaHoće li Rusi, kad se rat završi, tražiti ratnu reparaciju od Ukrajine?
Realno trenutno i učestvuju puno više nego da su u ratu sa Rusijom, jer Nato tj. američka tehnologija pronalazi mete, a takođe američka tehnologija sa Nato posadama tj. Himars, Storm Shadow, Scalp i ostale Nato džidža-bidže ih gađaju ! U slučaju bilo kakvog direktnog sukoba Nato i Rusije misliš da bi Rusi pustili razne MQ-9 Reapere, P-8 Posejdone, RC 135 Rivet Jointe da im švrćkaju oko granica ! O rušenju izviđačkih saltelita sa Nudolom i S-500 da ne govorim ! I to će trajati sve dok zapad u jednom trenutku ne pretjera, jer trenutno njihovi puleni gube, pa Rusi uvedu zabranu letova oko granice i uvedu neki zaštitni pojas gdje neće moći da američka goveda da lete, i onda će morati da prelome da li su spremni na to da li će nastave da lete pored ruskih granica tj. da li su spremni da ih Rusi kolektivno spale radi Ukrajine !Dostavlja sva oružja i municiju, finansira vojsku i državne institucije, obučava trupe, obezbeđuje logistiku i vrši nadgledanje bojišta za jednu stranu u sukobu.
Pa manje je Ukrjaina u ratu nego NATO, Ukrajina samo daje topovsko meso![]()