Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Код тебе је све релативизам, ко да си библиотекар и ноулајфер...

Релативнизујеш све монархистичко ''најприближнијем'' моделу садашње државе, која је монархију сатрла... заиста тужно шта прави пристрашће и кукавичлук именовања зла злом од интелектуалца
Gde si video da relativizujem nesto :aha:pa znas o akriviji i ikonomiji u Crkvi, pa eto ikonomija je jedan vid realizma kojim se sprovodi idealizacija akrivije, jel razumes.

Ja napisem da ima nekih monarhistickih stvari u danasnjoj Rusiji ti napises da relativizujem monarhisticko, ne :ne:, to ti je kao monarhisticka ikonomija u Rusiji, razumes, pa cekaj jel bolje da imamo evrovizuju u drzavi i drustvu na Zapadu ili Rusiju u kojoj se bore koliko mogu da odbrane hriscanske i moralne vrednost.

Valjda si ti i za hriscanske vrednosti, naravno da je to retoricko pitanje.

Od Jasenovca tesko sta moze da bude gore,
Не знаш како масакрирају бољшевици по синагогама, а у многим случајевима и по црквама у олтару... Тотлани кошмар, ЈАсеновац бар није имао сакралну иконографију...

pretesko je bilo za hriscane pod komunizmom u Sovjetiji, po nekad slicno mucenicima u Jasenovcu, jasno je da je danas drugacije u Rusiji i drugaciji su problemi ima i nekih slicnosti u nekim stvarima ali je to sve ipak daleko od toga kako ti to crno - belo predstavljas, mislim po tebi znaci ceo svet pravedno napada Rusiju zbog njihovih sovjetskih komuno grehova, tesko to moze da pije vodu.
Сад их не напада свет, јер су они напали Укре... Ја ти причам о Руском народу, а не о држави... руски народ нико не подржава (јер их чак и ''власт'' троши ''олако и лагано'' већ 100 годиан ), а државу подржава Америчка и кинеска-кошер мафија само тако

Прави разлику између народа и државе, држава има светску помоћ, а народ због беде мора под мач...
Neka Rusija okajave svoje grehe i u krvi rata ali to automatski ne znaci da ne vode pravedni odbrambeni rat za svoju otadjbinu i ocuvanje moralnih vrednosti.
Не причај о одбрамбеном рату више... не лажи себе, ово је рат да се Словенска раја побије, не брани Русија ништа...

Pomenuo grke zilote kao primer koji mozes da razumes jer si upoznat sa time, isto i Mos, naravno da imam misljenje na osnovu onoga sto radi i pise, to je merodavno.
Добро... не спамуј контекст

🇷🇺🇺🇦🏴💥 Уништен РСЗО украјинских терориста

У рејону села Липци (Харковска област), наши борци су уништили чешке РСЗО "Vampire". Ове системе користе украјинске оружане снаге за удар на мирни Белгород.

Како саопштавају инсталација је уништена "Ланцетом".

🇷🇺🏅 „Увек ме питају колико имам година.“

Иван Жарски није навикао на такву пажњу према сопственој личности. Стога се насмејао: кажу, златна звезда на његовим грудима је „за љубав према домовини“. Овај видео, снимљен на изложби заробљене опреме на Поклоној гори, постао је виралан свуда. И наравно, нисмо могли а да не сретнемо овог скромног младог официра.

Током специјалне операције, Иван не само да је освојио високе награде, већ је и упознао своју љубав! ❤

Bambusanje po planu i programu :whistling::per:

Celebrate The Last Of Us GIF by Naughty Dog

Gde si video da relativizujem nesto :aha:pa znas o akriviji i ikonomiji u Crkvi, pa eto ikonomija je jedan vid realizma kojim se sprovodi idealizacija akrivije, jel razumes.
Човече, Црква је роб у Русији сад, која црна акривија и икономија... раде шта има каже коширана мафија атеиста

Ja napisem da ima nekih monarhistickih stvari u danasnjoj Rusiji ti napises da relativizujem monarhisticko, ne :ne:, to ti je kao monarhisticka ikonomija u Rusiji, razumes, pa cekaj jel bolje da imamo evrovizuju u drzavi i drustvu na Zapadu ili Rusiju u kojoj se bore koliko mogu da odbrane hriscanske i moralne vrednost.

Valjda si ti i za hriscanske vrednosti, naravno da je to retoricko pitanje.
Не причај о ''најамњем могућем злу'', ''чекању да се промени'' и сличним глупостима које су ''надомак монархије'' јер сад нема више нигде православних монархија...

Сам си рекао да је репулика која је сатрла монархију ''реалности'' и којој неко ''мудро плива''... Не да не пливате у екс СССР, већ вас подавише ко зечеве у лагање себе и других на кило

Оператери беспилотних летелица из 61. засебне гардијске бригаде морске пешадије пренели су срдачан „поздрав“ групи копнених маринаца и њиховим моторним чамцима на десној обали реке Дњепар у Херсонској области.

****** kako ih naziva XICOR srBski petokolonas uredno taslace robove botoksiranog Krmelja :rtfm:

There were 22 of us. 20 of them died. We saw how they were torn to pieces by mortars. The commanders threw us [into battle] like meat. We didn’t know that this would be an offensive. We were betrayed. We were abandoned,” — complains a sobbing russian occupier.

😢

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back