Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.369
„Иксоводы“ групе „Север“ идентификовали су, сустигли и уништили самоходни топ 2С3 „Акација“.
Отишли су код Бандере.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si video da relativizujem nestoКод тебе је све релативизам, ко да си библиотекар и ноулајфер...
Релативнизујеш све монархистичко ''најприближнијем'' моделу садашње државе, која је монархију сатрла... заиста тужно шта прави пристрашће и кукавичлук именовања зла злом од интелектуалца
pa znas o akriviji i ikonomiji u Crkvi, pa eto ikonomija je jedan vid realizma kojim se sprovodi idealizacija akrivije, jel razumes.
, to ti je kao monarhisticka ikonomija u Rusiji, razumes, pa cekaj jel bolje da imamo evrovizuju u drzavi i drustvu na Zapadu ili Rusiju u kojoj se bore koliko mogu da odbrane hriscanske i moralne vrednost.Не знаш како масакрирају бољшевици по синагогама, а у многим случајевима и по црквама у олтару... Тотлани кошмар, ЈАсеновац бар није имао сакралну иконографију...Od Jasenovca tesko sta moze da bude gore,
Сад их не напада свет, јер су они напали Укре... Ја ти причам о Руском народу, а не о држави... руски народ нико не подржава (јер их чак и ''власт'' троши ''олако и лагано'' већ 100 годиан ), а државу подржава Америчка и кинеска-кошер мафија само такоpretesko je bilo za hriscane pod komunizmom u Sovjetiji, po nekad slicno mucenicima u Jasenovcu, jasno je da je danas drugacije u Rusiji i drugaciji su problemi ima i nekih slicnosti u nekim stvarima ali je to sve ipak daleko od toga kako ti to crno - belo predstavljas, mislim po tebi znaci ceo svet pravedno napada Rusiju zbog njihovih sovjetskih komuno grehova, tesko to moze da pije vodu.
Не причај о одбрамбеном рату више... не лажи себе, ово је рат да се Словенска раја побије, не брани Русија ништа...Neka Rusija okajave svoje grehe i u krvi rata ali to automatski ne znaci da ne vode pravedni odbrambeni rat za svoju otadjbinu i ocuvanje moralnih vrednosti.
Добро... не спамуј контекстPomenuo grke zilote kao primer koji mozes da razumes jer si upoznat sa time, isto i Mos, naravno da imam misljenje na osnovu onoga sto radi i pise, to je merodavno.
Na snimku nema dvaest tehnike, desetak koliko sam vido, drugo par tehnike pogodjeno i nastavili dalje, ne vidi se unistenje 20 tehnike.Pa ti si reko da si " brojo " dje ba zapelo![]()
![]()

Ali kad TI XI ili WATCHMAN i XICOR okace koljektivno dobijete erekcijuDa,zato sto ih ne uzimam za ozbiljno.

Bambusanje po planu i programu

Човече, Црква је роб у Русији сад, која црна акривија и икономија... раде шта има каже коширана мафија атеистаGde si video da relativizujem nestopa znas o akriviji i ikonomiji u Crkvi, pa eto ikonomija je jedan vid realizma kojim se sprovodi idealizacija akrivije, jel razumes.
Не причај о ''најамњем могућем злу'', ''чекању да се промени'' и сличним глупостима које су ''надомак монархије'' јер сад нема више нигде православних монархија...Ja napisem da ima nekih monarhistickih stvari u danasnjoj Rusiji ti napises da relativizujem monarhisticko, ne, to ti je kao monarhisticka ikonomija u Rusiji, razumes, pa cekaj jel bolje da imamo evrovizuju u drzavi i drustvu na Zapadu ili Rusiju u kojoj se bore koliko mogu da odbrane hriscanske i moralne vrednost.
Valjda si ti i za hriscanske vrednosti, naravno da je to retoricko pitanje.
****** kako ih naziva XICOR srBski petokolonas uredno taslace robove botoksiranog Krmelja
Na snimku nema dvaest tehnike, desetak koliko sam vido, drugo par tehnike pogodjeno i nastavili dalje, ne vidi se unistenje 20 tehnike.![]()

Ja ne,zato tviter ne koristim kao izvor informacija,smesni su mi i jedni i drugi.Ali kad TI XI ili WATCHMAN i XICOR okace koljektivno dobijete erekciju![]()
Naravno pa koliko se dosad to desavalo i Ukrajincima i Rusima.Pogodjeni i nastavili dalje![]()
Pre Majdana.Ugovor o koriscenju luke je produzen, obnovljen za vrlo dug period, mrzi me sad da trazim koliko dugo.
There were 22 of us. 20 of them died. We saw how they were torn to pieces by mortars. The commanders threw us [into battle] like meat. We didn’t know that this would be an offensive. We were betrayed. We were abandoned,” — complains a sobbing russian occupier.****** kako ih naziva XICOR srBski petokolonas uredno taslace robove botoksiranog Krmelja