- Poruka
- 65.628
Više ih nema, to je istina.Дакле теби и даље није јасно да нема правих авиона...лол![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Više ih nema, to je istina.Дакле теби и даље није јасно да нема правих авиона...лол![]()
Reci mi, za što su ti dali 'Heroja Rusije'?"
"Za ljubav prema domovini"
"Dobar motiv... Što si digao u zrak?"
"Nisam ništa digla u zrak... Tipkala sam papirologiju na računalu..."
"Haha, vjerujem ti... Daktilografkinja..."
"Onda su me prebacili u kafeteriju"
//
(Ivan Zharsky – diplomirao je 2020. godine na Mihajlovskoj vojnoj topničkoj akademiji. Ivan služi u 810. zasebnoj brigadi marinaca Crnomorske flote (Sevastopolj) kao zapovjednik baterije. Dana 17. srpnja, tijekom napada na selo Pyatikhatki u Zaporoška regija, I. Zharsky je protutenkovskim vođenim raketnim sustavom Kornet uništio dvije neprijateljske vatrene točke, što je olakšalo napredovanje jurišnih skupina, nakon čega je eliminirao sedam neprijateljskih pješaka.
Ivan je 24. srpnja u blizini sela Rabotino brzo pružio medicinsku pomoć ranjenom suborcu, a zatim ga evakuirao na sigurno.
Dana 26. srpnja, predvodeći posadu protutenkovskih projektila Kornet, stariji poručnik Zharsky zauzeo je unaprijed pripremljenu poziciju i pogodio tenk Leopard 2A6, uzrokujući detonaciju njegovog streljiva. Nakon što je promijenio položaj, Ivan je iz neposredne blizine pogodio BBC Bradley, uništivši njegovu posadu. Tijekom drugog vala neprijateljskog napada, Zharskyjev tim je u borbi vješto uništio još šest BMP-2. Zbog toga se neprijatelj povukao.
27. srpnja gardisti su nastavili uništavati neprijateljske tenkove i oklopna vozila. Pogođeni su još jedan tenk Leopard, BMP Bradley i BMP-1.)
žalosno ali istinito..tužni smo svi što srbija nema medije kao u USA i EU...toliki stupanj demokracije teško je dostići...a o istoriji i mitovima židovi su dostigli vrhunac što pokazuje njihov razvoj demokracije a srbija je ostala na 1941.dok židovi su dotigli razvoj demokracija u mitovima od 2500 p.n.e.Meni je ovde očigledno da ti ne znaš koliki uticaj na narod imaju mediji. Moj naivni i dobri otac koji gleda RTS od jutra do mraka kao papagaj ponavlja sve što tamo čuje, izjave tipa "neće im Vučić dati Kosovo", "uplatio nam Vučić bonus na penzije", "napravio nam Vučić autoput"... i slične gluposti samo su dokaz koliko je nekim ljudima lako manipulisati.
Kriminalci koji u svojoj vlasti imaju medije na Balkanistanu vrlo lako kod prostog naroda mogu da proizvedu kakav god hoće efekat, i kod Srba i kod Albanaca. Referendum je samo jedan primer. Sloba je to radio majstorski, manipulaciju mitovima i istorijom.
Ako ti to ne vidiš, ili to vidiš kao "politički pamflet", onda mogu da zaključim da si jednako naivan kao i svi ostali kojima mišljenje oblikuje RTS i Informer.
Дакле теби и даље није јасно да нема правих авиона...лол![]()
nije ti lako ipak je USA tvoja dežela...To baš i nije puno pametno.
Amerikanci ima da ih snimaju iz svega što imaju, tako da će ovi na brodu verovatno posle toga da svetle u mraku.
Не држе се на писти.Већ сам писао да брат од супруге ради у Мурманску, недалеко од њега је једна велика авио база.Jeste Mig 31 koji nosi te kinzale lagano stoji na pisti i to dva komatakoliko sam cito ti migovi deluju sa kinzalima samo iz pravca Rusije.
čemu suvišna priča...jesu ili nisu..to neće u konačnici ništa promjeniti...gledao sam njemačke filmske uradke iz 1945. gdje su prikazivali uništene sovjetske tenkove...desetke njih...rat je ...nije nogometna utakmica..ali u konačnici put je zacrtan...inače kinez je davio putina u pekingu....Не држе се на писти.Већ сам писао да брат од супруге ради у Мурманску, недалеко од њега је једна велика авио база.
Ту не држе авионе на писти који су на сигурици а камо ли на Криму.Не треба се ложити на Укро пропаганду.
Сизифе ти барем ниси ограничен лик не ложи се на Укро пропаганду.Руси су до сада све своје губитке признали када су се заиста и десили.Više ih nema, to je istina.
Пази Укри одавно руску војску приказују као неорганизовану хорду, као орке шта ли.A ne znam ja je li ih ima ili nema, ali ako ih tako ostavljaju po ledinama onda bi zbilja trebalo nekoga pred zid![]()
Šalim se ja malo, ne verujem nikome.Сизифе ти барем ниси ограничен лик не ложи се на Укро пропаганду.Руси су до сада све своје губитке признали када су се заиста и десили.
Макете и мамце користе већ преко годину и по од ако су почели Укри дроновима дубоко да улазе на територију Русије.
У Мурманску је једна од највећих авио база у Русији гдје држе стратешке бомбардере и релативно су сугурни на тој раздаљини па их не држе вани од како је почео овај сукоб а камо ли на Криму не будите дилеје.Нису Руси баш сисали весло...
Uce od onih wasingtonpedofila, da gadjaju civile. Zato se vi svedoci sudjnega dana toliko lozite na toSta arlauces nisu ukrajinci gadjali Cacak
Kad Krmeljo agresori gadjaju Kiev i Harkov mogu i ukrajinci sta god oce + rafinerije po majcici rassiji![]()
Без обзира у шта ти верујеш истина је само једна.Nisam ja rekao da propagande nema na zapadu. Na ljudima je izbor u šta će da veruju.
Пази Укри одавно руску војску приказују као неорганизовану хорду, као орке шта ли.
Међутим у реали руска војска је далеко дисциплинованија на терену од Украјинаца.
Руски МИг 31 погодити на писти данас је готово немогуће.Просто не стоји на писти ни у ван ратном моду.
Па јбт. 1999 године чак ни наши мигови нису погађани на пистама већ су срушени у борби.
На пистама остао само отпад и макете.Јел ви стварно мислите да руска војна доктрина не познаје термин маскирање?![]()
Е ово ко преживи преживио је...Тренутак удара запреминско-детонирајуће авио-бомбе ОДАБ-1500 на упориште милитаната Оружаних снага Украјине у једном од праваца СВО
Slabo je to sve.Želim ogromne eksplozije koje noć pretvaraju u dan.Е ово ко преживи преживио је...
Па, тоjoš tri dana zelenski će biti od rusije optužen kao uzurpator vlasti i proglašen teroristom...pregovora neće biti
Нисам баш сигуран. Ипак је бака Снежана на твом списку жељаŽelim ogromne eksplozije koje noć pretvaraju u dan.
Не знам колико пратиш руске медије.Одавно их нико не приказује тако, већ постоје јасне назнаке да имамо мноштво убачених странаца који координишу западним оружјем.У суштини иста је школа ратовања само се Украјинци све више пребацују на западно оружје што их може коштати главе сума сумаре.Запад свјестан да су Украјинци навикли на совјетско-руско оружје је прво покушао да прикупи све остатке таквог оружја по Европи и послати Украјини.Међутим није ни то превише помогло, истина јесте развукло овај сукоб.Помоћи неће ништа јер да су Руси имали намјеру да стану стали би након пар мјесеци.Ово је одавно сукоб на вишој разини и неће се одлучити само на украјинској територији.Нато је прешао границе, добио адеквантан агресиван одговор и сада чекамо резултате нове прерасподјеле која је на помолу.Осјети се у ваздуху раст мултиполарног мода прерасподјеле свијета.Ista je zapravo stvar i s ruske strane, oni ukrajince prikazuju kao nesposobne i glupave, maltene retardirane, a ipak se već treću godinu kolju s njima oko nekih sela istočne ukrajine![]()
Tuzla je ključ svega. Tuzla i Pirot.Без обзира у шта ти верујеш истина је само једна.
Такође твоја вера нема никакве везе са чињеницама, она је
заснована на пропагандним лажима, твојим животним потребама
и наравно Тузлом.