Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šalim se ja malo, ne verujem nikome.
Молим те да почнеш да се ложиш на руску пропаганду.
АЛи, не једнострано, него мало Спутњик, мало Руссиа Тодау, мало руски Телеграми.
Дакле, ОБЈЕКТИВНО и НЕУТРАЛНО ложење на руску пропаганду.
Нешто попут колеге Емихса :lol:

Не знам колико пратиш руске медије.Одавно их нико не приказује тако, већ постоје јасне назнаке да постоји мноштво убачених странаца који координишу западним оружјем.У суштини иста је школа ратовања само се Украјинци све више пребацују на западно оружје што их може коштати главе сума сумаре.Запад свјестан да су Украјинци навикли на совјетксо-руксо оружје је прво покушао да прикупи све остатке таквог оружја по Европи и послати Украјини.Међутим није ни то превише помогло, истина јесте развукло овај сукоб.Помоћи неће ништа јер да су Руси имали намјеру ра стану стали би након пар мјесеци.Ово је одавно сукоб на вишој разини и неће се одлучити само на украјинској територији.Нато је прешао границе, добио адеквантан агресиван одговор и сада чекамо резултате нове прерасподјеле која је на помолу.Осјети се у ваздуху раст мултиполарног мода прерасподјеле свијета.
Drugim rečima ukratko,lanci na srpskim rukama sve su slabiji a to je suština ove teme.

Ono što ja čitam u tvom postu je da demokratska volja naroda ne važi dok je na vlasti neko ko ti ne odgovara.

"Vučić/Putin/Lukašenko/Orban/Fico/Janukovič kontroliše medije, tako da izbori nisu regularni tako da imamo pravo da intervenišemo i pomognemo narodu da ga skine sa vlasti i uspostavi pravu demokratiju"

Ono što zapravo želiš je da taj "naivni" (u prevodu glupi) narod prevaspitaš da misli kao ti, onda će sve biti ok.
@Sizif nisi mi odgovorio na ovo?

Malopre si napisao da u svakoj zemlji imaš propagandu, ali tvoj stav kaže da samo kod nekih zemalja propaganda poništava demokratsku volju građana na izborima i time druge države dobijaju pravo da se mešaju u njene unutrašnje stvari?

Pomogni mi da razumem.

Poslednja izmena:
@Sizif nisi mi odgovorio na ovo?

Malopre si napisao da u svakoj zemlji imaš propagandu, ali samo kod nekih propaganda poništava demokratsku volju građana na izborima?

Pomogni mi da razumem.
Čovek koji nasedne na medijski i politički narativ da mu je prvi komšija neprijatelj a da ga političar na vlasti nekako volšebno od toga brani je naivan, da ne iskoristim onaj gori izraz.

To važi za Srbe i Albance, za Ruse i Ukrajince, za Nemce i Poljake, za Hutue i Tutsije, to važi za sve.

Ne znam da li ti to nešto pomaže da razumeš, ali to je činjenica. Treba nanjušiti onoga ko se vodi pravilom "zavadi pa vladaj".

УКРАЈИНСКЕ ЈЕДИНИЦЕ КОЈЕ СЕ НАЛАЗЕ У СУМСКОЈ ОБЛАСТИ, ПРИЈАВИЛЕ СУ КОНЦЕНТРАЦИЈУ РУСКИХ СНАГА У БЛИЗИНИ ГРАНИЦЕ​

Руска војска се јасно спрема за офанзиву у Сумској области, а украјинска војска бележи наводно кретање војне технике ка граници. Ово је изјавио војник 24. одвојеног јуришног батаљона „Ајдар“.​

Руска команда довлачи војну технику до границе Сумске области и концентрише значајне снаге. Оружане снаге Украјине не искључују могућност да наредних дана уследи удар сличан оном у Харковској области. У принципу, скоро нико не сумња у почетак нове војне операције руске војске, али постоје неслагања у тајмингу. Неки кажу да ће офанзива почети сада, а неки долазе на идеју да почетком лета, као диверзиони маневар пре почетка већег.

„На граници са Сумском облашћу Руси нешто планирају, довлачећи технику ближе борбене линије„, написао је наведени војник на једној од друштвених мрежа.
Раније је и начелник Главне обавештајне управе украјинског Министарства одбране Буданов, такође најавио могући удар руске војске у Сумској области. Он је уверен да је таква операција планирана и да ће бити спроведена у блиској будућности. Према речима шефа војне обавештајне службе, руске оружане снаге ће напасти из Суџе са директним приступом Суми. Ситуацију јединица Оружаних снага Украјине у Сумској области компликује чињеница да команда украјинске војске практично нема резерве за јачање правца, све су послате према Харкову.

Према неким украјинским експертима, а и војсци, удар у Сумској области довешће украјинске оружане снаге у позицију да сваки наредни удар може бити последњи. Русија је успела да уништи све расположиве резерве украјинске војске, а где ће доћи главни удар нико не зна.
Опа, открио си нови русјачки "медиј"

https://tvfront.rs/
:bravo:

Врло је важно да задржиш ту "РАЗНОВРСНОСТ" извора

:lol:

Миг31 не постоји на Криму.
Није предвиђен за тако мали простор,то су авиони са далекометним радарима.
На Криму се налазе лансери Циркона и Оникса,Кинжал са Крима нема никакве сврхе
Да, бре, ко је још видео Миг31 на Криму.
Ево, и на АПР су потврдили да од тога нема ништа.
Наиме, на АПР Руси редовно ажурирају распоред својих ефектива, јер не смеју дозволити да њихови фанови широм света остану НЕИНФОРМИСАНИ

Čovek koji nasedne na medijski i politički narativ da mu je prvi komšija neprijatelj a da ga političar na vlasti nekako volšebno od toga brani je naivan, da ne iskoristim onaj gori izraz.

To važi za Srbe i Albance, za Ruse i Ukrajince, za Nemce i Poljake, za Hutue i Tutsije, to važi za sve.

Ne znam da li ti to nešto pomaže da razumeš, ali to je činjenica. Treba nanjušiti onoga ko se vodi pravilom "zavadi pa vladaj".
Opet neki pamfletni odgovor, ja te pitam konkretne stvari ti mi propagiraš neke opšte principe?

Evo konkretno, po kom osnovu ministri spoljnih poslova Litvanije, Estonije i Letonije imaju pravo da se priključe protestima u Gruziji?

Može li Lavrov ili Vulin da se priključi protestima u Nemačkoj? Zašto ne?

Još jedno pitanje, da li taj naivan čovek iz tvoje prve rečenice ima pravo da da glas na izborima i da se taj glas važi?

Pe neki dan si kacio 2.000.000 mrtvih Engleza i Amerikanaca iz NATO, plus 300 generala u podrumu na 120metara dubine, plus podmornica sa 140.000 Ustasa u podrumu, pazi u podrumu Maripoulja, plus Kejt Midlton, plus Lojd Ostin, plus Budanov, plus Zaluzni plus ko zna koje si jos debilne teme otvarao tesko je pratiti sve tvoje odvale na forumu

I Kako onda sad, Ukrajinci ginu u ratu u Ukrajini
Колективни Запад трпи, јелте, страховите губитке. Боље рећи невиђене губитке.
С нагласком на НЕВИЂЕНЕ

Молим те да почнеш да се ложиш на руску пропаганду.
АЛи, не једнострано, него мало Спутњик, мало Руссиа Тодау, мало руски Телеграми.
Дакле, ОБЈЕКТИВНО и НЕУТРАЛНО ложење на руску пропаганду.
Нешто попут колеге Емихса :lol:
Па не баш по питању украјинско-руског сукоба и проблематике Донбаса тј. генерално драстично угроженог статуса Руса у Украјини од 2014 године, ја сам 110 посто уз Русе, недвосмилено без увијања не знам одакле ти да сам неутралан.Отворено Против Руса је генерално само НАТО чак ни он цијели отворено плус још пар сатетилита.Нормалан свијет је углавном неутралан али не русофобан и против Руса као НАТО.
images

С нагласком на НЕВИЂЕНЕ
Kako ide dvodnevna akcija uništenja Hamasa?

Onih bednih 360km2 okruženih sa svih strana najmodernijom vojnom tehnikom i nadgledana 24/7 od strane celog Zapada?

Nije li te sramota da nešto pišeš ovde gde se komentariše pravi rat a ne bestijalno iživljavanje nad decom?

С нагласком на НЕВИЂЕНЕ
pošto nažalost živimo još uvek za sada u okruženju kolektivnog zapada okreni se oko sebe i pogledaj inflaciju i pad standarda danas pada standard a uskoro će i glave

Да, бре, ко је још видео Миг31 на Криму.
Ево, и на АПР су потврдили да од тога нема ништа.
Наиме, на АПР Руси редовно ажурирају распоред својих ефектива, јер не смеју дозволити да њихови фанови широм света остану НЕИНФОРМИСАНИ
Nisi video ni ti,pa ne cudi kolicina neznanja,sve i da je tako,Harkov front se raspada o tome cutite ko zaliveni.
Zato necu vise da ulazim u diskusije sa vama.

Опа, открио си нови русјачки "медиј"

https://tvfront.rs/
:bravo:

Врло је важно да задржиш ту "РАЗНОВРСНОСТ" извора

:lol:
Какве везе има ко преноси текст, украјински су извори, барем се потруди прочитај текст неће ти очи испасти јбм миша не уједају Руси што си параноја.Или си ти стварно насјео на ЦНН причу како само Американци имају право да шире пропаганду преко својих медија и оне флоскуле руски малигни утицај. :lol: Мало је чудно причати о демократији запада и залагати се за цензуру медија који ти се не свиђају.

Nisi video ni ti,pa ne cudi kolicina neznanja,sve i da je tako,Harkov front se raspada o tome cutite ko zaliveni.
Zato necu vise da ulazim u diskusije sa vama.
Какво ти ЗНАЊЕ имаш о томе где шта и ком тренутку Руси држе од својих ефектима?

Ти си неки генерал сержант Форумов?

Шта теби заправо није јасно у овој објави?Ајде дај други твој ОБЈЕКТИВАН извор, хоћеш да ти сада избацим три, четири америчка медија која пишу о овоме? :D Не буди кро бојовник без потребе, има њих довољно...

Начелник Главне обавештајне управе украјинског Министарства одбране Буданов, такође најавио могући удар руске војске у Сумској области.

Kako ide dvodnevna akcija uništenja Hamasa?

Onih bednih 360km2 okruženih sa svih strana najmodernijom vojnom tehnikom i nadgledana 24/7 od strane celog Zapada?

Nije li te sramota da nešto pišeš ovde gde se komentariše pravi rat a ne bestijalno iživljavanje nad decom?
Иде сјајно. Одвалише ти ИДФ од живота те џихад слободарце

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back