Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.863
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opisao si satrapiju RF i njen oblik
demoNkratije...sa novičokom, polonijumom, prozorima....
Ne znam da li ce se prijaviti ili ne ali front im ne gine, mali strumpf je osvetoljubiv i zao.Ti šta se vraćaju čekaju u redu za prijaviti se u rusku vojsku...
Malo je reći navala na regrutne centre.
Nedostaje udeo rublje.Dedolarizacija poprima ''zabrinjavajuće'' razmere
„Udeo dolara u globalnim rezervama prošle godine je opao 10 puta više od prosečne brzine u poslednje dve decenije
https://www.bloomberg.com/news/arti...stunning-pace-jen-says?embedded-checkout=true
Ko bi mogao da predvidi da neodrživ dug, sankcije i krađa rezervi na neki način smanjuju poverenje?
![]()
Sta je novo rekaocenjeni pukovnik? Svima je oduvek jaSNO da Ukrajina jedan na jedan ne moze tuci Rusiju, zbog toga dobija pomoc sa zapada a da li ce se zapad umesati zavisi samo od Putina.Svima jasno sem ukrowermahtu.![]()
![]()
Kada se ratuje svi mediji lazu, ruski mediji masno lazu takodje ako to nisi primetio ozbiljno si zatrovan putinizmom.Pitam te to iz prostog razloga -dokazano je više puta na više primera da zapadni mediji lažu.Prosto i jednostavno-lažu.Čitav zapad je lažljiv,prevrtljiv i licemeran.Pa evo ti primera da jedna država koja duguje Bogu,svetu i samoj sebi(USA)sebe naziva ekonomskom silom.Ili ono vezano za Nemačku i zelenu agendu(rudnike uglja) je dokazano da lažu.Sve vezano za Ukrajinu od samog početka krize-lažu.Dokaza je bezbroj.Uvoz gasa i nafte u EU i u UK i pored sankcija se zove laž.Obmana.Koga lažu?Pokušaj usvajanja rezolucije o genocidu u Srebrenici za koje Gideon Grajf i Efraim Zurof,vodeći ljudi iz te oblasti kažu da nije bio genocid a inicirane u Nemačkoj koja je zaista počinila genocid se takođe zove laž.Sve ti je to zapad.Jedna velika fabrika laži.
Trebali bi Rusi ozbiljno da razmisle zasto se EU i NATO toliko prosirili, da li je razlog prisiljavanje novijih clanica, mrznja prema Rusima, bahata ruska politika u proslosti ili jednostavno pokusaj da se prikljucenjem zapadnoj sferi ublazi propusteno u stvaranju boljeg drustva u proslosti.НАТО је оптужио Русију за „хибридне злонамерне активности на територији алијансе“ и обећао да ће наставити да снабдева Украјину, наводи се у саопштењу.
Kao što će i Rusi proizvoditi rakete u HersonuHoće, u Tokmaku. ...![]()
![]()

Zelenski rece da ce pobediti.Kada se ratuje svi mediji lazu, ruski mediji masno lazu takodje ako to nisi primetio ozbiljno si zatrovan putinizmom.
Ne baviš se pretpostavkama nego prenosiš javno objavljen podatak iz kojih smjerova i kada će napasti.Nisam ja najavio,vec preneo.
Za razliku od tebe koji se bavi pretpostavkama.

Nisam ja pisao samo za medije već za zapad u celini. Lažu.Kada se ratuje svi mediji lazu, ruski mediji masno lazu takodje ako to nisi primetio ozbiljno si zatrovan putinizmom.
Nisam dovoljno inteligentan.Mislio sam da si dovoljno inteligentan da posle onolikog teksta sam zaključiš kojim ja izvorima verujem.
Putin spominjao demilitarizaciju i jos ponesto, zasad je nereseno.Zelenski rece da ce pobediti.
Oh ne!Kada se ratuje svi mediji lazu, ruski mediji masno lazu takodje ako to nisi primetio ozbiljno si zatrovan putinizmom.

Pa?Ne baviš se pretpostavkama nego prenosiš javno objavljen podatak iz kojih smjerova i kada će napasti.
Jesi li dobro?
A ne, dići će ručice u zrak i reći "Hvala vam braćo Rusi".Zelenski rece da ce pobediti.
Ja govorim sve vreme da cekamo sudija da svira kraj.Putin spominjao demilitarizaciju i jos ponesto, zasad je nereseno.
Ja takodje ne samo o medijima vec o onome sto je ostalo od nekada MOCNOG ISTOKA.Nisam ja pisao samo za medije već za zapad u celini. Lažu.
Naveo sam i primere.
Ako ti to ne vidiš, ti si zaista zatrovan.
Poljska i Baltik su se pridružili NATOu zbog mržnje prema Rusima, ostale države Varšavskog ugovora i Balkana su ucenjene ulaskom u EU, dok su Finska i Švedska ušli iz gluposti, potpuno nepotrebno i nelogično.Trebali bi Rusi ozbiljno da razmisle zasto se EU i NATO toliko prosirili, da li je razlog prisiljavanje novijih clanica, mrznja prema Rusima, bahata ruska politika u proslosti ili jednostavno pokusaj da se prikljucenjem zapadnoj sferi ublazi propusteno u stvaranju boljeg drustva u proslosti.

Istina,nemam pojma,zato ih rusi razvaljuju.A ne, dići će ručice u zrak i reći "Hvala vam braćo Rusi".
Nemaš ti pojma tko su Ukrajinci, nisu to nekakvi glibavi balkanci.