Americka cizma je u nemackoj je do 2099. Tako da ce svabe dobiti nuklearku al od Rusa.Ne budi komičan. Iran će imati nuklearku, a Švabe kad se malo osove, neće?
Dok ovi dođu do toga, Švabe će imati NLO.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Americka cizma je u nemackoj je do 2099. Tako da ce svabe dobiti nuklearku al od Rusa.Ne budi komičan. Iran će imati nuklearku, a Švabe kad se malo osove, neće?
Dok ovi dođu do toga, Švabe će imati NLO.
Jel to naredjenje, obersturmfurer?Neka ga roknu
Your objections are duly noted.... and overruledEach loss listed is a link to evidence in a picture or video.
https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html?m=1
Najpre su rekli da je radi korupcije, međutim, sad se polako provlači da je u pitanju izdaja.
Војници Арбатског јуришног одреда и 15. јуришне бригаде Оружаних снага Русије ослободили су насеље. Новобакхмутовка
Руска застава се завијорила над селом!
Nemaju resurse? Koje resurse nemaju Njemačka i Japan, molim te daj mi objasni?
Nije to nikakva polovica, Rusi nemaju niti će imati više od 20% Ukraine sada i u bilo koje dogledno vrijeme. Mogu ili biti potpuno izbačeni ili da spadnu na nekih 7% i sl.
Znas i sam kako to funkcionisw u hijerarhiji, dovoljno je biti lojalan i dodje na visok polozaj, nesposobnjakovic.Могуће да сам превише личан. И да, извесно, грешим. Али. Ја ОНОГ Туванера очима не могу смислити. Мирише ми на гигантску велеиздају. Ајде, ноћи и дани ће бити судија.
како им само не досади толико побјеђиватиSve će ih ukrajinci pobiti![]()
Siguran sam da takvi programi postoje odavno a bice realizovani kada to bude potrebno i dodje dozvola "odozgo"Kakvo dijeljenje, države će razviti svoje nuklearne programe, misliš da je problem jednoj Njemačkoj, ili Japanu, razviti vlastito nuklearno oružje? To je pitanje političke odluke a ne praktičnih mogućnosti, ja sam zapravo uvjeren da te države rade na tome upravo sada dok mi o tome pišemo...
Ha ha, pitanje proizvodnje a-bombi nece se resavati u Nemackoj ili Japanu nego u Vasingtonu ili Briselu, demokratija je to.За почетак немају владу која може да одлучује о таквим питањима![]()
ovako će je dobitiAmericka cizma je u nemackoj je do 2099. Tako da ce svabe dobiti nuklearku al od Rusa.
Nuzda zakon menja pa su 1956. opet naoruzani. Nemci posle drugog rata i danas nisu isti kao ni drugi narodi sirom sveta, sve se promenilo.Nego sta ti mislis zasto je Nemacka razoruzana posle ww2??
Aj ukljuci malo taj mozak,ti bi nuklearku da im das
Bozeeeeee svasta![]()