Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:
GL8e8jiWgAAgbML

🇷🇺🇺🇦 А ево и првог заробљеног инжењерског возила за чишћење мина М1150 заснованог на тенку M1 Abrams. У марту су руске оружане снаге погодиле најмање два таква у близини Авдејевке, али су успеле да евакуишу само једног од њих сада док су се кретале западно од града.

Руске трупе су од почетка године значајно прошириле своју колекцију заробљених оклопних возила. Тако су код Доњецка узели неколико борбених возила пешадије М2А2 ODS Bradley из 47. пешадијске бригаде Оружаних снага Украјине, а недавно су успешно превезли први немачки Leopard 2A6 у позадину.

Узимајући у обзир чињеницу да је неколико М1А1 такође погођено код Авдејевке и да се сада налазе на неутралној позицији у офанзивној зони Оружаних снага Русије, у блиској будућности се може очекивати појава првих заробљених «Абрамса».

Your objections are duly noted.... and overruled
‘Reports and confirmation’ should not be applied to Oryx, coffee grounds and tea leaves would have done better
.

Indeed, no sooner had the war broken out than social media was awash with the heroic exploits of “the Ghost of Kyiv” and “the Martyrs of Snake Island,” outright hoaxes that were widely disseminated and believed at the time.

This obvious problem soon led some observers to search out a means of more objectively determining combat losses. Many of them began relying upon the Oryx website, run by a purportedly independent “open source” organization that organized and displayed images of destroyed tanks and other military vehicles, thereby allowing analysts to total up the losses suffered by each side in the conflict. Journalists and others soon used this photographic evidence to conclude that the Russians had suffered enormous, almost catastrophic losses, with the under-gunned but highly-motivated Ukrainian defenders destroying huge numbers of Russian tanks and other military vehicles, a result that also suggested very high Russian casualties.

The alleged loss of Russian hardware documented by Oryx seems absolutely staggering. One of the main website pages itemizes nearly 9,500 Russian armored vehicles lost, of which 6,000 were destroyed and nearly 2,800 captured. Those losses included nearly 1,800 tanks, with well over 500 of these captured by the plucky Ukrainians. Each of these listed items is linked to a photograph, most of them either being uploaded separately or contained within a Tweet. For example, 244 destroyed or captured T-72B tanks are listed, all individually numbered and linked to the photographic evidence. Obviously, not all destroyed Russian vehicles would have been swept up, so the true scale of Russia’s apparent losses must surely have been considerably greater. Ukraine’s hardware losses were also cataloged, but they only totaled about 3,000 armored vehicles.

Read more:

https://www.unz.com/runz/war-and-propaganda-in-the-russia-ukraine-conflict/?showcomments#comments

Nemaju resurse? Koje resurse nemaju Njemačka i Japan, molim te daj mi objasni?

Ne pravi se nuklearno oružje na traci za montažu BMW-a, to bi valjda trebalo da znate.
Za proizvodnju je potrebna specifična oprema, te ne može baš tako tajno i brzo da se nabavi

Poenta je besmislenost teme, kakva Nemačka i nuklearno naoružanje, nemojte da se zamajavate sa glupostima

Могуће да сам превише личан. И да, извесно, грешим. Али. Ја ОНОГ Туванера очима не могу смислити. Мирише ми на гигантску велеиздају. Ајде, ноћи и дани ће бити судија.
Znas i sam kako to funkcionisw u hijerarhiji, dovoljno je biti lojalan i dodje na visok polozaj, nesposobnjakovic.

Kakvo dijeljenje, države će razviti svoje nuklearne programe, misliš da je problem jednoj Njemačkoj, ili Japanu, razviti vlastito nuklearno oružje? To je pitanje političke odluke a ne praktičnih mogućnosti, ja sam zapravo uvjeren da te države rade na tome upravo sada dok mi o tome pišemo...
Siguran sam da takvi programi postoje odavno a bice realizovani kada to bude potrebno i dodje dozvola "odozgo"

Americka cizma je u nemackoj je do 2099. Tako da ce svabe dobiti nuklearku al od Rusa.
ovako će je dobiti
...
Na internetu se pojavila snimka snažne detonacije u skladištima ukrajinskih oružanih snaga u Hmjelnickom.

U napadima ruskih zračnih snaga uništeno je najveće skladište municije koje se pripremalo za "kontraofenzivu" ukrajinskih oružanih snaga.
..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back