Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ono, Tatare su Rusi genocidisali, pa bi bilo logično da ne vole Ruse, ali šta su Ukrajinci krivi Čečenima, to ti meni reci?
Ili još zanimljivije pitanje, što su Ukrajinci krivi Srbima recimo, pa tako zdušno navijate da ih Rusi pobiju? :per:
Ne lupetaj, neko “genocidisao” Tatare! Oni istrebili više naroda nego što ih ukupno ima, kad lupaš lupetaj o nečem drugom!

Nije to nikakva polovica, Rusi nemaju niti će imati više od 20% Ukraine sada i u bilo koje dogledno vrijeme. Mogu ili biti potpuno izbačeni ili da spadnu na nekih 7% i sl.

По шта су пошли скоро су до циља дошли. Узели су што им треба и сада само да то заокруже. Остаје им да до краја проведу демилитаризацију и денацификацију, једном речи, дератизацију.

Nirnberg je dokaz da je i zapadnjacima suđeno za zločine.

Americki predsednik je pomilovao ubicu 500 civila u Vijetnamu

O cemu ti pricas ? Tvoji Amerikanci najveci zlocinci novije istorije.

Ubice zena dece . Samo u Iraku je tvoj NATO pakt ubio 500.000 dece i Madlen Olbrajt je izjavila da je vredelo ubiti ih.

Ista ova satanistkinja je ubijala i srpsku decu , a ti si na strani ovog zla , na strani satanizma, prodao si dusu djavolu za smrdljive americke dolare.

Pa ono, Tatare su Rusi genocidisali, pa bi bilo logično da ne vole Ruse, ali šta su Ukrajinci krivi Čečenima, to ti meni reci?
tatari i mongoli su dobili nagradu koju su zasluzili. nema toga ko nece platiti za svoja nedela. to se u religiji zove zakon setve i zetve. koja ce nagrada stici hrvate, nemce i cemerikance niko ne zna osim Boga.

pitas sta su ukrajinci krivi?

odgovor je prost. -nijedan pravednik ne voli prodane duse, prosjake i izdajnike.

Poslednja izmena:
Americki predsednik je pomilovao ubicu 500 civila u Vijetnamu

O cemu ti pricas ? Tvoji Amerikanci najveci zlocinci novije istorije.

Ubice zena dece . Samo u Iraku je tvoj NATO pakt ubio 500.000 dece i Madlen Olbrajt je izjavila da je vredelo ubiti ih.

Ista ova satanistkinja je ubijala i srpsku decu , a ti si na strani ovog zla , na strani satanizma, prodao si dusu djavolu za smrdljive americke dolare.
Ja sam uvek na strani dobra i na strani zakona. Ako je Olbrajt kriva, treba da ide na sud.

"Madeleine Albright made a controversial statement regarding Iraqi children during a 1996 interview on the TV program "60 Minutes." When asked by journalist Lesley Stahl about U.S. sanctions against Iraq, which were reported to have resulted in the deaths of half a million Iraqi children, Albright responded, "We think the price is worth it." This remark was widely criticized and became a focal point of debates about U.S. foreign policy in the Middle East. Albright later expressed regret for the wording of her response, stating it was a mistake and explaining that her comments were intended to refer to the perceived necessity of sanctions against Saddam Hussein's regime, not the death of children."

tatari i mongoli su dobili nagradu koju su zasluzili. nema toga ko nece platiti za svoja nedela. to se u religiji zove zakon setve i zetve. koja ce nagrada stici hrvate, nemce i cemerikance niko ne zna osim Boga.

pitas sta su ukrajinci krivi?

odgovor je prost. -nijedan pravednik ne voli prodane duse, prosjake i izdajnike.

Koga su to ukrajinci izdali, tebe? Ili čečene?

Znas i sam kako to funkcionisw u hijerarhiji, dovoljno je biti lojalan i dodje na visok polozaj, nesposobnjakovic.

У његовом случају, није тако. Био је изузетно успешан министар за ванредне ситуације. Својом енергијом, вештинама и организационим способностима се препоручио за политичку функцију министра одбране у којој је претходник оставио пустош. И, изван сваке сумње, постигао је одличне резултате и постао најпопуларнија политичка фигура иза Путина и Лаврова. Рат је нешто друго, поготово овакав рат (мислим на шире актере а не на небитну Украјину) и питање је да ли је све изнео у складу са очекивањима или је и он излетео на некој кривини.

Мене лично иритира, 'оће нешто да ми буде када га видим, као што Дијабола иде на живце Пинкију и Шваби, али то је сасвим небитно за ову причу.

Ја му ништа не верујем, по мени је мутан тотално.

Добро, одлично информисана торокушо. Кажи нам која је црвена линија пређена и кад? Ко је ту границу поставио? Путин, Шојгу, Герасимов? Можда СиЕнЕн или Кијевска Правда? Или ти и онај полунеписмени са Стисниславом на челу и још неки недоказани овде?
Crvene linije niko ne zna.
Kad budu predjene nahebali smo svi

Koga su to ukrajinci izdali, tebe? Ili čečene?

Украјинци не желе у рат, Пољаци огорчени (видео)​

677z381_Capture-6629ee2f4594e.JPG

принтскрин
Око 300 Украјинаца блокирало је своје конзуларно представништво у Варшави, тражећи пасоше који су им ускраћени према новим правилима о мобилизацији Кијева, пише Раша Тудеј
Мушкарци између 18 и 60 година више не могу да добију никаква документа у конзуларним представништвима ван Украјине, саопштило је раније ове недеље украјинско Министарство спољних послова. Министар спољних послова Дмитриј Кулеба потврдио је да је наредио ту меру, која има за циљ да натера избеглице да се врате и буду регрутоване у војску.

У среду увече, неколико стотина Украјинаца закључало је центар „Документ“ у Варшави, који се налази у тржном центру Блу Сити.

Раније у току дана, пољски министар одбране Владислав Косињак-Камиш рекао је да ће Варшава бити спремна да „помогне“ Кијеву да врати у домовину војно способне мушкараце.

„Мислим да су многи Пољаци огорчени када виде младе Украјинце у хотелима и кафићима и чују колико труда морамо да уложимо да помогнемо Украјини“, рекао је Косињак-Камиш за ТВ „Полсат њуз“.

Према проценама Евростата, у земљама ЕУ је од јануара 2024. живело око 4,3 милиона Украјинаца. Од тога је око 860.000 војно способних мушкараца.

Украјински парламент изгласао је у среду додавање 15.000 чланова стражи државне границе, наводећи као разлог нагли број оних који избегавају регрутацију, који покушавају да напусте земљу. Након проширења, служба ће имати 75.000 чланова, укључујући 67.000 стражара под оружјем.

Ja sam uvek na strani dobra i na strani zakona. Ako je Olbrajt kriva, treba da ide na sud.

"Madeleine Albright made a controversial statement regarding Iraqi children during a 1996 interview on the TV program "60 Minutes." When asked by journalist Lesley Stahl about U.S. sanctions against Iraq, which were reported to have resulted in the deaths of half a million Iraqi children, Albright responded, "We think the price is worth it." This remark was widely criticized and became a focal point of debates about U.S. foreign policy in the Middle East. Albright later expressed regret for the wording of her response, stating it was a mistake and explaining that her comments were intended to refer to the perceived necessity of sanctions against Saddam Hussein's regime, not the death of children."

Касно Јанко на Косово стиже!

🇺🇸🇨🇳 Амерички државни секретар Антони Блинкен стигао је у Кину, где је традиционално дочекан без црвеног тепиха

... а прелиминарни разговор са куриром општинског комитета
одржан је поред одговарајућег цвијетног аранжмана,
без државних и партијских застава.

Da si na strani dobra ne bi bio na strani Amerike i svakako ne bi govorio "ako je olbrajt kriva"

500.000 ubijene iracke dece i ko zna koliko hiljada ubijene srpske dece = dokazuju da je kriva,

Koliko znam ta zla vještica je krepala, i može biti da joj je sudio Sv. Petar ,a ako je bilo tako, sudeći prema zaslugama ključeve od vrata raja sigurno nije dobila ! Sad se vjerovatno prži u nekom od krugova pakla i to najvjerovatnije onom gdje peku duše na najačoj vatri, ravnajući se svim zlom koje je posijala po svjetu !

Crvene linije niko ne zna.
Kad budu predjene nahebali smo svi
Kako "niko"

Pa sta je Putin onoliko kenjao nemojte slati ovo nemojte ono, imamo Satane i Bulave i Kindzale?

Pocelo se od slanja pancira i slemova, dzavelina i sitne municije, a doslo se do rokanja po Moskvi, rafinerijama, aerodromima, i avijaciji nuklearne trijade

Meni se odokativno cini da je recimo taj most na Krimu jedno 150 puta manje bitan od recimo aerodroma u Engelsu, ili napada na ruske A50 avione

Pa pogledaj muceni Belgorod, pa oni su ljudi uzivo videli vise rata nego Kijev za dve plus godine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back