Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.103

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrvatski forumi ne postoje, to je sve EU regulirano. Cenzura jača nego u SSSR-u 1936.Не грешиш.
5 година имао налог на forum.hr, исписао пар стотина порука, до пет стотина, никад ни опоменут. Почела СВО, ја написао да ће то ескалирати у шири сукоб, да Русија неће дозволити пораз ни по цену Трећег светског рата.
У року одмах избрисана порука, а налог ми трајно банован.
О радости због изгинулих људи нити говора. Свако поређење њихових и наших форума је виц.
Clan sam tog foruma od 2007.Nikad opomenu nisam dobio,kad sam napisao da je Bahmut pao instant sam banovan.
kao i 1941. nisu mogli dignuti ustanak u varaždinu i karlovcu pa došli kod ludih srba u srbiju u kraljevo,čačak...da palamude i dižu revoluciju...nemere to tako...svak u svom dvorištu da se bori..jedino polutani mogu gdje oćeHrvatski forumi ne postoje, to je sve EU regulirano. Cenzura jača nego u SSSR-u 1936.
Mene su banirali na svim forumima jer pišem istinu. Istina nije poželjna u EU okruženju.
PS
Zato sam ovdje došla![]()
PrekrasnoFrom USA with love.
![]()
Javio Sputnjik...Bivši glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Zalužni je priveden i već mesec dana je pod jakim obezbeđenjem SBU,
Zalužni je priveden navodno zbog odbijanja mesta ambasadora u Velikoj Britaniji.
Odgovarajuće uputstvo dao je šef kabineta Zelenskog Andrij Ermak.
Zaludni je jak kandidat za Predsednika, treba ga na vreme uzaptiti
![]()
Hrvatski forumi ne postoje, to je sve EU regulirano. Cenzura jača nego u SSSR-u 1936.
Mene su banirali na svim forumima jer pišem istinu. Istina nije poželjna u EU okruženju.
PS
Zato sam ovdje došla![]()
Jok, NoelJavio Sputnjik...
Bajdenove 61 melearde triput manje vrede nego ruske, skuplja oprema, skuplja obuka i na kraju rasuto gvoždje po poljima.. videćemo dokle će.Biden potpiso 61 meleardu![]()
Неки Динкец?Da se vracam unazad i da gledam sta ti sve izvlacis iz rukava,ne pada mi napamet
Nisi svetac
U svakom tvom postu se da primetiti da su ti svi miliji nego Srbi
Sta si ti???
Ja čitam i pišem i ćirilicu i kirilicu.hrvati ne čitaju ćirilicu...
То им је једини извор информисања, сви који их не подржавају су блокирани на икс-уБудалаштина. За идиоте.
Будалаштина. За идиоте.