Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

leonardo-dicaprio.gif

Koje usluge u inozemstvu neće biti dostupne Ukrajincima u dobi od 18 do 60 godina?

❌ Registracija i zamjena strane putovnice, unošenje podataka o djeci u strane roditeljeve putovnice;
❌ razmjena vozačkih dozvola;
❌ Potvrda dokumenata i javnih bilježnica;
❌ dobivanje ili odricanje od državljanstva;
❌ socijalna plaćanja;
❌ Priprema dokumenata za stalno prebivalište u inozemstvu;
❌ Obrada viza;
❌ Civilna registracija (rođenje, registracija i razvod, registracija smrti, registracija promjene imena);
❌ Konzularna registracija.

Не грешиш.

5 година имао налог на forum.hr, исписао пар стотина порука, до пет стотина, никад ни опоменут. Почела СВО, ја написао да ће то ескалирати у шири сукоб, да Русија неће дозволити пораз ни по цену Трећег светског рата.

У року одмах избрисана порука, а налог ми трајно банован.

О радости због изгинулих људи нити говора. Свако поређење њихових и наших форума је виц.
Hrvatski forumi ne postoje, to je sve EU regulirano. Cenzura jača nego u SSSR-u 1936.
Mene su banirali na svim forumima jer pišem istinu. Istina nije poželjna u EU okruženju.

PS

Zato sam ovdje došla:)

Hrvatski forumi ne postoje, to je sve EU regulirano. Cenzura jača nego u SSSR-u 1936.
Mene su banirali na svim forumima jer pišem istinu. Istina nije poželjna u EU okruženju.

PS

Zato sam ovdje došla:)
kao i 1941. nisu mogli dignuti ustanak u varaždinu i karlovcu pa došli kod ludih srba u srbiju u kraljevo,čačak...da palamude i dižu revoluciju...nemere to tako...svak u svom dvorištu da se bori..jedino polutani mogu gdje oće

Bivši glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Zalužni je priveden i već mesec dana je pod jakim obezbeđenjem SBU,
Zalužni je priveden navodno zbog odbijanja mesta ambasadora u Velikoj Britaniji.
Odgovarajuće uputstvo dao je šef kabineta Zelenskog Andrij Ermak.

Zaludni je jak kandidat za Predsednika, treba ga na vreme uzaptiti

GL7f5JHW8AAmA3c
Javio Sputnjik...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back