Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za dve godine ratovanja popusise oni mnogo vise nego ameri ikada, bez prevodioca, sta bi tek bilo da nisu na svome.tako ce i rusi, ali cim u ukrajini maternji jezik bude bio avganistanski ili korejski
jel ti shvatas da su oni tu gde jesu svoji na svome? kako god da se provedu ne treba im prevodilac kao sto je amerima trebao svuda po belom svetu
Ameri su maltene ostvarili svoj cilj,ukrajina dobija motku po ledjima i stalno nesto kuka.Za dve godine ratovanja popusise oni mnogo vise nego ameri ikada, bez prevodioca, sta bi tek bilo da nisu na svome.
****** jedino ti crna ovca, sta cekas pridruzi se Rusima zasto sedis u toj truloj propaloj Americi.bas citam americke medije, i to msm, kazu svi zele u brics, i da nam je brics najoziblijniji izazov, znaci nije sala, pola sveta bas zeli sa rusima, a ne sa trulim zapadom koji je zvezda u zalasku, "napose" eu, "svatko" zna
nemo' samo da bude i za tih 6 f16 ispraznili se akumulatori, nece d'upale na gurkuZa dve godine ratovanja popusise oni mnogo vise nego ameri ikada, bez prevodioca, sta bi tek bilo da nisu na svome.
brojim pare od pomoci ukrajini, uostalom ovde ima vise ukrajinaca nego sto ti mozes i da zamislis, pa pitaj njih zasto ne brane otadzbinu, sta mene pitas?****** jedino ti crna ovca, sta cekas pridruzi se Rusima zasto sedis u toj truloj propaloj Americi.
.Боље да се не мучиш и објашњаваш нешто што је реално и логично некоме ко се труди да у двије реченице налупа минимум десет оплајпичених закључака, након којих ужива како је пр*н`о ове што их мрзи. То му је главни разлог писања порука и све се више труди.
Једино ако ти је стало да други који су нормалнији прочитају, ал` су због оваквих троловања многи давно побјегли са теме!
Nek misle sta hoce l,i tako to ne rade svojom glavom.
Ма јасно ми је, ово пишем ко зна који пут, али треба поновити сажето због добронамерних учесника/посетилаца, па нека мало и сами истраже.
Овдашњи рој спамера неуморно понавља глупости и бесмислице типа Русија напала Украјину из чиста мира јер Путин хоће да обнови СССР.
Када питаш, па што онда није заузео Грузију 2008. када је већ дошао до Тбилисија - бедак. Нису чак ни Абхазију и Јужну Осетију припојили већ псотоје као самосталне државе.
..
Neće, a neće ni Rusima..Хоће ли им 3Д штампачи испринтати пола милиона војника пошто ови домаћи не желе да ратују?
Pa to je to. Ameri stampali dolare i pokupovali ukrajinu. SSSR stampo FAB.Konfiskovace Rusija ukrajinu kao revans za oduzetu imovinu.
Rusima i ne treba,nisu to ukrajinci sa 15 talasa mobilizacije,talasi fabovki rade instant sahraneNeće, a neće ni Rusima..
Zanima me sta ce posle da izmisle,Rusi mogu samo da pojacaju napade,a to ce se i desiti.Pa to je to. Ameri stampali dolare i pokupovali ukrajinu. SSSR stampo FAB.
Ijaoooo Boki zali za ukrajincima, nek se russi lipo pokupe i maknu iz Ukrajine i niko nece da gine31.05.2022..... Koji si ti lik majko moja
Nazalost ovom novom lovom stradanje Ukrajinaca ce se nastaviti, mislim da Rusi mogu vojno jos mnogo jace recimo sta ce biti ako osposobe FAB 3000 kao ostale fabove jos ako je proizvode na hiljade kao ostale strasna perspektiva za Ukrajince.
Mislim da su Ukrajinci uvuceni u zacarani krug gde vise ne znaju sta da rade, proklamuju pobedu, obecavaju im pomoc, Zapad histerise da ne sme da izgubi od Rusije u Ukrajini, trenutno gube na frontu, kod njih opsta mobilizacija uskoro svega i svakoga i ratni mod, Rusija kod njih je stabilno sta ako oni udju u ratni mod verovatno to cuvaju za neku mogucu krajnju eskalaciju za koju se nadam da nece doci jer bi to bio definitivno kraj Ukrajine, Rusija i dalje stedi Ukrajince koliko je vise moguce, Zapadni lesinari se raduju ovakvom scenariju Ukrajinci topovsko meso Rusi takodje stradaju, nova lova za nastavak stradanja Ukrajinaca i Rusa majke i ocevi placu nad grobovima svojih, ovi neki navijaci sa obe strane ce na kraju da postanu frikovi za bad badava, pokvarenjaci i podlaci se raduju tim stvarima sirotinja i mali covek strada.
Sve sam nabaco i to jos nije nista najzalosnije je sto do rata nije trebalo ni doci trebali su da saradjuju sa Rusijom nista vise, ne moraju da budu Ruski svet neka budu Zapadni ali nemoj zbog tog Zapada da kopas sebi jamu, tragedija velika kojoj zasad nema kraja, ne daj boze moze da bude jos veca.
Prokleta je ta Amerika i zlato sto sja.
Da naravno, Rusi ne gube avione, tenkove i pešadiju u većim količinama..Rusima i ne treba,nisu to ukrajinci sa 15 talasa mobilizacije,talasi fabovki rade instant sahrane
mogli bi stvarno da se umešaju. kao da brane svoj kapital već investiran u ukrajinu i same ukrajince.Zanima me sta ce posle da izmisle,Rusi mogu samo da pojacaju napade,a to ce se i desiti.
Nema magicnog stapica
prilika da čemerička vojska skloni smeće za lepe pare. dakle dobit za pentagon i ekipu.Evo Amerika isporucuj 60mlrd igrckica Ukrajincima.
https://www.youtube.com/post/UgkxpAVg-Yh0nM6vcAdBhi1RrA6gZI1T7_PlRusima i ne treba,nisu to ukrajinci sa 15 talasa mobilizacije,talasi fabovki rade instant sahrane
Ja ne kazem da gubitaka nema,u kojoj kolicini gubi ukrajina to cemo da vidimo tek,jer se nesto ubrzano ukopavaju oko kijevaDa naravno, Rusi ne gube avione, tenkove i pešadiju u većim količinama..
Ta motka ima dva kraja, tesko je odrediti u moru lazi koja strana mocuge je teza.Ameri su maltene ostvarili svoj cilj,ukrajina dobija motku po ledjima i stalno nesto kuka.