Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za dve godine ratovanja popusise oni mnogo vise nego ameri ikada, bez prevodioca, sta bi tek bilo da nisu na svome.
nemo' samo da bude i za tih 6 f16 ispraznili se akumulatori, nece d'upale na gurku

cak i da je ovo simulacija pravog rata, a neki su postavljali uporedo ovaj rat i ww2, statistiku, mnogo je ukra izginulo, a rusi sa zapadom van ukrajine nece ratovati nego nuklearnim raketama, u africi je vec wagner i to je to, ne vidim gde i kako bi ginuli dalje

****** jedino ti crna ovca, sta cekas pridruzi se Rusima zasto sedis u toj truloj propaloj Americi.
brojim pare od pomoci ukrajini, uostalom ovde ima vise ukrajinaca nego sto ti mozes i da zamislis, pa pitaj njih zasto ne brane otadzbinu, sta mene pitas?
i ja se cudim zasto ih ne hvataju ovde i salju na front? ja im nisam neprijatelj, samo sam realan

ja se tebi u tvoj posao ne mesam kako ti pravis pare u osilendu, ali imam pravo valjda da imam svoje misljenje, da analiziram?

Poslednja izmena:
mora se primjetiti....da od pada ruskog cara rusija iliti SSSR nikada nisu bili na ratnoj nozi sa židovima kao danas...sljedeći korak u bliskoj budućnosti pretpostavljam bit će ekonomsko elimisanje židova koji posjeduju rusko bogatstvo steknuto za vrijeme pljačkaškog pohoda 90tih...rusija će ih isplatiti sa novcem opljačkanim od strane zapada

Боље да се не мучиш и објашњаваш нешто што је реално и логично некоме ко се труди да у двије реченице налупа минимум десет оплајпичених закључака, након којих ужива како је пр*н`о ове што их мрзи. То му је главни разлог писања порука и све се више труди.:)
Једино ако ти је стало да други који су нормалнији прочитају, ал` су због оваквих троловања многи давно побјегли са теме!
.
Ма јасно ми је, ово пишем ко зна који пут, али треба поновити сажето због добронамерних учесника/посетилаца, па нека мало и сами истраже.

Овдашњи рој спамера неуморно понавља глупости и бесмислице типа Русија напала Украјину из чиста мира јер Путин хоће да обнови СССР.

Када питаш, па што онда није заузео Грузију 2008. када је већ дошао до Тбилисија - бедак. Нису чак ни Абхазију и Јужну Осетију припојили већ псотоје као самосталне државе.

..

.
Ма јасно ми је, ово пишем ко зна који пут, али треба поновити сажето због добронамерних учесника/посетилаца, па нека мало и сами истраже.

Овдашњи рој спамера неуморно понавља глупости и бесмислице типа Русија напала Украјину из чиста мира јер Путин хоће да обнови СССР.

Када питаш, па што онда није заузео Грузију 2008. када је већ дошао до Тбилисија - бедак. Нису чак ни Абхазију и Јужну Осетију припојили већ псотоје као самосталне државе.

..
Nek misle sta hoce l,i tako to ne rade svojom glavom

31.05.2022..... Koji si ti lik majko moja :trlja:

Nazalost ovom novom lovom stradanje Ukrajinaca ce se nastaviti, mislim da Rusi mogu vojno jos mnogo jace recimo sta ce biti ako osposobe FAB 3000 kao ostale fabove jos ako je proizvode na hiljade kao ostale strasna perspektiva za Ukrajince.

Mislim da su Ukrajinci uvuceni u zacarani krug gde vise ne znaju sta da rade, proklamuju pobedu, obecavaju im pomoc, Zapad histerise da ne sme da izgubi od Rusije u Ukrajini, trenutno gube na frontu, kod njih opsta mobilizacija uskoro svega i svakoga i ratni mod, Rusija kod njih je stabilno sta ako oni udju u ratni mod verovatno to cuvaju za neku mogucu krajnju eskalaciju za koju se nadam da nece doci jer bi to bio definitivno kraj Ukrajine, Rusija i dalje stedi Ukrajince koliko je vise moguce, Zapadni lesinari se raduju ovakvom scenariju Ukrajinci topovsko meso Rusi takodje stradaju, nova lova za nastavak stradanja Ukrajinaca i Rusa majke i ocevi placu nad grobovima svojih, ovi neki navijaci sa obe strane ce na kraju da postanu frikovi za bad badava, pokvarenjaci i podlaci se raduju tim stvarima sirotinja i mali covek strada.

Sve sam nabaco i to jos nije nista najzalosnije je sto do rata nije trebalo ni doci trebali su da saradjuju sa Rusijom nista vise, ne moraju da budu Ruski svet neka budu Zapadni ali nemoj zbog tog Zapada da kopas sebi jamu, tragedija velika kojoj zasad nema kraja, ne daj boze moze da bude jos veca.

Prokleta je ta Amerika i zlato sto sja.
Ijaoooo Boki zali za ukrajincima, nek se russi lipo pokupe i maknu iz Ukrajine i niko nece da gine :rtfm:
Nadam se da ce u nekom buducem ratu a nije da nije nemoguce i vas u srbiji da stede kao sto russi stede Ukrajinu el se slazemo:think:

Zanima me sta ce posle da izmisle,Rusi mogu samo da pojacaju napade,a to ce se i desiti.
Nema magicnog stapica
mogli bi stvarno da se umešaju. kao da brane svoj kapital već investiran u ukrajinu i same ukrajince.

nije to američki narod već ovaj rat vode hazari. zaebali se sa izraelom pa da sad uzmu od ukrajine što mogu. a takav rat ako bi bio ograničen poslužio bi kao odličan alibi za reset dolara i evra. zloćesti rusi naprivil sranje pa mi eto štampamo novi dolar da sapasimo svet.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back