piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.536
Ni ja tebi nije ti kriv..Pici, ja tebi ne zameram.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni ja tebi nije ti kriv..Pici, ja tebi ne zameram.
Železnička stanica Dnjepropetrovsk je pretala sa radom do daljnjeg. Radi rekonstrukcije.
Misliš na Belgorod ?Ukrajinci tebi obore strateski bombarder, ti njma pobijes civile. Uvek podmuklo putinovski zlocinacki, kako drugacije.
vazno unistise 100 kvadrata ukrajinskog suncokretaIzgubise zivot zbog botoksiranka.
Российские ресурсы сообщают о гибели двух членов экипажа упавшего на Ставрополье бомбардировщика Ту-22М3
![]()
Kante se raspadaju uz malu pomoc ukrajinskog PVO-a. So nice.
![]()
Misliš na Belgorod ?
Мислиш сунцокрет Блек Рока и Вангарда? Никад више ништа они неће имати у Украјини. Готово. Фајронт.vazno unistise 100 kvadrata ukrajinskog suncokreta
Nisu ukrajinci oborili nista,a sinoc je belgorod gadjan po civilima satima.Ukrajinci tebi obore strateski bombarder, ti njma pobijes civile. Uvek podmuklo putinovski zlocinacki, kako drugacije.
Idu rusi i seku glaveМислиш сунцокрет Блек Рока и Вангарда? Никад више ништа они неће имати у Украјини. Готово. Фајронт.
Нека буду срећни ако "акционари" не остану без главе на раменима.
И то тешко.
Idu rusi i seku glave
imalo je i nekih klipova kako seku glave zarobljenim ukrajinskim vojnicima....
pa nisu sve klali, neke su i streljali neke prebili do smrti...Како си оно једном написао: "Иду и колљу украјински народ".
Друже, ниси ти добар за све паре.
pa cudno je videti ruski avion koji leti a narocito iznad ukrajine.Rusima pao jedan avion i vi svrsavate. Inace avioni su ono sto vi vise nemate.
![]()
Još L.N.Tolstoj, za to ti nisi čuo, jer si neobrazovan i neinformisan, kao i svi nacisti, je u svom remek delu "Rat i mir" pisao o ratovima i neprijateljstvima između Rusa i Čečena. Ti ratovi su trajali, gotovo neprekidno, više od 250 godina, a onda se je pojavio heroj Putin i mudri ljudi u Čečeniji i zauvek prekinuli ta viševekovna neprijateljstva. Čečeni su, napokon, shvatili da su im neprijatelji, nadam se da će to uskoro i naša iskonska braća u ruskoj svetoj zemlji Ukrajini da shvate i sa Rusima se opet, kao i uvek do sada, ponovo zbrate, oni koji su ih zavađali sa Rusima, a ne Rusi. Rusi su uložili stotine milijardi dolara u obnovu Čečenije i to je sada veoma bogata i uspešna članica RF. Razmišljaj o tome i shvati da oni koji te dresiraju protiv Rusa i Srba nisu tvoji prijatelji, već neprijatelji...Oni ti žele zlo, upamti to, a ne braća Rusi i Srbi ...
Postala milijarder za samo 2 godine… kud ces bolje. Zivela demokratija…Ja je razumem, žena je pokušala, na svom ličnom primeru i primeru svoje familije, da se priseti šta je to konkretno izgubila za dve godine rata i nije joj pošlo za rukom da se seti bilo čega konkretnog.
Ne znam šta ti nije jasno
Obuka ukro pilota na F16 totalni promasaj. Nema NATO sanse
Ubijali su ukrajinske civile i skoncali u vlastitoj vatri![]()
Mda, glupi ukrajinci ne mogu naučiti engleski, težak je to jezik, tko bi to savladao![]()
Ајде! Где то пише? Обично су упутства за коришћење преведена, кокпит објашњен у некој техничкој учионици, називи инструмената су познати свима од браће Рајт, комуникацију врше са својом контролом а у зони бд са неким видом руководиоца гађања. Садејство са пво и пешадијом се припрема и ско има потребе врши на језику домицилног становништва или ти на службеном језику те државе из које је војска.Ma ne možeš sjest u avion bez znanja engleskog.