POBESNELI MAKS u ruskoj verizji, ja ne smem ni da gledam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi ni ti nista bolji, radujes se mrtvima kao i oni.Ovo ti je pametno, da znaš! Najzad si shvatio ko su i kakve spodobe onaj Stislav, Febo što ga Bog ogrebo ili ova protuva što se skoro pojavila, onaj polunepismeni lažov...
Поткован или не, питање је сад?Као и увек, фебо јаши на челу колоне. Увек на челу контраофанзиве
Ukrajinski deepstate potvrdjuje da Rusi idu napred,frustrirani natofili pricaju o poplavama u Rusiji
S obzirom na situaciju po ukrajinsku armiju,gde je i zelenski najavio moguce povlacenje preko Dnjepra,i ubrzano ukopavanje Kijeva mislim da bi mozda mogao ti da das svoju analizu kako to Rusija gubi a pritom osporavas izjave njihovog predsednika.
Kakav je takav je,tvoje tvrdnje na bazi tvojih zelja ovde ne iziskuju da ti iko objasnjava ono sto i sam verovatno znas.
Bitno da si ti nama javio da Rusija gubi,verujemo ti na rec.Zelenski nariče jer naricati mora, drugo mu ne preostaje ako želi održati međunarodnu potporu, to je jasno svima osim kremljobotima, kao što i zapadni generali arlauču o manjku streljiva i svega i svačega, to se zove politika, djelovanje s ciljem dobijanja potpore za određenu agendu, druga je stvar što naivci misle da generali u javnost iznose šta sve imaju u skladištima i šta im fali, eto baš će tebi javiti preko sputnjika šta im fali i čega se boje![]()
Febo je poceo otvoreno da vredja sve proruske ovde,pucaju ga opasne frustracije,fabovke su mu nocna mora,a poplave u Rusiji gamechanger rata.braćo šta kažu i šta pišu ovi eu nacisti na forumu sada kada svi pa i njihov vođa Zelenski priznaju da će da popuše rat?
je l i dalje onu foru: trodnevna operacija itd?? pola miliona mrtvih Rusa i pedeset hiljada uništenih tenkova??
na ignor su mi svi pa zato pitam
sećam se kad su stizali Leopardi koja je to euforija bila među njima.. sad će Ukrajinci u Moskvu sa tim nepobedivim tenkovima..kad ono *****************i postadoše jedina vojska u istoriji ratovanja koja je posle ofanzive imala manje teritorije nego pre njeFebo je poceo otvoreno da vredja sve proruske ovde,pucaju ga opasne frustracije,fabovke su mu nocna mora,a poplave u Rusiji gamechanger rata.
osvajamo šupe.štale i kokošinjceОружане снаге Русије у потпуности су преузеле контролу над викенд насељем на југоистоку Красногоровке
Креће се ка центру села.
Са земље пишу да наши јуришници избацују непријатеља са улица Ватутина, Железнодорожне и Љермонтова.
Противнапади непријатеља су одбијени, украјинске оружане снаге почињу да се повлаче.
Pogledajte prilog 1531793
Pukla mu lobanja ko zrela lubenicaKazu da je poklopljen Budanov.
Zato volim da mu arlaucem,inace je pun komplimenata.sećam se kad su stizali Leopardi koja je to euforija bila među njima.. sad će Ukrajinci u Moskvu sa tim nepobedivim tenkovima..kad ono *****************i postadoše jedina vojska u istoriji ratovanja koja je posle ofanzive imala manje teritorije nego pre nje![]()
Naravno da napreduje. Bilo bi cudno posle onoliko utovarenih haubica , pa nije pici lud..,Zelja kaze da je stanje tesko,nema pvo,Marin napreduje u svim pravcima sa maketama vojnika
POBESNELI MAKS u ruskoj verizji, ja ne smem ni da gledam
ШОК СНИМАК СА ПРВЕ ЛИНИЈЕ ФРОНТА: Украјинци нису веровали шта раде Руси…