Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.626
ne, Rusi su gotovi, jer ima oklop kad ga pošalju u napad traje 2-3h max....Mislim da su Rusi gotovi jer je Estonija povecala proizvodnju mikrotalasnih uredjaja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, Rusi su gotovi, jer ima oklop kad ga pošalju u napad traje 2-3h max....Mislim da su Rusi gotovi jer je Estonija povecala proizvodnju mikrotalasnih uredjaja.
Kakvi,ukrajinci su likvidirali sirskog i budanova danas ciglama iz rova.ne, Rusi su gotovi, jer ima oklop kad ga pošalju u napad traje 2-3h max....
bdw nije ti ovo T-34 koji je koštao nekih 400000 današnjih USD dolara, kad se uništi jedan današnji ruski tenk, to ti je kao da je otišlo 10 T-34...Kakvi,ukrajinci su likvidirali sirskog i budanova danas ciglama iz rova.
Veruj mi na rec,jer ti samo istinu pricas.
MI iz iskandeta se vidi da su u pitanju makete.Око 80 непријатељских бораца, укључујући француске плаћенике , погођено је јутрос пројектилом Искандер у Славјанску
Naravno!Pise se svasta,cekamo detalje
Imaju rusi tenkova dovoljno,a fabovki kolko hoces,zato ukrajina probija front na forumubdw nije ti ovo T-34 koji je koštao nekih 400000 današnjih USD dolara, kad se uništi jedan današnji ruski tenk, to ti je kao da je otišlo 10 T-34...
i dalje vidim fantaziraš..okImaju rusi tenkova dovoljno,a fabovki kolko hoces,zato ukrajina probija front na forumu
Budanov. Ceka se potvrda informacije.Сирски?
Буданов?
Svi ce biti pobijeniPosle onog teroristickog napada u Moskvi sigurno je prva meta.
Prdnula u cabar.Nećemo preterati ako kažemo da je odlazak na ratište predstavljao prekretnicu u njenom životu.
Obrisaces profil uskoro?Predvidio sam totalni debakl Rusije, i to gledaš već dvije godine![]()
Francuzi prdnuli u cabar
Znas zasto harkov nema struje?i dalje vidim fantaziraš..ok
Struje nije bilo ni prije 150 god. pa su Ukrajinci prezivili pa ce prezivit i ovo samo sta ces ti BRTE BARONEZnas zasto harkov nema struje?
Zato sto Rusija nema raketa,ako su to moje fantazije onda su ukrajinci sami sebi unistili elektrane
Znas zasto Kijev nema struje,jer se mesecima smejes da ruske rakete nisu precizne.
Znas zasto je propala kontraofanziva,zato sto Rusi nemaju municije.
Iskreno se nadam da ti je smesno sve ovo,a struje nema