Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Kazu da je poklopljen Budanov.Izgleda da su Rusi smakli neke glavesine,pun ukrajinski tg losih vesti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazu da je poklopljen Budanov.Izgleda da su Rusi smakli neke glavesine,pun ukrajinski tg losih vesti
пицика потврдио?Убијен је шеф ГУР-а Буданов, о томе пишу украјински ТГ канали и војни дописници Ово је повезано са данашњим ракетним нападом на полигон у Чугујевској области Харковске области. Званичних информација није било.
Још је добро прошао. Могли су му послати какву баба-серу..
ЗеРада
(ВИДЕО)
По доласку на аеродром у своју посету Кини канцелара Немачке Шолца сачеако је ЗАМЕНИК градоначелника града Чунцин.
Кинези нису пропустили прилику да покажу Немачкој где јој је данас место у свету. С друге стране, њега је бар неко дочекао. Председника Немачке Штајнмајера су приликом његове посете Катару новембра прошле године, једноставно заборавили.
А овде ни мање ни више него заменик градоначелника!
Apr 15 at 16:09
.
Navodno on govori nemacki..
ЗеРада
(ВИДЕО)
Канцелара Немачке, Шолца по доласку на аеродром у своју посету Кини сачеако је ЗАМЕНИК градоначелника града Чунцин.
Кинези нису пропустили прилику да покажу Немачкој где јој је данас место у свету. С друге стране, њега је бар неко дочекао. Председника Немачке Штајнмајера су приликом његове посете Катару новембра прошле године, једноставно заборавили.
А овде ни мање ни више него заменик градоначелника!
Apr 15 at 16:09
.Izgleda da su Rusi smakli neke glavesine,pun ukrajinski tg losih vesti
.Navodno on govori nemacki.
Mism...
И у праву су. Зар зи мислиш да би неко као Чиф, Марин и остали био у криву?Мислим да су Кијев и Зеленски спремни на безусловну капитулацију али још им не дају из Беле куће, нема те опције у њиховом сценарију. Били су уверени у економски и политички колапс РФ.
.Још је добро прошао. Могли су му послати какву баба-серу.
Nervira me ovo 200 i 300, mora malo da misle na nas programere:
200 - zdrav i prav
206 - živ, al mu fali deo
301 - promenio stranu
307 - predao se, oće u razmenu
404 - MIA, tj ne mož gu nađemo
500 - KIA, utepan
И у праву су. Зар зи мислиш да би неко као Чиф, Марин и остали био у криву?
Ееее сад знамо разлог посете.
Загуљен тај Шолц.
Шолц је отишао у Кину како би упозорио Си Ђи Пинга да престане да подржава Русију јер ЕУ може да промени политику према Кини.
Само нека тако оштро наставе.
Оландија већ пирнула, има томе неко време.
Кинески робни дистрибутивни центар је већ неко време Мађарска.
...Американци се посебно надају да ће европске земље извршити притисак на Кину да смањи своју војну подршку Русији.
Овај позив долази јер ће немачки канцелар Олаф Шолц чија земља одржава посебно блиске економске везе са Кином, од суботе тамо бити у тродневној посети...
Хроника | |||
Н1: Кина помаже Русији да изведе највећу војну експанзију од совјетске ере, и то бржим темпом него што је Америка мислила да је могуће | | | |
субота, 13. април 2024. |
.
Czech Prime Minister Fiala says that they have 180,000 artillery shells on contract for delivery to Ukraine in the coming months and are working on contracting another 300,000. Czechia has also already provided Ukraine with over 1 million artillery shells over the past 2 years.
А што пише у року од 2 године?
Ја сам разумео да су већ послали![]()
Ako do pobede Rusije i dodje, kako ces ti znati za to?Živite u iluzijama, ali probudit ćete se, najkasnije slijedeće godine, kad Ukrajina i dalje bude stajala a vi ćete i dalje arlaukati o svemirskokosmičkoj svetoj rusiji koju nitko ne može bre da pobedi
Mislim da su Rusi gotovi jer je Estonija povecala proizvodnju mikrotalasnih uredjaja.Nema ništa od Rusa, ako ovako nastave
Pise se svasta,cekamo detaljeKazu da je poklopljen Budanov.