Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.357
@This is Sparta to su makete Časov Jara i Novobahmutovke 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grčka nije spremna da Ukrajini isporuči F-16"
Atina nije spremna da Kijevu isporuči lovce F-16, poručio je grčki premijer Kirijakos Micotakis u intervjuu poljskom listu Rzeczpospolita.
"Pre svega, želeo bih da pojasnim da nismo spremni da prebacimo avione F-16 u Ukrajinu. Takve informacije su se pojavile u medijima, ali ne odgovaraju stvarnosti. Međutim, želeo bih da istaknem da podržavamo i podržavaćemo Ukrajinu“, rekao je on, prenosi Izvestija.
Trrrrt Mstislavka![]()
Pošteno,
a šta će se desiti ako se rat ipak završi drugačije od tvojih očekivanja, red bi bio da znamo i reakciju drusge strane.
Mene, kao neutralnog, baš briga, ali čisto da ustanovimo neka pravila za dan posle kapitulacije (videćemo još čije)
Neće završiti drugačije
Šta tebe briga što ukrajinci kukaju i žale se, nek se žale i nariču koliko god treba, valjda bi trebali u tišini čekati da ih sve pokolju, to bi valjda trebali?
vec je promenio nalog na temi u siriji tako da se nemoj nadati bilo cemuSačuvao skrinšot, ako ne obriše profil nakon kolapsa Ukrajine kačiću mu ga ispod svakog posta.
Pogledajte prilog 1531476
Dobro...
ali ipak, šta ako Rusi pobede, kakva će biti tvoja reakcija
Što si tako nervozan, rastu ti umnjaci, šta li
Govorio sam o nesrazmeri, ti kažeš da se rusko osvajanje svelo na gredicu luka dnevno, uz enormne žrtve
ja samo kažem da mi je prilično čudno zašto onda Ukrajinci (čitaj vrhuška) toliko kukaju ako je već stanje na frontu tako jadno i bedno za rusku stranu
Ne ide mi u glavu taj paradoks.
vec je promenio nalog na temi u siriji tako da se nemoj nadati bilo cemu
Све до Вашингтона. За једно преподне.Definiraj rusku pobjedu
Ma da, ti si Vuk-Koji-Se-ŠunjaPredvidio sam totalni debakl Rusije, i to gledaš već dvije godine![]()
Ti si vec spremio nove za pobedu RusijeKad Rusija izgubi ovaj debakl ima da svi obrišete profile![]()
Znam imena ruskog plemstva i tvoje tvrdnje nemaju nikakvog smisla. Narod je Slovenski, a Germani dobar deo onog sto je u Njemackoj oteli od Slovena.Mislis da si duhovit, pogledaj imena ruskog plemstva sam car je bio Nemac po krvi uvek je sa svojim rodjacima sa evropskih dvorova surovao oko sudbine ne samo Rusije nego i ostalih evropskih naroda budi siguran da su Germani bili povlasteni u Rusiji tek su komunisti tu napravili reda.
Moram ti priznati da imas jak entuzijazam,od bezanije Rusa iz Harkova,Hersona i Kijeva dosli smo do selendre Avdejevke i kontraofanzive ukrajine koja se zavrsila rovovima oko Kijeva.Kremljobotovska nada i dalje zivi.![]()
Satelitska slika, ali iz paint-a.