Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Grčka nije spremna da Ukrajini isporuči F-16"​

Atina nije spremna da Kijevu isporuči lovce F-16, poručio je grčki premijer Kirijakos Micotakis u intervjuu poljskom listu Rzeczpospolita.
"Pre svega, želeo bih da pojasnim da nismo spremni da prebacimo avione F-16 u Ukrajinu. Takve informacije su se pojavile u medijima, ali ne odgovaraju stvarnosti. Međutim, želeo bih da istaknem da podržavamo i podržavaćemo Ukrajinu“, rekao je on, prenosi Izvestija.

Trrrrt Mstislavka z:D

Kremljobotovska nada i dalje zivi. :rotf:

Šta tebe briga što ukrajinci kukaju i žale se, nek se žale i nariču koliko god treba, valjda bi trebali u tišini čekati da ih sve pokolju, to bi valjda trebali?

Što si tako nervozan, rastu ti umnjaci, šta li

Govorio sam o nesrazmeri, ti kažeš da se rusko osvajanje svelo na gredicu luka dnevno, uz enormne žrtve
ja samo kažem da mi je prilično čudno zašto onda Ukrajinci (čitaj vrhuška) toliko kukaju ako je već stanje na frontu tako jadno i bedno za rusku stranu

Ne ide mi u glavu taj paradoks.

Poslednja izmena od moderatora:
Što si tako nervozan, rastu ti umnjaci, šta li

Govorio sam o nesrazmeri, ti kažeš da se rusko osvajanje svelo na gredicu luka dnevno, uz enormne žrtve
ja samo kažem da mi je prilično čudno zašto onda Ukrajinci (čitaj vrhuška) toliko kukaju ako je već stanje na frontu tako jadno i bedno za rusku stranu

Ne ide mi u glavu taj paradoks.

Kukaju i rusi, to ti je promaklo?

Gadno, iz Krasnog došli do kanala

GLNciPNWQAA0D22
GLNciPOW0AA5A3m

.

4233146_900.jpg

Производни погон за производњу ракета на тајној локацији у Русији.

Легитимный
Како сазнајемо од нашег извора, западне обавештајне службе упозориле су Канцеларију председника да Руси сада производе ракете дугог домета 4 пута брже и у већим количинама него током 2022. године. На пример, раније су за месец дана производили око 150-175 разних ракета, а данас производе више од 600 комада месечно.
То је омогућило Кремљу да већ сада на залихама има огромне количине ракета дугог домета које ће се користити у неком од наредних периода када се покрене широка офанзива и највероватније ће бити усмерене буквално на све објекте инфраструктуре Украјине.
Удари са 20-40 ракета за Русе уопште нису проблематични, очигледно су планирани и ни на који начин не утичу на залихе.
Минимално ојачање ПВО ни на који начин не може да реши овај проблем. Што је још горе, ризик губитка система ПВО је висок, а то је прилично скупо задовољство.
Apr 14 at 12:41

.

Poslednja izmena:
Mislis da si duhovit, pogledaj imena ruskog plemstva sam car je bio Nemac po krvi uvek je sa svojim rodjacima sa evropskih dvorova surovao oko sudbine ne samo Rusije nego i ostalih evropskih naroda budi siguran da su Germani bili povlasteni u Rusiji tek su komunisti tu napravili reda.
Znam imena ruskog plemstva i tvoje tvrdnje nemaju nikakvog smisla. Narod je Slovenski, a Germani dobar deo onog sto je u Njemackoj oteli od Slovena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back