Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.222
Делатност тактичке авијације на североистоку.
Претња коришћења КАБ-а.
Претња коришћења КАБ-а.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na leoprde se cekalo pola godine da ih Svabe dovedu u red, mozda nisu bili rashodovani ali zastareli i zapusteni sigurno, slicno vreme su cekali i za abramse.Pa nije rashodovana oprema.Rusi su zarobili baš dosta dobre opreme sa zapada.
Ukri nisu stigli da smene Janukovica jer je pobegao, da nije bio bi lincovan. Zasto ti imas utisak da Ukrajinci ne zele da se bore. Normalno da ce bezati u Rusiju jer su vecinom etnicki Rusi iz podrucja gde se vode borbe, postradali koliko i etnicki Ukrajinci.A ja sam, po treci put, pitao:
Ne vredi... Djuro ne odgovara na postavljena pitanja, vec govori o stvarima koje bi hipoteticki mogle da budu razlog za trenutnu situaciju...
A i ja pitam nekoga ko u svakom narednom postu promeni ono sto je rekao, pa od "smenjen" predjemo na "pobegao" da bi stigli do "lincovan"...
I takav misli da zna nesto i ima saznanja o situaciji...
A i ovo nista, a?
Na osnovu cega imas utisak da je to misljenje i zelja vecine Ukrajinaca?
Kakve to sad veze ima?
Najvise izbeglica iz Ukrajine je izbeglo u Rusiju.
E to je već zapadni nemar,lenjost i nesposobnost.Na leoprde se cekalo pola godine da ih Svabe dovedu u red, mozda nisu bili rashodovani ali zastareli i zapusteni sigurno, slicno vreme su cekali i za abramse.
Једна од термоелектрана Ројтерсови снимци
Прц
Pogledajte prilog 1530897
Pogledajte prilog 1530898
Pogledajte prilog 1530899
Ukrajinskih.Nije me bilo dva tjedna. Sve isto. Samo puno zivota izgubljeno.![]()
Обичне макете!Једна од термоелектрана Ројтерсови снимци
Прц
Pogledajte prilog 1530897
Pogledajte prilog 1530898
Pogledajte prilog 1530899
RAT U UKRAJINI Ukrajina granatirala Herskonsku oblast, jedna osoba poginula, tri povređene
Rat u Ukrajini traje 781 dan. Sedam civila, među kojima i dvoje dece, ranjeno je u ukrajinskom granatiranju grada Gorlovka u samoproglašenoj Donjeckoj Narodnoj Republici (DNR) dok je ruska vojska u Černigovskoj oblasti pucala na automobil koji je prevozio prehrambene proizvode za stanovnike pograničnih sela, pri čemu je poginuo vozač automobila. Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da su se vojnici koji služe u 25. zasebnoj vazdušno-desantnoj brigadi ukrajinskih oružanih snaga predali kao jedinica ruskoj vojsci u oblasti Avdejevke. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski zahvalio je nemačkom kancelaru Olafu Šolcu za isporuku dodatnog raketnog sistema "Patriot" i više raketa protivvazdušne odbrane u "ključnom trenutku".
Ključni događaji:
- MORUS:Uništeni ukrajinski dronovi iznad Krasnodarskog kraja, Crnog mora i Kurska
-Sedmoro povređenih u ukrajinskom granatiranju Gorlovke uključujući dvoje dece
-Rusko MO: Ukrajinski padobranci se predali u oblasti Avdejevke
-Policija Ukrajine: Rusi pucali na automobil u Černigovskoj oblasti, poginuo vozač
- Zelenski zahvalio Nemačkoj na novom PVO sistemu Patriot u ključnom trenutku