Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лети се у Украјини може увести сатница нестанка струје.

Један од разлога је немогућност преноса потребне количине електричне енергије у одређене регионе земље - Дмитриј Сахарук, извршни директор енергетског холдинга ДТЕК.
Imaju ukri turbine za proizvodnju struje

photo_2024-04-14_09-44-09.jpg

Mozes napisati jos hiljadu postova ali to nece promeniti cinjenicu da je Janukovic bio Putinov covek
A ja sam, po treci put, pitao:
Koji su to legalno/pravno legitimni dogadjaji, koji nisu dali zeljenog rezultata, prethodili tom lincovanju?
Ne vredi... Djuro ne odgovara na postavljena pitanja, vec govori o stvarima koje bi hipoteticki mogle da budu razlog za trenutnu situaciju...

A i ja pitam nekoga ko u svakom narednom postu promeni ono sto je rekao, pa od "smenjen" predjemo na "pobegao" da bi stigli do "lincovan"...

I takav misli da zna nesto i ima saznanja o situaciji...

A i ovo nista, a?
Pokazi da vidim i ja na osnovu cega imas takav utisak?
Na osnovu cega imas utisak da je to misljenje i zelja vecine Ukrajinaca?

zajedno sa kumom Medvedcukom
Kakve to sad veze ima?
da nije tako bili bi u Ukrajini a ne kod Putina.
Najvise izbeglica iz Ukrajine je izbeglo u Rusiju.

🇷🇺🇰🇵 Раније смо причали о скијашком одмору у ДНРК за Русе. https://t.me/bolecon/3953?single Даље - више. Туроператори ће покренути плажне туре у Северној Кореји.

Становници Приморја следећег лета могу ићи у ДНРК на вишедневне туре - од 8 до 12 дана.

Корејци већ граде туристичку област са хотелима и радњама за пријем туриста.

У фебруару су руски путници први пут после неколико година имали прилику да посете ДНРК, а посебно је на располагању главни град земље Пјонгјанг.

Цена пролећних тура у Северну Кореју овог пролећа је 800 долара.

Rusi i dalje napreduju manje vise istim ritmom.
Izgleda da su u potpunosti zauzeli Novomihajlovku i Bogdanovku.
Veliki broj unistenog ukrajinskog topnistva, cim stignu na vatreni polozaj u roku od par minuta budun unisteni, Rusi vide svaki metar zemlje.
Velika uporaba preciznih projektila Krasnopolj, vise ne gadjaju njim samo tehniku vec i ukrajinsk polozaje, rovove i sl.
Ukrajinci ce duz granice sa Rumunjskom i Moldavijom rasporediiti cijelu brigadu kako bi sprijecili dezertere da bjeze iz zemlje.
Na Guglu u Ukrajini milijuni pregleda "kako prijeci rijeku".
Njemacka ipak ispsorucuje jos jedan sustav Patriot Ukrajini.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back