piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.532
Kao što u Vijetnamu nije bilo ruskih instruktora..Ma nemoguce.
Ovde neki tvrde da nema natovaca u Ukrajini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao što u Vijetnamu nije bilo ruskih instruktora..Ma nemoguce.
Ovde neki tvrde da nema natovaca u Ukrajini.
Kako bi ti rekao američka agresija ne može biti opravdanje za rusku. Da li je nekadašnje prisustvo ruskih instruktora u Vijetnamu opravdanje za prisustvo NATO instruktora u Ukrajini sada?Kao što u Vijetnamu nije bilo ruskih instruktora..
kako nije, SSSR je kapitulirao 1917e pred Germanima i puko velike teritorijenije se završio ni prvi svetski rat
Kao što u Vijetnamu nije bilo ruskih instruktora..
Auuu da l je moguca ovakva preciznost?Krasnopolj se do nedavno čuvao samo za jako važne mete, kao šta su samohodne haubice, M777 ''Picojner SV'', VBR-ovi i slično. Bilo ih je malo, zato su šparani.
Sada Krasnopolja ima k'o salate i bez razmišljanja se ubacuju u tranšeje i rovove sa par vojnika.
Cenim da su Ukropi oduševljeni preciznošću ovih granata, koje se sada štancaju u ogromnim količinama.
Laserom se osvetljava meta za Krasnopolj granate koje se ispaljuju iz haubica.Auuu da l je moguca ovakva preciznost?
Je l dron ovde osvetljava cilj laseom ili kako?
Ovo zapadna bulumenta moze samo da sanja.
LOLOvo mi je prvi za Ukr.
Pre 2 g. sam u neznanju podupirao RF.
Prvih 3-4-6 mj...dok me nisu banisali.
Jer sam 2 x postavljao explicitne slike splovila na LJIS na ključanoj temi samo za članove. Bio suviše progresivan.
Glede FAB(flambiranja), Ukri se junački drže.
Ukrajinske krstareće takete pogodile veliku koncentraciju ruskih snaga u lugansku.
u toku je pretraga za preživelima
Ne lupetaj gluposti, Rusija je napadala elektricnu mrezu i pre nego je bilo napada na rafinerijeZbog rafinerija ukrajina nema struje,radovali se 3 dana,da se obnove elektrane trebace godine
Ne lupetam ja nego si ti veoma drzak i bezobrazan.Ne lupetaj gluposti, Rusija je napadala elektricnu mrezu i pre nego je bilo napada na rafinerije
Tu se radi o prekidu logistike, vozne mreze, rusice mostove pred samu ofanzivu i skoro sigurno mozemo ocekivati rusenje odredjenih brana
То је то.
Pravi degenerik.A vidi im ''oca nacije''.
Ne treba biti lekar psihijatar da vidiš da je totalni kreten.
![]()
E, sad Ukrims sledi kompletna eradikacija - ako bi Rusi proizvodili par hiljada protivpešadijskih Krasnopolja mesečno to bi za godinu-dve bila pogibija do milion Ukra samo od Krasnopolja, ovo može da se preživi samo ako baš tada ode u WC, inače…Krasnopolj se do nedavno čuvao samo za jako važne mete, kao šta su samohodne haubice, M777 ''Picojner SV'', VBR-ovi i slično. Bilo ih je malo, zato su šparani.
Sada Krasnopolja ima k'o salate i bez razmišljanja se ubacuju u tranšeje i rovove sa par vojnika.
Cenim da su Ukropi oduševljeni preciznošću ovih granata, koje se sada štancaju u ogromnim količinama.