This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Шмрк шмрк
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GDP Kina $19.5 triliona na milijardu i po stanovnika, Francuska $3.5 na 60 miliona stanovnika, nadam se da si savladao sve racunske radnje.Gubitniče, ovo je u dolarima, “po glavi stanovnika” je tvoja Australija duplo siromašnija od Amerike i 4-5 puta bednijs od Luksemburga.
Odsad je Đura Gubitnik, sam je sebi odabrao ime.
Boli me djoka nije most u Srbiji a tebe ovo raduje?Viš Đuro šta se dešava kad ti postave Klovna:
Znaci crveni proleterijatКако лоше тролаш, ужас један.
Они који су у рату са Русијом, а нису Украјинци, желе да смакну и Виндзоре.
А како их се тек из Лондона гаде и њен брат, зет, пашеног и остале патриоте у породици?Ukrajinska TV voditeljica Freimut piše: “Duboko prezirem one koji izbjegavaju mobilizaciju i gade mi se ljudi koji se ne žele boriti za svoju zemlju. Sramim se pred Britancima.
Ovdje u Londonu moj muž i ja im objašnjavamo da nisu svi muškarci u Ukrajini tako jadni."
...
Pogledajte prilog 1529853
Prava strana je biti neutralan.Predji na pravu stranu dok ima vremena.
Nema to veze radi se o državi i njenoj moći..Po toj tvojoj matetematici Luxemburg bi bio najjaca država sveta .GDP Kina $19.5 triliona na milijardu i po stanovnika, Francuska $3.5 na 60 miliona stanovnika, nadam se da si savladao sve racunske radnje.
Budi malo opširniji(rečitiji)nemoj škrtariti na rečima.Daj da jednom raskrstimo sa dvostrukim standardima zapada,kada je nekima secesija dozvoljena a nekima ne.Nema paralela, ne može se niti usporediti..
Svi se spremaju već 2 godine i ništaNorveška se priprema isporučiti 22 borbena zrakoplova F-16 Ukrajini kao dio zračne koalicije, izvijestio je portal Nettavisen
Pevao bi ti pesme da ukrajina ima fabovke.Prava strana je biti neutralan.
Nitko nije nevin u slavenskoj klaoni.
Zar vam nije jasno da su Rusi AGRESORI. uz svu nadmoć, izvanzemaljsko- veneričknih snaga
jedna raspala JNA na FAB steroidima.
Da je pijandura, neznalica, luzer Šljivančanin, Kutuzov spram Šojić Šojgua, Gerasimova i 4/5 zapovjednog kadra.
Doći do Kramatorska-Slavjanska za baldisalu, neorganiziranu RF je tko nekoć ući u Berlin.
Da NATO momčad BOLJE PLAĆA.
Šta još nije jasno.
Појма нема, али сисе има. Мало ли је?Знао сам, појма немаш.
Evropa je K na biciklu beskicmenjaci .. Sad ce da vas demilitarizuju i po tom pa će da vam uvaljuju sve zivo ..Isto kao što su vam uzeli pristup jeftinih ruskih energenta pa sad jeca cela EU .. EU je pre svega ovoga bila dobro iznad Ametike po GDP sad su 20% ispod ..Toliko o EU i indijancima koji nas vode..Norveška nije EU ali i oni sve rade kako tata kaze ..Poenta je da tu niko ne gleda svoje interese sem AmerikeNorveška se priprema isporučiti 22 borbena zrakoplova F-16 Ukrajini kao dio zračne koalicije, izvijestio je portal Nettavisen
Priprema se...Norveška se priprema isporučiti 22 borbena zrakoplova F-16 Ukrajini kao dio zračne koalicije, izvijestio je portal Nettavisen
Ti si osobno suviše involviran u sukob.Pevao bi ti pesme da ukrajina ima fabovke.
Eno luzeri izbacili ukrajince iz Bogdanovke.
Mnogo toga je jasno
Nije jasno što si licemeran?Zašto imaš dvostruke standarde?Eto,napisao si da je prava strana biti neutralan.Pa zašto zapadne zemlje nisu neutralne u vezi ovog sukoba?Prava strana je biti neutralan.
Nitko nije nevin u slavenskoj klaoni.
Zar vam nije jasno da su Rusi AGRESORI. uz svu nadmoć, izvanzemaljsko- veneričknih snaga
jedna raspala JNA na FAB steroidima.
Da je pijandura, neznalica, luzer Šljivančanin, Kutuzov spram Šojić Šojgua, Gerasimova i 4/5 zapovjednog kadra.
Doći do Kramatorska-Slavjanska za baldisalu, neorganiziranu RF je tko nekoć ući u Berlin.
Da NATO momčad BOLJE PLAĆA.
Šta još nije jasno.
Od toga da ce se ukrajina vratiti na granice iz 91 kapitulacijom moskve dosli smo do sumorne i tuzne retorike.Ti si osobno suviše involviran u sukob.
To ti je od životno-egzistencijalne važnosti. Zato si i ostrašćeni, tko i deo druge momčadi.
Vama odgovara da traje beskonačno, do mirovine, sigurno kapa keš, na ložani.
Borba za ljudske duše, umove i srca u FUL MAX modu.
Rat će polučiti revoluciju u RF i KGB će proći kroz oganj i mač Čistilišta.
Tek nakon te gube, šuge i side,
RF može procvjetati.
Do tada to je SNS x 22 puta gori (toliko ih je više u odnosu na nas...145 mil : 6,5 milijuna,
pa jesu neutralne, kupuju ruski plin i naftu, daju oruzje ukrajiniNije jasno što si licemeran?Zašto imaš dvostruke standarde?Eto,napisao si da je prava strana biti neutralan.Pa zašto zapadne zemlje nisu neutralne u vezi ovog sukoba?
Infantilni su ti odgovori u 1 rečenici.Od toga da ce se ukrajina vratiti na granice iz 91 kapitulacijom moskve dosli smo do sumorne i tuzne retorike.
Ne vidim razlog da ti odgovaram opsirnije jer pola toga sta napises me ne interesuje,tipa sns i ovo sto vredjas Rusiju nisu ti po voljiInfantilni su ti odgovori u 1 rečenici.
Inferiorni, slab rad KGB na skautiranju.
Da sam ja izbornik za medijsku promidžbu napravio bih drim tim, ali to košta golem proračun, a RF je bušan kurton pod Jedinstvenom Rusijom.
To je SNS frankeštajn samo 22 puta gori.