Pobjednik
Ističe se
- Poruka
- 2.720
Је ли то истина? Надам се да јесте.Nesrecnica. Fasovala rak materice… zelim joj brz oporavak…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Је ли то истина? Надам се да јесте.Nesrecnica. Fasovala rak materice… zelim joj brz oporavak…
Ceka se potvrda. Sapucu se neke price.Је ли то истина? Надам се да јесте.
Оличење зла. Одвратна као она ку*ва Олбрајт. Свако зло јој желим.Ceka se potvrda. Sapucu se neke price.
Zivot ne bira…
Niko nikada nije otpusten iz CIA.
Niko, nikada.
Jedino ako je neko umro. Prirodno, ili uz asistenciju.
Ovo vam je sa go pro kamere ubijenog americkog vojnika u prethodnom napadu na Belgorod
Ne znam sta Rusija ceka sto ne ispaljuje nuklearke na SAD?
Ovo je jasna agresija SMRDERIKE na teritoriju Rusije. Sta se ceka Putine?
Povukla se da.
Ali nisu se povukli planovi koje je pokrenula.
Сем кад је начадаш украјина - онда то не важи.tvoja mudrost zaslužuje jedan FAB.
Сарказам кућо.Mislim da sam te već jednom upozorio da staviš ironičnog smajlija, neko bi mogao pomisliti da si ozbiljan.
Ako, s druge strane, stvarno stojiš iza gluposti koje si napisao molim te me upozori da te blokiram na vreme jer zaista ne treba trošiti ni sekundu vremena na čitanje takvih gluposti.

Pobogu Gumi, gdje si...nisam mogao ni slutiti koliko cu se obradovati tvom javljanju...naime, tvoje lupetanje je milozvucni glas zdravog razuma i humanosti, u odnosu na ovaj umobolni tim tvojih zemljaka koji trenutno oridinira na temi....Dobro veče.
Kak stojimo?
https://en.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_CenturyKoji planovi,
Cuje se na forumu da je Nulandica aka Debela Berta , fasovala rakcinu.
Jeli to tacno?
Sta dalje da cinimo?
Dobro veče.
Kak stojimo?
Табак:Bredliji usli u Moskvu!
Ali ne kao NATO oruzje vec kao ruski vojni trofeji
SAMO ROKAJ NATO NACISTE!
pa i zaslužili su posle 3 godina borbi protiv nasilno mobilidane dece, žena i penzioners koji više nemaju ni municijuRIA: Ruske trupe ušle u predgrađe grada Časov Jar u regionu Donjecka
u moskvu su odavno ušli mercedesi, pežoi, beemvei, audi, roveri, volksvageni....
Сарказам кућо.
И ко си ти да ме упозораваш за било шта?