Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo vam je sa go pro kamere ubijenog americkog vojnika u prethodnom napadu na Belgorod

Ne znam sta Rusija ceka sto ne ispaljuje nuklearke na SAD?

Ovo je jasna agresija SMRDERIKE na teritoriju Rusije. Sta se ceka Putine?

Tihi, reci nam iskreno, da li si već nabavio sebi ovakvu pižamu da svečano dočekaš armagedon.

Hbt. koliko ga prizivaš stvarno mi se čini da si u ozbiljnom sukobu sa celim svetom i svim ljudima na njemu čim nam priželjkuješ brzi i užareni kraj

1712437465633.png

Mislim da sam te već jednom upozorio da staviš ironičnog smajlija, neko bi mogao pomisliti da si ozbiljan.

Ako, s druge strane, stvarno stojiš iza gluposti koje si napisao molim te me upozori da te blokiram na vreme jer zaista ne treba trošiti ni sekundu vremena na čitanje takvih gluposti.
Сарказам кућо.
И ко си ти да ме упозораваш за било шта?

❗ Оружане снаге Украјине напале су Буденовски округ

Услед гранатирања запалила се стамбена зграда. Изгорело је и неколико цивилних возила. Према прелиминарним подацима, повређено је седам цивила.

СЦКК ДН је појаснио да су украјинске трупе испалиле 4 пројектила из РСЗО (МЛРС) «Vampire».
(...https://twitter.com/DonbassSegodnya/status/1776679999036162142 - 8:34 PM · Apr 6, 2024)

Тренутак прилета у Буденовски округ Доњецка.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back