Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je samo u tvojoj glavi...u 6 mjeseci Rusi su osvojili 505 kilometara teritorija, Ukrajinci u ljetnoj ofenzivi nekih 450 km teritorija...mozak vam je popila propaganda. Rusi doslovno 18 mjeseci krvare za status quo i to je najbolje što mogu...ne znam, meni je to katastrofa na nekoliko levela.

Zapamti prvih 6 mjeseci je Rusija vodila rat, zadnjih 18 mjeseci zalihe SSSR vode rat.
Теже лети, нема шта.

To je samo u tvojoj glavi...u 6 mjeseci Rusi su osvojili 505 kilometara teritorija, Ukrajinci u ljetnoj ofenzivi nekih 450 km teritorija...mozak vam je popila propaganda. Rusi doslovno 18 mjeseci krvare za status quo i to je najbolje što mogu...ne znam, meni je to katastrofa na nekoliko levela.

Zapamti prvih 6 mjeseci je Rusija vodila rat, zadnjih 18 mjeseci zalihe SSSR vode rat.
Znas da je ono rusko smece od oruzja ugasilo struju u ukrajini narednih par godina?

Русе су испровоцирали да раде оно што раде у Украјини. Русија то чини на благ начин — бивши министар ваздухопловства Нигерије Феми Фани-Кајоде.„Сломили би целу Украјину преко ноћи, али покушавају да буду ограничени и обуздани. Било би сто пута горе да су радили Газу на њима. Било би много горе, али хвала Богу да не раде. то“, рекао је он у интервјуу за Арисе ТВ у недељу.Он такође сматра да је НАТО изазвао рат у Украјини, да Африка и Нигерија доживљавају друго ропство у рукама западних сила.

Усташе сваки дан и овде и у њиховим напаћеним медијима пишу о ЗАСТРАШУЈУЋИМ руским губицима и лупају цифре беу везе, 70000 руских тенкова, 300 бродова Црноморске флоте, 2000 хеликоптера и 5000 авиона, 3 милиЈУна војника итд.

Али никако да се утеше због епског бамбусања НАТО нациста сваки дан.
А најбоље тек долази, зло сваким даном има све мање снаге да се брани.

donald-duck-rubbing-hands-together-apmdfjei6rzb8dln (1).gif

Зрно по зрно - погача...

Vidi ja sam neutralan. Blago ka orkama, jer su nas NATO sotonisti shebali i zaprašivali...ali želim biti

BRUTALA REALAN

Poštivao sam Putina do pre recimo 1,5 g...posle 6-7 meseci BLAMAŽE mi se ZGADIO....i ako sam u Nišu američkog ambasadora Skota u Rektoratu zavalio lecima sa Putinovim likom 2018 ili 19...

Trudiću se da se ne sladim nad mrtvima, pa makar bili najgori nacisti, Islamisti.

Jer nije dobro glede osobne higijene i nije kršćanski.

RF će iskrvariti i dobiti, NATO će uleti, a onda Bog sveti zna...pričamo i pogađamo do studenoga 2024.
Oooo Bog te! Pa ti progovori srpski?

Да, само што је бесмислена та Путинова теза "Украјина је нацистичка"
ajde neka bude genocidno-kanibalisticka [ima negde tema, kulinarski specijaliteti se pominju cak], kao ti i tvoj gazda - prozdraste li vec phelestin divove? a njihovu decu?
4. Mojsijeva 14,9Samo se ne odmećite Gospoda, i ne bojte se naroda one zemlje; jer ih možemo pojesti; otstupio je od njih zaklon njihov, a s nama je Gospod, ne bojte ih se.

Kod njih se zove mobilizacija, jer dobijaju platu za to regularnu kao i ugovorci. Kod nas se dobijalo za paklu cigara. Dve razlicite stvari
regrutacija je kad pozoveš nove regrute, koji nikad nisu služili vojsku i kojima treba meseci i meseci obuka. Ti regruti polože zakletvu i počnu da uče stvari koje do tada nisu znali.
Kad završi služenje vojske (u rusiji je 12 meseci) regrutu se upiše u dosije, gde je bio, za šta je obučen, i u koju jedinicu se treba javiti u slučaju mobilizacije, i on je onda rezervist, vraća se u civilstvo, produži školovanje ili se zaposli...

Mobilizacija je pozivanje u vojne jedinice tih rezervista. Njima je dovoljno i desetak dana da se uhodaju ponovo u vojni sistem jer su već završili obuku u vojsci, neko je bio pešadinac, netko artiljerac, inžinjerija... i ti su brzo spremni za borbu.

Јеси ли приметио да је гађање циљева унутар Русије потпуно нормализовано?
Чак ни луди Медведев не прети нуклеаркама због тога
Otvorili su NATO stožeri novu paradigmu.
Overtonov prozor je razapljen.

Ono što je bilo nezamislivo, jučer, danas je
NOVA NORMALA...i nitko se ne štreca u Kremlju od 2 patuljka, Vlade BUDALE i pjanog Medvedića.

A ide ka sve gorem po RF...npr

RAVNANJEM Kremlja....

Dokinuti Drugarčići neka pogledaju na Wiki o čemu pričam.

To je za ove "sa jeftinijim životnim ulaznicama".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back