Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dvogodisnji katastrofalni gubici Rusije se ogledaju u tome da Ukrajina vise nema granice,a bice jos manje.
Ja cu sacekati,a ti se nadaj da ce Ruse izbaciti iz ukrajine sto je malo verovatno.
Rat tek pocinje
Јеси ли приметио да је гађање циљева унутар Русије потпуно нормализовано?
Чак ни луди Медведев не прети нуклеаркама због тога

I ja sam *********,samo batine red rad i vojska,da se ne bi takvi kao ti sepurili po internetima.
Vidi to su sve raspale, propale ideologije

Prađed Milorad je bio u topličkom "Gvozdenom puku" mobiliziran 1912-1920...bili kod Ace nosonje Garda.
Ćerao Ćesareve bojovnike u plavim K@K uniformama i ove naše mučenike, subraću...

Đed mi bio komunista prvoborac 41-45.
Rasćerao i postreljao mase domaćih izdajnika, kolaboranata. Bio visoki oficir, Predsednik SUBNOR-a i dr tela partije.

Otac mi je obnašao ravnateljske funkcije u 5 vojnim fabrikama EI, sa preko 3 k djelatnika...bio rezervni oficir u Zadru (Maspok 71, tukli se non stop opasačima sa Hrv po gradu)...za to moraš biti PROVEREN I NA LINIJI PARTIJE I bezbednost struktura...KOMUNISTA...
Odrastao sam u stanu od 59 m2 sa sestrom, a potpisivao je stanove od 85 m2 običnim radnicima sa 2 mokra čvora sa 3-4 deteta...

Komunizam je PROPAO DAVNIH DANA.
Sada je neoliberalizam, ili Ti snađi se druže.

Ja sam u nekim većem biznisu, 92 sam bio sa 19 g i upisanim ekon.fak. u NS (kasarna kod Futoške pijace u UNIFORMI i pred RH ili BiH da je bila naredba)...

i

ako sam oca terao da NE idem...dok su mnogi preko dezertirali i begali. Šta misliš da matori nije mogao 1 poziv da odradi od 30 sek i da me obrišu sa spiska.

2 sina su mi dragovoljno bili u VS...stariji mi je bio pre par god prvak Srb u kik boksu...

Tako da mi spočitavaju neki domoljublje, a zbrisali prvi je nonsens.

Ljep pozdrav.

Јеси ли приметио да је гађање циљева унутар Русије потпуно нормализовано?
Чак ни луди Медведев не прети нуклеаркама због тога
Nema napada vise sem Belgorod Vampirima ceske proizvodnje.Za tih par rafinerija koje za drzavu velicine Rusije ne znace apsolutno nista jer im je sva kljucna industrija duboko u Sibiru,i za to su sad platili totalnim nestancima struje,vode,grejanja i bilo kakvih sredstava komunikacije.
Svaki udar na rusku infrastrukturu dobija uzvratne napade koji su visestruko veci,pa na kraju kad sudija svira kraj videce se da li je to razorena Moskva,Tomsk,Novosibirsk ili Kijev.

Nema napada vise sem Belgorod Vampirima ceske proizvodnje.Za tih par rafinerija koje za drzavu velicine Rusije ne znace apsolutno nista jer im je sva kljucna industrija duboko u Sibiru,i za to su sad platili totalnim nestancima struje,vode,grejanja i bilo kakvih sredstava komunikacije.
Svaki udar na rusku infrastrukturu dobija uzvratne napade koji su visestruko veci,pa na kraju kad sudija svira kraj videce se da li je to razorena Moskva,Tomsk,Novosibirsk ili Kijev.
Мислим да си помешао хронологију.
Јер, Руси су први рокали цивилну инфраструктуру Украјине.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back