I ja sam *********,samo batine red rad i vojska,da se ne bi takvi kao ti sepurili po internetima.
Vidi to su sve raspale, propale ideologije
Prađed Milorad je bio u topličkom "Gvozdenom puku" mobiliziran 1912-1920...bili kod Ace nosonje Garda.
Ćerao Ćesareve bojovnike u plavim K@K uniformama i ove naše mučenike, subraću...
Đed mi bio komunista prvoborac 41-45.
Rasćerao i postreljao mase domaćih izdajnika, kolaboranata. Bio visoki oficir, Predsednik SUBNOR-a i dr tela partije.
Otac mi je obnašao ravnateljske funkcije u 5 vojnim fabrikama EI, sa preko 3 k djelatnika...bio rezervni oficir u Zadru (Maspok 71, tukli se non stop opasačima sa Hrv po gradu)...za to moraš biti PROVEREN I NA LINIJI PARTIJE I bezbednost struktura...KOMUNISTA...
Odrastao sam u stanu od 59 m2 sa sestrom, a potpisivao je stanove od 85 m2 običnim radnicima sa 2 mokra čvora sa 3-4 deteta...
Komunizam je PROPAO DAVNIH DANA.
Sada je neoliberalizam, ili Ti snađi se druže.
Ja sam u nekim većem biznisu, 92 sam bio sa 19 g i upisanim ekon.fak. u NS (kasarna kod Futoške pijace u UNIFORMI i pred RH ili BiH da je bila naredba)...
i
ako sam oca terao da NE idem...dok su mnogi preko dezertirali i begali. Šta misliš da matori nije mogao 1 poziv da odradi od 30 sek i da me obrišu sa spiska.
2 sina su mi dragovoljno bili u VS...stariji mi je bio pre par god prvak Srb u kik boksu...
Tako da mi spočitavaju neki domoljublje, a zbrisali prvi je nonsens.
Ljep pozdrav.