Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.278
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi dobri samo zapadnjaci losiЗнам их добро, живио с њима.![]()
Ne,ukrajinci su prvo rokali civile u Donbasu,jedno 8 godina.Мислим да си помешао хронологију.
Јер, Руси су први рокали цивилну инфраструктуру Украјине.
А "нациста" је свако ко је добио пушку да се брани од руске агресије?
Nije, kao sto svako u nemackoj nije bio nacista ali je posredno ili neposredno, namerno ili slucajno podrzavao tu ideologiju.А "нациста" је свако ко је добио пушку да се брани од руске агресије?
vi jos diskutujete sa de sistijem dok vas jos uvek trola? jesi primetio da ne odgovara na moje prozivke/postove a na vase odgovara sta mislis zasto?Ne,ukrajinci su prvo rokali civile u Donbasu,jedno 8 godina.
Sad je dosao red da se rokaju oni koji su rokali civile,ne vidim problem,sem sto izvrces teze.
Ja mogu ovako do besvesti da se natezem.
FSB je zaspao..A znas li ti kolika je Rusija i koliko ima okupljanja.
To ni 5 miliona policajaca ne moze da obezbedi.
Ti sam smišljaš parametre po kojima procenjuješ uspeh, iako je evidentno da su ti parametri potpuno promašeni i nerelevantni.Nabrojao sam ti fakte u jednoj rečenici i rezultat ruske 6 mjesečne ofenzive, ako ti ne paše, gore po tebe.
Мраз.U Avdejevki 18 stepeni, a ti i Msti postavljate slike sa snegom.
I drugo, Msti je ovo postavio 3 puta juce.
Tako da ne spamujte temu glupostima.
Линк?Сто милиона цивила , најновији је податак Министарства Џихад Здравља Газе
Не. Проблеми почињу од раније, али је садашњи рат кренуо 7.10.2023Poceo je dosta ranije, to je jedna od epizodnih eskalacija.
Да, само што је бесмислена та Путинова теза "Украјина је нацистичка"Nije, kao sto svako u nemackoj nije bio nacista ali je posredno ili neposredno, namerno ili slucajno podrzavao tu ideologiju.
Ne podrzavaju svi nacizam po definiciji, ali nacionalni heroji su im uglavnom nacisti, okosnica nacionalistickih organizacija, vojnih i paravojnih jedinica su im manje ili vise povezani sa nacizmom. To ni zvanicni zapad nije sporio do pocetka SVO.
Не лупајЛинк?
Колико год, ниси одговорио на питање.
13000 деце.
Срамиш ли се бар мало?
To je samo u tvojoj glavi...u 6 mjeseci Rusi su osvojili 505 kilometara teritorija, Ukrajinci u ljetnoj ofenzivi nekih 450 km teritorija...mozak vam je popila propaganda. Rusi doslovno 18 mjeseci krvare za status quo i to je najbolje što mogu...ne znam, meni je to katastrofa na nekoliko levela.Jedina istina je da Ukrajina više nema obučene vojske i da se povlači po celom frontu,
Pametnom je bilo dosta kada su Amerikanci objavili da se njihovi građani klone javnih okupljanja, priredbi i koncerata zbog mogućih terorističkih napada.
Vrtni botoksirani patuljak je izjavio da zapad sije paniku..
Nije ZOO uglavnom.
Не лупај
Je osvojili su jedan hrvatski otok Cres u 6 mjesec i za to ispalili 2 milijuna granata, demilitarizirali S.Koreju i izgubili 2400 komada vojne opreme, još jedna takva pobjeda i Rusa u Ukrajini više nema.
E tako se mi smejemo kad ti izrokaju banderovce,a ima ih mnogoEno su vam Židovi izrokali Irance![]()
![]()
Украјинска летња офанзива?To je samo u tvojoj glavi...u 6 mjeseci Rusi su osvojili 505 kilometara teritorija, Ukrajinci u ljetnoj ofenzivi nekih 450 km teritorija...mozak vam je popila propaganda. Rusi doslovno 18 mjeseci krvare za status quo i to je najbolje što mogu...ne znam, meni je to katastrofa na nekoliko levela.
Zapamti prvih 6 mjeseci je Rusija vodila rat, zadnjih 18 mjeseci zalihe SSSR vode rat.
Ja uživam kad Rusa na Rusa krene...E tako se mi smejemo kad ti izrokaju banderovce,a ima ih mnogo
Daj dokaz za oboreni Tu22?Je osvojili su jedan hrvatski otok Cres u 6 mjesec i za to ispalili 2 milijuna granata, demilitarizirali S.Koreju i izgubili 2400 komada vojne opreme, još jedna takva pobjeda i Rusa u Ukrajini više nema.
Орикс визуелно потврдио на папируDaj dokaz za oboreni Tu22?
Zasto me izbegavas mesecima?
Nema vece satisfakcije od ustaskih groblja u Staljingradu.Ja uživam kad Rusa na Rusa krene...