Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислим да си помешао хронологију.
Јер, Руси су први рокали цивилну инфраструктуру Украјине.
Ne,ukrajinci su prvo rokali civile u Donbasu,jedno 8 godina.
Sad je dosao red da se rokaju oni koji su rokali civile,ne vidim problem,sem sto izvrces teze.
Ja mogu ovako do besvesti da se natezem.

А "нациста" је свако ко је добио пушку да се брани од руске агресије?
Nije, kao sto svako u nemackoj nije bio nacista ali je posredno ili neposredno, namerno ili slucajno podrzavao tu ideologiju.
Ne podrzavaju svi nacizam po definiciji, ali nacionalni heroji su im uglavnom nacisti, okosnica nacionalistickih organizacija, vojnih i paravojnih jedinica su im manje ili vise povezani sa nacizmom. To ni zvanicni zapad nije sporio do pocetka SVO.

Nabrojao sam ti fakte u jednoj rečenici i rezultat ruske 6 mjesečne ofenzive, ako ti ne paše, gore po tebe.
Ti sam smišljaš parametre po kojima procenjuješ uspeh, iako je evidentno da su ti parametri potpuno promašeni i nerelevantni.

Jedina istina je da Ukrajina više nema obučene vojske i da se povlači po celom frontu, dok ih Rusi sve žešće zasipaju fabovkama, artiljerijom i raketama, za koje ste pisali da im ponestaju još pre dve godine. Iz laži u laž, sada kad je evidentno da Rusi svuda napreduju vi se tešite da Rusa gine na milione, pri čemu ne možete da objasnite zašto ti isti Rusi ratuju redovnim snagama a Ukropi odavno grebu s dna kace, na front šalju i srednjoškoljke.

Nije, kao sto svako u nemackoj nije bio nacista ali je posredno ili neposredno, namerno ili slucajno podrzavao tu ideologiju.
Ne podrzavaju svi nacizam po definiciji, ali nacionalni heroji su im uglavnom nacisti, okosnica nacionalistickih organizacija, vojnih i paravojnih jedinica su im manje ili vise povezani sa nacizmom. To ni zvanicni zapad nije sporio do pocetka SVO.
Да, само што је бесмислена та Путинова теза "Украјина је нацистичка"

Jedina istina je da Ukrajina više nema obučene vojske i da se povlači po celom frontu,
To je samo u tvojoj glavi...u 6 mjeseci Rusi su osvojili 505 kilometara teritorija, Ukrajinci u ljetnoj ofenzivi nekih 450 km teritorija...mozak vam je popila propaganda. Rusi doslovno 18 mjeseci krvare za status quo i to je najbolje što mogu...ne znam, meni je to katastrofa na nekoliko levela.

Zapamti prvih 6 mjeseci je Rusija vodila rat, zadnjih 18 mjeseci zalihe SSSR vode rat.

Не лупај

Одговори на питање, како видиш убијање хуљада палестинске деце авио бомбама и артиљеријом?

Цмиздриш због нациста у Украјини, пидржаваш геноцид над Палестинцима.

Срамиш ли се бар мало?

Наравно да не срамиш.

Ти не знаш шта је то

Je osvojili su jedan hrvatski otok Cres u 6 mjesec i za to ispalili 2 milijuna granata, demilitarizirali S.Koreju i izgubili 2400 komada vojne opreme, još jedna takva pobjeda i Rusa u Ukrajini više nema.

Колико Украјинаца у Украјини има, колико је од тога хохола, колико богаља, знаш ли?

Прво помети испред свог прага.

To je samo u tvojoj glavi...u 6 mjeseci Rusi su osvojili 505 kilometara teritorija, Ukrajinci u ljetnoj ofenzivi nekih 450 km teritorija...mozak vam je popila propaganda. Rusi doslovno 18 mjeseci krvare za status quo i to je najbolje što mogu...ne znam, meni je to katastrofa na nekoliko levela.

Zapamti prvih 6 mjeseci je Rusija vodila rat, zadnjih 18 mjeseci zalihe SSSR vode rat.
Украјинска летња офанзива?

200w (6).gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back