Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.268
Rusija ima prava, jer je to ruski teritorij i rusko stanovništvo.Nema ni Rusija tako da je Amerika morala da reaguje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusija ima prava, jer je to ruski teritorij i rusko stanovništvo.Nema ni Rusija tako da je Amerika morala da reaguje.
Медведев би на крају могао испасти озбиљан политичар.Meni se čini da se polako kristalizuje ideja o granici Poljske i SSSR-a 1939.
Zapad ima jači PR, to je Geobbelsova zasluga, on je bio pionir u propagandi.Није ни један убијен, само гину у лавинама, сапбраћајкама, падовима с коња и из хеликоптера, срчани удари међу НАТО генералима порасли за 2000%, несреће на вежбама
ok onda i meksiko kuba i venecuela imaju pravo da postanu deo odkb i da postave ruske i kineske nukelarke na svojoj teritorijiMožda Ukrajina postane članica NATO pa ti to reši sve dileme.
Jeste da nema ni naznaka toga, ali ipak mislim da nije nemoguće.
Imaju oni razvijen business trgovine organima, surogat majčinstvo i najstariji zanat.Odakle i kako da vrati dugove?
Ukrajinska industrijska baza, sirovine i ono šta pravi pare su na istoku i jugu.
Rights of the Victor only.ok onda i meksiko kuba i venecuela imaju pravo da postanu deo odkb i da postave ruske i kineske nukelarke na svojoj teritoriji
varaš se...rusija to nikada neće prihvatiti...zašto?...zato što je kijev centar ruske povjesti kao dečani srpske..postoji mogućnost da se tvoj scenarijo ostvari...ali ja bi te upitao jel zapad spreman da izgubi milijune vojnika u ukrajini...? ja sam uvjeren da bi rusija bila spremna da ostvari svoj cilj i za to ima mogučnosti i vojnog potencijala...rusija nije SSSR ali bogme ni zapad nije ono što je bio nekada...da je zapad toliko jak i moćan on bi več uništio rusku ekonomiju...ovim je samo razotkrio svoje ograničene mogučnosti kao što su i rusi otkrili koliko im je vojni stroj uspavan i koliko su podcjenjivali utjecaj bandera USA dečki...Ја сам убјеђења како ће се Украјина преполовити на пола те ће и Путин морати прихватити да један дио Украјине остане западу као што ће и запад морати прихватити чињенично стање да се заузете територије не враћају.Полако ће да се мире, вријеме лијечи све, ко је погинуо погинуо, живот иде даље.
Зашто се грчевито брани исток?Зато што је исток Украјине оаза тј. костур некадашње индустрије Украјине и свјесни су да што сада изгубе, изгубљено је трајно.Многи кажу Русија није ништа посебно узела од већих градова, међутим Русија од 2014 године има доста бољи геостратешки положај сада уз Крим и добар дио Донбаса, копнени спој са Кримом.Гину Руси, прелети по који дрон и на страну Русије али све је то мала цијена гледајући геостратешки положај који они покушавају да исцртају овим ратом.Колико ће и шта догурати зависи доста и од САД, међутим они имају своје унутрашње проблеме.Велика је шанса да ће доћи Трамп поново и да ће преговори добити реалнију димензију.Руси су већ свјесни да не могу остварити своје максималистичке интересе и да ће морати прихватити један вид компромиса.
Današnja Ukrajina je proizvod američke višedesetljetne vanjskopolitičke strategije pokušaja slamanja ruske neovisnosti i smještaja Rusije u okvire koje je za nju napravio Washington, gdje više nikada ne bi mogla ugrožavati američke interese u svijetu, a usput bi ju se rascjepkalo i opljačkalo. Ukrajini je dodijeljena uloga bata kojim će se mlatiti po Rusiji.Мислим да НАТО жели да се тако мисли.Заправо се у Украјини не брани ништа специјално осим интереса.
Чак и да Руси избију на границе Пољске и Словачке неће се десити ништа драстично по ЕУ осим што ће се прозападни дио Украјине трајно иселити, мада је веће велика већина и побјегла.Узми у обзир да некада држава од 40 милиона има проблем са мобилизацијом.Они би без проблема требало да имају 5-10 милиона војника у ратном моду.А једва су скупили милион при томе имају застрашујуће губитке у ових 2 године.Зашто је то тако требало би се запитати?
Па можда ипак ова верзија Украјине није већинска како су нас убједили.Зашто западни медији и даље крију чињеницу да је највише Украјинаца појединачно гледано иселило управо у мрску Русију?Да је највећи проценат Украјинаца узео руско држављанство и да озбиљне анализе кажу да у Украјини тренутно живи испод 25 милиона становника.Да се отворе границе цифра би спала испод 15 милиона.То су чињенице о којима се не прича.До рата није никоме осим екстремима.Зашто екстреми владају Украјином и зашто су подржани од НАТО пакта као корисне будале је већ неко друго питање.
Tko će pobijediti Rusiju?Ima istine u ovome, ali opet Rusi ni 2 godine nakon krvavih borbi nisu uspeli mnogo.
Ja lično verujem da Zapad neće dati ni pedalj Ukrajine i da nema razloga za tako nešto.
Neprijatelju se nikad ne daju lake pobede.
Najlogičniji scenario bi bio podela po principu Severne i Južne Koreje, ali ipak se čini da Putin na to neće pristati.
Svetski ratovi se i dešavaju kad 2 velika ovna krenu jedan na drugog.
Još uvek NATO nije krenuo i možda i neće uopšte. Možda će pustiti Ukrajinu niz vodu.
Ali ipak mislim da se to neće desiti.
Nema vise etnickih Poljaka u zapadnoj Ukrajini i nemaju osnova da prisvoje te teritorije osim ako zapadno-ukrajinci sami ne vide spas u tome da udju u neku uniju sa Poljskom.Медведев би на крају могао испасти озбиљан политичар.
![]()
10 области у отан: Румунија 2, Мађарска 1 и Пољска 7.
Кијевски пашалук демилитаризовани, неутрални враћач дугова.
Остало Русија.
Давно завршена прича, ово не значи ништа, ти и ја сједнемо и попишеmо руске губитке док играмо покер.Gubici u borbama kod Avdijevke
Ако буду третирали Украјину као терористичку државу свакако ће бити све бруталнији у бомбардовању.Meni se čini da se polako kristalizuje ideja o granici Poljske i SSSR-a 1939.
Сад ће још жешће подржавати украшку браћу.
Zapad ima jači PR, to je Geobbelsova zasluga, on je bio pionir u propagandi.
Tako i britanski kralj ima rak, a onda i princeza. Kako prigodno.
Onda stiže spasonosno cjepivo filantropa Bill Gatesa i čudesno ozdrave.
Ajmo, sve ovce u red za pelcovanje.
nece moci ako nato ima pravo imaju i svi drugi pa ako treba i do kraja svetaRights of the Victor only.
Један дио узети, а остатак претворити у протекторат, нешто попут Западне обале. По потреби их рокати ракетама, беспилотним, бомбама...?Ја сам убјеђења како ће се Украјина преполовити на пола те ће и Путин морати прихватити да један дио Украјине остане западу као што ће и запад морати прихватити чињенично стање да се заузете територије не враћају.Полако ће да се мире, вријеме лијечи све, ко је погинуо погинуо, живот иде даље.
Зашто се грчевито брани исток?Зато што је исток Украјине оаза тј. костур некадашње индустрије Украјине и свјесни су да што сада изгубе, изгубљено је трајно.Многи кажу Русија није ништа посебно узела од већих градова, међутим Русија од 2014 године има доста бољи геостратешки положај сада уз Крим и добар дио Донбаса, копнени спој са Кримом.Гину Руси, прелети по који дрон и на страну Русије али све је то мала цијена гледајући геостратешки положај који они покушавају да исцртају овим ратом.Колико ће и шта догурати зависи доста и од САД, међутим они имају своје унутрашње проблеме.Велика је шанса да ће доћи Трамп поново и да ће преговори добити реалнију димензију.Руси су већ свјесни да не могу остварити своје максималистичке интересе и да ће морати прихватити један вид компромиса.
Zapamti to kad se bude rešavala sudbina bivše Ukrajine.Rights of the Victor only.
Pročitaj, jedan suprotan stavПа имаш изјаве званичника Русије који кажу сва Украјина ће бити демилитаризована и денацификована па и на западу.Геостратешки циљ је помјерити што више ка западу као и осјећи остатке те неке нове Украјине од излаза на море.Колико ће постићи тешко је рећи али контам да постоје границе испод којих неће ићи у некаквим новим преговорима који се буду држали на тему Украјине.Наравно да и Зеленски наступа са максималистичким ставовима да се Русија повуче на границе из 1991 .године , то се просто тако ради, свјестан је и он да од тога нема ништа без стратешког пораза Русије који се, јасно је и птицама на грани осим пар фанатичних "сусједа" неће десити, те се сваким даном све више отварају врата за озбиљне преговоре.Дакле прошли смо руске изборе, сада иду ЕУ избори па САД на крају године.До краја године знаће се мање више судбина овог сукоба.Ако којим случајем слупани Бајден добије изборе онда постоји велика шанса да ће загужвати са Кином до краја 2026 године те ће се фокуис пребацити на тај дио свијета.Шта то значи за будућност свијета тешко је рећи.Надајмо се сви заједно да ће доћи до мира што пре.
Да је прошла брза смјена у Кијеву фебруара 2022. године контам да не би било превише побуне осим на том крајњем западу Украјине.
Не би пала крв, не би људи гинули и контам да би се ту негдје и поставила нова граница код Кијева.Не би Руси даље ишли на запад.Али то је сада нека друга тема шта би било када би било.Није прошло брзо иде тешко и крваво, тврдоглаво славенски.
Ukrajinska Minken bojna
А усташе? Скејо и његови "црнци"...Tko će pobijediti Rusiju?
Svi junaci nikom ponikoše
i u crnu zemlju pogledaše.
Не знамо ми све детаље, нагађамо.Ја први нисам очекивао оволику руску агилност по питању економије а поготово не по питању војне индустрије која се прилагођава стању на терену.Рецимо руски војни дронови су се производили и пре сукоба али нису имали масовну употребу, за врло кратак период су попунили ту рупу и постали сила у производњи дронова камиказа.Руска економија живи, дише, истина не пуним плућима али дише а против себе има заиста озбиљну војну и економску силу.Дакле сада већ са сигрношћу можемо рећи да је ера санкција завршена прича.Није сломљена мала Сјеверна Кореја,Иран неће ни велика Русија.Ствари се компликују међутим никоме није интерес вјечити рат зато је за очекивати да Русија можда неће до краја остварити свој интерес у Украјини науштрб легализације Крим и Донбас у Русији плус колико освоје.Али ако мене питаш свакако ће на крају рата бити далеко бољи положај руског интереса у бившој Украјини него 2014 године.То је та цијена жртве коју су поднијели јбг.varaš se...rusija to nikada neće prihvatiti...zašto?...zato što je kijev centar ruske povjesti kao dečani srpske..postoji mogućnost da se tvoj scenarijo ostvari...ali ja bi te upitao jel zapad spreman da izgubi milijune vojnika u ukrajini...? ja sam uvjeren da bi rusija bila spremna da ostvari svoj cilj i za to ima mogučnosti i vojnog potencijala...rusija nije SSSR ali bogme ni zapad nije ono što je bio nekada...da je zapad toliko jak i moćan on bi več uništio rusku ekonomiju...ovim je samo razotkrio svoje ograničene mogučnosti kao što su i rusi otkrili koliko im je vojni stroj uspavan i koliko su podcjenjivali utjecaj bandera USA dečki...
Ovo treba oporba iskoristiti sad u kampanji i pitati Don Anemia jeli to Ukrajina zapadnih načela, jel se tome stremi?