Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Americki partizani oborili jos jednu ćip kantu

Prilozi

• IMG_3846.jpeg
    IMG_3846.jpeg
    172,7 KB · Pregleda: 7
Komanda kijevskog režima je u jednom trenutku odlučila da bi bila odlična ideja da se organizuje pravi lov na ruske evakuacione grupe koje su izvlačile ranjenike. To se dogodilo tokom borbi za Bahmut. Neprijatelj je čak izdvojio specijalne snage i sredstva za ovaj zadatak. I naravno otvorili su Pandorinu kutiju. Ruski vojnici su dramatično promenili odnos prema ranjenicima na strani neprijatelja. Mnogo puta su se ruski momci sažalili na ranjenike i nisu napadali evakuacioni grupe, ali neprijatelj je promenio pravila igre i sada to plaća krvavo. Na snimku se vidi uništavanje ukrajinske grupe za evakuaciju.

u Ukrajini se danas ipak brani Evropa i Zapad.
Мислим да НАТО жели да се тако мисли.Заправо се у Украјини не брани ништа специјално осим интереса.
Чак и да Руси избију на границе Пољске и Словачке неће се десити ништа драстично по ЕУ осим што ће се прозападни дио Украјине трајно иселити, мада је веће велика већина и побјегла.Узми у обзир да некада држава од 40 милиона има проблем са мобилизацијом.Они би без проблема требало да имају 5-10 милиона војника у ратном моду.А једва су скупили милион при томе имају застрашујуће губитке у ових 2 године.Зашто је то тако требало би се запитати?

Па можда ипак ова верзија Украјине није већинска како су нас убједили.Зашто западни медији и даље крију чињеницу да је највише Украјинаца појединачно гледано иселило управо у мрску Русију?Да је највећи проценат Украјинаца узео руско држављанство и да озбиљне анализе кажу да у Украјини тренутно живи испод 25 милиона становника.Да се отворе границе цифра би спала испод 15 милиона.То су чињенице о којима се не прича.До рата није никоме осим екстремима.Зашто екстреми владају Украјином и зашто су подржани од НАТО пакта као корисне будале је већ неко друго питање.

Pojavljuje se sve više dokaza da ruska vojska koristi Lancet, koji pravi talasaste pokrete i napada svoje ciljeve "u skokovima",
a ne pravolinijski.

Pre udara, ruski dron izvodi manevre kako bi izbegao neprijateljsku vatru.

Strelcu je teže da nacilja
dron. Ispaljeni rafal granata "pleše" bez stvaranja potrebne gustine vatre. Sada je još teže oboriti Lancet, zbog njegovog "leta zmije".

Dobro pitanje @Тихи
Moj zaključak je da bez obzira na postojanje takve ikonografije kod dela tih političkih fakcija u Ukrajini se danas ipak brani Evropa i Zapad.
A današnja Evropa i Zapad definitivno nisu nacisti, sve suprotno itd.
Ja sam ipak odlučio da podržavam Zapad jer mislim da je to najbolje i za Srbiju da bude na Zapadu itd

Ok znaci na strani si nacizma. Na strani sledbenika nacista Bandere i Pavelica. Tako si odlucio.

Danasnja Evropa i zapad jesu nacisti.

Nacelnik generalstaba nemacke armije 1944 , je bio sekretar NATO pakta 1961. Kako to tumacis?

Мислим да НАТО жели да се тако мисли.Заправо се у Украјини не брани ништа специјално осим интереса.
Чак и да Руси избију на границе Пољске и Словачке неће се десити ништа драстично по ЕУ осим што ће се прозападни дио Украјине трајно иселити, мада је веће велика већина и побјегла.Узми у обзир да некада држава од 40 милиона има проблем са мобилизацијом.Они би без проблема требало да имају 5-10 милиона војника у ратном моду.А једва су скупили милион при томе имају застрашујуће губитке у ових 2 године.Зашто је то тако требало би се запитати?

Па можда ипак ова верзија Украјине није већинска како су нас убједили.Зашто западни медији и даље крију чињеницу да је највише Украјинаца појединачно гледано иселило управо у мрску Русију?Да је највећи проценат Украјинаца узео руско држављанство и да озбиљне анализе кажу да у Украјини тренутно живи испод 25 милиона становника.Да се отворе границе цифра би спала испод 15 милиона.То су чињенице о којима се не прича.До рата није никоме осим екстремима.Зашто екстреми владају Украјином и зашто су подржани од НАТО пакта као корисне будале је већ неко друго питање.
Ima istine u ovome, ali opet Rusi ni 2 godine nakon krvavih borbi nisu uspeli mnogo.
Ja lično verujem da Zapad neće dati ni pedalj Ukrajine i da nema razloga za tako nešto.
Neprijatelju se nikad ne daju lake pobede.
Najlogičniji scenario bi bio podela po principu Severne i Južne Koreje, ali ipak se čini da Putin na to neće pristati.
Svetski ratovi se i dešavaju kad 2 velika ovna krenu jedan na drugog.
Još uvek NATO nije krenuo i možda i neće uopšte. Možda će pustiti Ukrajinu niz vodu.
Ali ipak mislim da se to neće desiti.

ЏЕФРИ САКС:
„Наравно, знамо више. Знамо да су починиоци бежали у Украјину.
То поставља права питања.

Знамо да је Нуландова, као што сте рекли, говорила о „гадним изненађењима“ – јер, поштено Богу, да је рекла „ружна изненађења долазе“ само неколико дана пре овог напада покреће многа изузетно озбиљна питања.

Такође знамо, узгред, да Сједињене Државе воде џихадисте више од 40 година као део америчке дугорочне стратегије, која датира још од касних 1970-их — да плате и наоружају џихадисте да нападну Русију.
То је чињеница.Управо то је била идеја почевши од 1979. године када су Сједињене Државе ангажовале џихадисте да нападну владу у Авганистану, а идеја је, наравно, била да се Совјетски Савез ухвати у замку у инвазију на Авганистан – то је била идеја Збигњева Бжежинског

.Али знамо да су Сједињене Државе водиле џихадисте на Балкану; водила је џихадисте на Кавказу.

И тако, поставља веома, веома озбиљна питања да ли су Сједињене Државе знале, да ли Сједињене Државе имају историју ових односа, да ли су Сједињене Државе финансирале џихадисте у Сирији — а то је, знамо, била наредба ЦИА коју је дао председник Обама још 2012.Па, то поставља многа озбиљна питања.
Тренутно смо апсолутно у рату.
Потребни су нам одговори на ова питања како бисмо могли да се саберемо, а не да даља ескалација до потпуне катастрофе.
Дакле, то није само трагедија, то није само злочин, већ је такође, јасно, чак и са оним што знамо — а не знамо све детаље — провокација САД ако не каже јасно шта је знао, како је то знао, зашто је дао упозорења, које су импликације, шта зна о украјинским везама са џихадистима који очигледно живе у Украјини.
Све ове ствари треба да буду постављене апсолутно директно.
Али оно што се десило, узгред, као што добро знате, у западним медијима се тренутно игра.„Ох, ово слаби Путина“, „Ово показује нестабилност“, другим речима, пре него реч саосећања или једно питање које су поставили Тхе Нев Иорк Тимес, Васхингтон Пост, Валл Стреет Јоурнал, Тхе Ецономист магазин, или Фајненшел тајмс, одмах је почела прича како се ругати—ИСМЕВАТИ—председника Путина.
То је невероватно."
GJ-4ildbsAEDrXo

Ok znaci na strani si nacizma. Na strani sledbenika nacista Bandere i Pavelica. Tako si odlucio.

Danasnja Evropa i zapad jesu nacisti.

Nacelnik generalstaba nemacke armije 1944 , je bio sekretar NATO pakta 1961. Kako to tumacis?
Ne bih da se raspravljam sa tobom o ovome osim da ću reći da se ne slažemo.
Mislim Srbija je de fakto deo tog NATO pakta i Zapadnog sveta sada i ja ne vidim nikakve koncentracione logore pa da kažem da nam vladaju nacisti.
Vidim ljude kako kupuju po tržnim centrima i uživaju jedući tamo u restoranima.

Ali od nekog Slobodana Antonića bih očekivao kolumnu o tome kako su NATO isti kao nacisti i da su tržni centri neoliberalizma isto što i koncentracioni logori NDH i Nacističke Nemačke samo što se tamo kolje duša srpskog naroda.
Pretpostavljam da ne trebam da ti kažem šta mislim o tome.

Руси су ухватили и обновили немачко оклопно возило МардерНакон брзе пробне вожње, дошли су до закључка да је НАТО направио њихова возила само за тешке терене и да су Украјини бескорисна у блату.НАТО нема апсолутно НИШТА што може помоћи Украјини да победи у овом рату

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back