Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.180
Imaš li nešto smisleno?Ето, одавде се лепо види да Руси уништавају мостове у самоодбрани, за разлику од Украјине која их уништава из терористичких побуда
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš li nešto smisleno?Ето, одавде се лепо види да Руси уништавају мостове у самоодбрани, за разлику од Украјине која их уништава из терористичких побуда
Rusi montažni vojni most postave za dva sata. Izgubio si se i u vremenu i u prostoru.Ето, одавде се лепо види да Руси уништавају мостове у самоодбрани, за разлику од Украјине која их уништава из терористичких побуда
Ima, lijekove ali ih ne pije.Imaš li nešto smisleno?
Рушење моста Путин третира као тероризам.Imaš li nešto smisleno?
tako bre. nijedne termoelektrane i nuklearke.
Ви то славите рушење термоелектране?tako bre. nijedne termoelektrane.
što se mene tiče trebali su ih sravniti na početku. i još nmogo šta. daleko manje ljudi bi izginulo.Ви то славите рушење термоелектране?
Па, сјајно.
Велики успех.
Капирам. Све због братољубљаšto se mene tiče trebali su ih sravniti na početku. i još nmogo šta. daleko manje ljudi bi izginulo.
Glupiraš se.Рушење моста Путин третира као тероризам.
![]()
Ne. Nacisti su odbili mirovno rešenje.Капирам. Све због братољубља
GlupostiUkrajina je ogrezla u terorizmu - ubistvo Duginove, Tatarskog, napad na Krokus hol
Изгледа да је ова бућка са павелићем успјела; U бојна се прориједила. Да нису у поспаном возу за Харков?
Какав је за зракомлате/хелиће? Знам једног ентузијасту...Restauriran Marder.
Testirali ga Rusi.
Kažu velik, komforan,...... samo neće da ide po mekanim i blatnjavim podlogama.
Зелена агенда, коњи&магарци?tako bre. nijedne termoelektrane i nuklearke.
Ustase ovde slave kasetne bombe po centru belgoroda,struja voda i gasenje ukrajine od spoljnog sveta je odgovor,a tek pocinje.Ви то славите рушење термоелектране?
Па, сјајно.
Велики успех.
Искрено, не разумем твоју, без увреде, опседнутост преговорима!Исток и југ, ја сам писао о западу Украјине.Једном мора стати, једном се све то заузезо мора преговорима легализовати на неки начин или оставити као некакав замрзнут конфликт.Видјећемо још је рано причати о озбиљним преговорима.
Ето, одавде се лепо види да Руси уништавају мостове у самоодбрани, за разлику од Украјине која их уништава из терористичких побуда
Наравно да није немогуће! Монтенегро и остатак Украјине биће нови ОТАН. Остали носе тетки лек.Možda Ukrajina postane članica NATO pa ti to reši sve dileme.
Jeste da nema ni naznaka toga, ali ipak mislim da nije nemoguće.
Па полако, темељно, у зноју лица свог. Али како ће да буду посносни за педесетак година када све врате? То нема цену.Odakle i kako da vrati dugove?
Ukrajinska industrijska baza, sirovine i ono šta pravi pare su na istoku i jugu.
Nisi u pravu.Ako iko ima pravo da se pita u vezi Ukrajine to su oni što su im dali zemlju. Pitanje za tebe: Šta traže ostali tamo?Nema ni Rusija tako da je Amerika morala da reaguje.