Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Рушење моста Путин третира као тероризам.
😀
Glupiraš se.
Ukrajina je ogrezla u terorizmu - ubistvo Duginove, Tatarskog, napad na Krokus hol su samo najviše eksploatisani teroristički akti. Tu je i puno ubijenih novinara i lica na ulicama ruskih gradova, koja su se na neki način verbalno zamerili kijevskom nacističkom režimu. Oni to i ne kriju, javno se hvale.

To ti je argument?
Drugo nisam ni očekivao.
GJ_epT-WgAEqYjt
hqdefault.jpg

Poslednja izmena:
Исток и југ, ја сам писао о западу Украјине.Једном мора стати, једном се све то заузезо мора преговорима легализовати на неки начин или оставити као некакав замрзнут конфликт.Видјећемо још је рано причати о озбиљним преговорима.
Искрено, не разумем твоју, без увреде, опседнутост преговорима!
Преговори или уговори на вековима уобичајен начин подразумевају сагласност двеју или више страна, која се спродводи онолико дуго док им не истекне договорени рок или се док се околности толико не промене да морају да се мењају. Али, у уобичајеном смисли, дотле се поштују зато што постоје санкције за њихово неспровођење.
Уколико Дивљи Запад уопште са неким преговара, а не бомбардује га без опомене, то је само зато што узима време за нову латинску превару. Од деведесетих није било, а да тако није било.
Како ја видим техничке преговоре - када се успоставе етничко стратешке границе РФ, на сваку петарду са друге стране, биће уништено нешто од крупне инфраструктуре. Нека Пољаци и ини покупе своје, али било какав покушај инсталирања ОТАН структуре на тим њиховим новим (старим просторима) биће анихилиран уз још неку болну поруку самој матичној земљи.
Ово је трајан рат и верујем само у реципроцитет који ће непријатеља лако да убеди да му се не исплати да се "макронише", због заиста превелике цене. Чак и личне. Зашто би терористи били заштићени? Ни у кривичном закону, глупост није олакшавајућа околност, осим уколико је стручно констататована као ментални хендикеп.

Ето, одавде се лепо види да Руси уништавају мостове у самоодбрани, за разлику од Украјине која их уништава из терористичких побуда

Rade sve sto je NATO radio Srbiji 1999te . A vi ste to odobravali i odobravate.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back