Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.618

"Руске ракете, за разлику од западне војне помоћи, не касне и стижу на време." Зеленски
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Topla braća su oladilaDa, fsb pravoslavne vrednosti moraju da se postuju. Nema tople brace.
Od gomile bezveznjaka ti meni dopadneš..Saznanje da neumorno tovaris haubice u helikopter mi olaksava muku.
Ma šta pričaš ti tu, uopšte nemaš pojma!Stalin je nagradio Hrvate sa Istrom,
za 369. Legiju. Svi cijene viteštvo,
herojstvo, mooda...
A raspali četalji pušĆeni u kanalizacionu cjev. Crpka ih daleko odgurala.
Sloveniju sa izlazom na more.
Према украјинским изворима, вечерас је нападнута и Дњестарска хидроелектрана
To na slici je ruska influenserka, neka kuja sto se slika za only fansШто си украо капу jeбачy и ставио је на главу Американки?
Nema struje.Gdje ste điberi
Kako napreduje trodnevni blitz krieg?
Jel @ dopler ozdravio?
Šta mi rade @bojan,@tixi i @sparta?
Jel se otopio snijeg u Ukrajini?
Jel @Mastrangello još analizira videa?
Jel mi draga navraćala?
To na slici je ruska influenserka, neka kuja sto se slika za only fans
Prošli put rekoste nema abramsa na listi jer ......... bla bla
Ej, ti tamo! Šta lupetaš o tome kad se šta trebalo gadjati? Ko si ti da znaš šta je vojna strategija? Možda si mislio da znaš, ali očigledno nisi ni blizu!Jel ima nekog vojnog smisla da Rusija gadja termo ili hidro elektrane sada, a nisu na pocetku rata?
Cak i prosle godine, gadjali su trafo stanice, a onda su odustali iz nepoznatih razloga.
Jer govoriti danas, da se strujom snabdeva vojska ili vojna industrija Ukrajine, to bas i nema smisla, to je bio slucaj i na pocetku rata.
Isto kao i mostovi, logistika prebacivanje tehnike etc.
Logika je odmah roknuti remontni zavod, ili aerodrom, ili fabriku oruzja i municije. Ta fabrika je 2.5 godine izbacivala granate koje su pobile hiljade Rusa ili unistavale tehniku.
A ne posle 2.5 godine.
Zasto sada, a ne odmah kad se krenulo u rat
Sirski je danas rekao da su Rusi u zadnjih par nedelja izgubili 4000 tenkova i ostalih oklopnih vozila.
A sto se ti pecas na to sto lazem?BRT BARON malo opet BARONIŠE a što je najgore ni sam sebi ne vjeruje![]()
Шта, пицика их је ућерао у зракомлате? Коначно? Повод за фешту!Prošli put rekoste nema abramsa na listi jer ......... bla bla
Pitam gde je sada na listi ?
Nema ni aubica na listi ?
Nema ni ................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Макете се не пикајуProšli put rekoste nema abramsa na listi jer ......... bla bla
Pitam gde je sada na listi ?
Nema ni aubica na listi ?
Nema ni ................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel ima nekog vojnog smisla da Rusija gadja termo ili hidro elektrane sada, a nisu na pocetku rata?
Cak i prosle godine, gadjali su trafo stanice, a onda su odustali iz nepoznatih razloga.
Jer govoriti danas, da se strujom snabdeva vojska ili vojna industrija Ukrajine, to bas i nema smisla, to je bio slucaj i na pocetku rata.
Isto kao i mostovi, logistika prebacivanje tehnike etc.
Logika je odmah roknuti remontni zavod, ili aerodrom, ili fabriku oruzja i municije. Ta fabrika je 2.5 godine izbacivala granate koje su pobile hiljade Rusa ili unistavale tehniku.
A ne posle 2.5 godine.
Zasto sada, a ne odmah kad se krenulo u rat
To jos uvek ne znaci da 17 g. stari idu na front.