Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.374
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne bi štetilo ugledu kompanije hahahhaМакете се не пикају
Popravljaćeš ti botoksiranoj russosabraći svašta neštoA sto se ti pecas na to sto lazem?
Idi bolje popravljaj dalekovode braci
Riječ je bila o Leopardima 2. Nisam imao vremena staviti prijašnje liste.Prošli put rekoste nema abramsa na listi jer ......... bla bla
Pitam gde je sada na listi ?
Nema ni aubica na listi ?
Nema ni ................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neko kaze da je "osveta" za napade na rafinerijeOnda je bila proba da se vidi kako reaguje sistem, koliko brzo ga podizu, kako, sta, gde.
Ovo sad je pravo, kao sto se i vidi. Priprema za oslobadjanje Harkova.
Inace zapad govori javno o padu Kijeva.![]()
Ovo je vec bilo
LOL
Sto si nervozan,nema vesti o ukrajinskom napretku dok ne stigne struja?Popravljaćeš ti botoksiranoj russosabraći svašta nešto![]()
BRT BARONE VON Münchhausen![]()
Sad zamisli botorussku fabovsku nadu FAB9000 kad krkne BelgorodLOL
Ovo je treci put vec da Rusija bombarduje Belgorod
Kakvi su to debili
Zar ne mogu da lete levo ili desno od grada, nego preko njega
Tamo garant komanduje neki Tixoglu
Biće struje ali BRT ne znam kad ti botoksirani rikne kako ćeš onda da arlaučeš i šta ćeš da arlaučešSto si nervozan,nema vesti o ukrajinskom napretku dok ne stigne struja?
Nacekaces se
O tome cemo kad rikne.Biće struje ali BRT ne znam kad ti botoksirani rikne kako ćeš onda da arlaučeš i šta ćeš da arlaučeš![]()
Pa to su mrtvi Rusi. Imaju bijele oznake na uniformi.Группа Аида 204 полк СпН „Ахмат“ ЛНР (Луганска народна република)
Савремена реалност.
Неуспешна ротација непријатеља са потпуном елиминацијом свих.
Борци Оружаних снага Украјине свакодневно се терају на клање, а не стижу ни до својих положаја.
То је само 100 метара ротационог пута.
100 метара.
©Снайпер
Riječ je bila o Leopardima 2. Nisam imao vremena staviti prijašnje liste.
Evo naknadno za Ukrajinu predzadnja gdje su navedeni Leo2.
Pogledajte prilog 1523145
Vidi mi se sprdamo, al tamo u njihovoj komandi mora da sedi neka teska budaletinaSad zamisli botorussku fabovsku nadu FAB9000 kad krkne Belgorod![]()
![]()