This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle ti to?Daj da vidimo.Sreca pa Ukrajini prodajemo vise oruzja nego Kosovo. Vucic opet sahmatirao.![]()
Mržnjom zadojena omladina, ona koja je spremana od 2007/8, porasla deca.Ako je vecina bila za Janukovica i ratuje protiv Kijeva i Zelenog ko to sada ratuje sa drugom svetskom silom od 150 miliona ljudi i drze je u sahu na puskomet od Rusije?
Toliko li si pokvaren da umesto da pišeš o invaziji 2003 ti pišeš o 1991?Zalivski rat protiv Iraka podrzao je Savet bezbednosti zbog divljanja i zlocina ludog Sadama po Bliskom Istoku, nije napao samo one koje nije mogao dohvatiti.
Kruz da snimi novu Valkiru.
Odakle ti to?Daj da vidimo.
Ja sam na traper jakni u srednjoj školi na leđima imao zašivenu američku zastavu
Rusčići počeli nositi cijele zgrade oko tenka
Jel ovo cigići skupljaju rusko rabljeno željezo.
Zipa spontano uvlačenje u šule u objavi na twitteru
Ti se smeješ, ali ukrovermahtu uopšte nije do smeha.Rusčići počeli nositi cijele zgrade oko tenka![]()
Problematično je kada je zašivena na ledjima. Probaj napred, sa leve strane, blizu srca. Ako ne upali, šta reći...nije da se nisi trudio.Ja sam na traper jakni u srednjoj školi na leđima imao zašivenu američku zastavu
Svejedno nisam postao Amerikanac
Još gore, postao si Američka kučkica i glasno opravdavaš sve pizdarije koje su Ameri napravili, jer ti je rečeno da radiš tako.Ja sam na traper jakni u srednjoj školi na leđima imao zašivenu američku zastavu
Svejedno nisam postao Amerikanac
Znaju Ukrajinci koje su rakete najbolje.
Шта би са пејтриотом? Ајрон домом?
A sirotom izgubljenom Rusu u blatnom rovu u tuđoj državi je smešno?Ti se smeješ, ali ukrovermahtu uopšte nije do smeha.