Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dok Ukrajina proizvodi sve svoje, zar ne?
Kakav pokušaj, koja nebuluza. U redu je da Ukrajini pomaže 30+ država, ali Rusiji ne sme niko.
Licemeri i zločinci, zbog tog odurnog stava i gubite. I zato što su Rusi bolji od vas.
Prešli smo u novu fazu rata, sada se na ukropima testiraju oružja S.Koreje, Kine i koga još poželi.

Rusima rokanje po NATOu još jeftinije, saveznicima Rusije neprocenjivo iskustvo u razvoju oružja.

Sledeća faza će biti obuka savezničkih vojnika u realnim ratnim uslovima. Cela Afrika nestrpljivo cupka...

Q66
Prešli smo u novu fazu rata, sada se na ukropima testiraju oružja S.Koreje, Kine i koga još poželi.
Rusima rokanje po NATOu još jeftinije, saveznicima Rusije neprocenjivo iskustvo u razvoju oružja.
Sledeća faza će biti obuka savezničkih vojnika u realnim ratnim uslovima.
i nato je testirao. pa prtno u čabar kako se forumski kaže. evo nekih svetlećih projektila od noćas:

Poslednja izmena:

РУСКЕ ЈУРИШНЕ ЈЕДИНИЦЕ ПРОБИЛЕ СУ ОДБРАНУ УКРАЈИНСКЕ ВОЈСКЕ НА ЈУЖНОМ ПРАВЦУ ЧАСОВ ЈАРА И СТИГЛЕ ДО КАНАЛА СЕВЕРСКИ ДОНЕЦ-ДОНБАС​

https://tvfront.rs/ruske-jurisne-je...ara-i-stigle-do-kanala-severski-donec-donbas/

You are still here
20240501_111208.jpg

Ukropi iz 47. mehanizovane, kod Berdičija, video od pre nekoliko dana:

https://t.me/DDGeopolitics/108699

На шта им је спала пропаганда да своје војнике представљају као руске. Али, авај, више им нико не верује, ни свет ни Украјинци. Зато момци беже како знају и умеју из НАТО-Укро пакла.

Zamisli, hijene koje se bore protiv okupatora.
Moralne ništarije 2.0, zašto samo ne dignu ruke u zrak kad padne par bombi?
Zato ih i mrziš, pokazuju ti tko si i što si.

Ти баш имаш проблем са елементарним разумевањем. Не мрзим никога, а поготово не народ Украјине који је талац НАТО-пакта, Америке и своје пете колоне.

Мржња је ропска емоција.

Poslednja izmena:
Ne lazi,ne mozes da veslas nas koji pricamo ruski.
Ovde ruski vojnik obilazi rovove sa mrtvim ukrajinacima i kaze da su dobro radili artiljerijom.
Ti se podsmevas ukrajincima iz neznanja
Gledaš isto što i ja, vidiš mrtvace sa ruskim oznakama i opet se sramotiš laganjem.
Ipak po lajkovina na tvoje laži se vidi tko su još okorjeli lagatori na forumu.

Zašto, oni imaju izbore.
Da Bajden kaže idemo promijeniti Ustav pa da ne mogu biti samo 4+4 godine predsjednik, visio bi za 5 minuta posred Capitola.
S druge strane, KGB taksista može reći "Ja sam vaš kralj, ima da vladam zilion godina". Jači je od druga Kima, žene padaju u trans.
Sirota raspala Rusija.
Tik tak tik tak slog
Natalija sreco drz se ti kutlace

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back