Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Red je došao na U.S. Kongres.
Zašto, oni imaju izbore.
Da Bajden kaže idemo promijeniti Ustav pa da ne mogu biti samo 4+4 godine predsjednik, visio bi za 5 minuta posred Capitola.
S druge strane, KGB taksista može reći "Ja sam vaš kralj, ima da vladam zilion godina". Jači je od druga Kima, žene padaju u trans.
Sirota raspala Rusija.

Za Bajdena je pitanje da li će doživeti izbore.

Sirota raspala USA, upregli su celu državnu mašineriju da ubede narod da glasa za raspalu dementnu marioneticu, dok protiv najpopularnijeg kandidata vode pravni rat koristeći sve državne institucije.

USA je iz faze truljenja prešla u fazu opšteg kolapsa.

Za Bajdena je pitanje da li će doživeti izbore.

Sirota raspala USA, upregli su celu državnu mašineriju da ubede narod da glasa za raspalu dementnu marioneticu, dok protiv najpopularnijeg kandidata vode pravni rat koristeći sve državne institucije.

USA je iz faze truljenja prešla u fazu opšteg kolapsa.
Normalno, puno je bolje kada kadnidat dobiva 95% glasova.
Ajd zastani na trenutak i razmisli koliko je umobolno uspoređivati demokraciju u USA s ruskom 🤡

Zabranilo u Kazahstanu povorke za 9 maj.

https://t.me/anna_news/66008

images
naZZike su se zapatile u Khazakstan.

Treba to bombardirat, okupirat.

I onako je raspali Stalin dao 1/3 ruske zemlje i puka za novu SSSR republiku.

Da bi IMAO DELEGATE da stoku izaberu.

Da li ovaj KRETEN sliči Peri Konju Stamboliću i davanju 2 sjeverna okruga Leposavić i Lešak...

da ima 10 k glasova da bude biran u

Savezni Sabor SFRJ.

Takvi kreteni i danas vode SSSR tj RF.

Ne lazi,ne mozes da veslas nas koji pricamo ruski.
Ovde ruski vojnik obilazi rovove sa mrtvim ukrajinacima i kaze da su dobro radili artiljerijom.
Ti se podsmevas ukrajincima iz neznanja
Lupeta,ovo Rus ide kroz ukrajinske rovove,spominje grbove,nemaju veze s mozgom kad kace nesto.

Znam to ja, on nikad neće smoći snage da prihvati istinu.

Pazi njega, ruski vojnik šeta i pokazuje osvojena polja, a on se raduje jer su nekim ukrop/NATO propagandnim čudom to ruski vojnici :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back