Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ruska zastava na severozapadu Rabotina

GMXBBYlWsAATbJ_

Nakon 2 godine i dva mjeseca, zaključak je sljedeći:
Tupavi naivni Putin pomislio da će si prigrliti Ukrajinu pa krenuti na Moldaviju - i tamo su Rusi ugroženi a bogami ima i nacista, da će Zapad malo frknuti nosom, a Ukri prigrliti bratski narod iako je okupator.
Tako je to kad živiš u Odronu, pa kad si na vlasi se okružiš rektalnim speleolozima i izgubiš doticaj s realnošću.
Tako da ja i ne krivim Putina, on je samo siroti nusprodukt cijele države, uvjeren da je veliki strateg. A miš mali, sve mi ga dođe žao. :mazi:

Tupavi naivni Putin pomislio da će si prigrliti Ukrajinu pa krenuti na Moldaviju - i tamo su Rusi ugroženi a bogami ima i nacista, da će Zapad malo frknuti nosom, a Ukri prigrliti bratski narod iako je okupator.
Tako je to kad živiš u Odronu, pa kad si na vlasi se okružiš rektalnim speleolozima i izgubiš doticaj s realnošću.
Tako da ja i ne krivim Putina, on je samo siroti nusprodukt cijele države, uvjeren da je veliki strateg. A miš mali, sve mi ga dođe žao. :mazi:
Slabo je oovo za utehu, morate jače i bolje !!! Idemo, možete vi to, zapnite

images

Šuška se da NATO ulazi u Ukrajinu da po UN direktivi uspostavi ukrajinske međunarodno priznate granice.

Čuješ li često ta šuškanja, javljaju li ti samo političke stvari ili i nešto drugo.

Vidi, ako ti jave neke parove za kladionicu ti podeli sa nama ovde, mada bi možda mogao da razmisliš da odeš da ti neko to pogleda.

Ne bih da te plašim, ali ti glasovi koji čuješ mogu biti simptomi vrlo različitih stvari, bolje je da to neko stručan proveri.

Čuješ li često ta šuškanja, javljaju li ti samo političke stvari ili i nešto drugo.

Vidi, ako ti jave neke parove za kladionicu ti podeli sa nama ovde, mada bi možda mogao da razmisliš da odeš da ti neko to pogleda.

Ne bih da te plašim, ali ti glasovi koji čuješ mogu biti simptomi vrlo različitih stvari, bolje je da to neko stručan proveri.
Kad sam pisao da u danima pred rusku invaziju dolazi nebrojena nato oprema i precizna municija Ukrajincima, isto ste se sprdali.
I što je bilo, sve se pokazalo istinito i Ukropi otresli Ruse da se do danas nisu oporavili. Od tri dana za cijelu Ukrajini do orgazmičnih proslava zauzeča jedne njive.

Poslednja izmena od moderatora:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

САД су ублажиле санкције против 10 руских банака због трансакција везаних за енергетику

Дозвола је издата за послове са нафтом, гасом, уранијумом, дрветом, угљем и другим врстама горива. Санкције се привремено укидају због скока цена енергената.

Лиценце за банке ВТБ, Алфа Банк, Сбербанк, Откритие, Совцомбанк, Росбанк, ВЕБ. РФ, Зенит и Банка Санкт Петербург, као и регулатор Централна банка важиће до 1. новембра са могућношћу продужења.

Kad sam pisao da u danima pred rusku invaziju dolazi nebrojena nato oprema i precizna municija Ukrajincima, isto ste se sprdali.
I što je bilo, sve se pokazalo istinito i Ukropi otresli Ruse da se do danas nisu oporavili. Od tri dana za cijelu Ukrajini do orgazmičnih proslava zauzeča jedne njive.

Pa što meni pričaš, ja sam oduvek tvrdio da si ti glavna "vidjelica" na forumu.

To što ti vidiš i čuješ to ti je sigurica, to će se desiti 100%

Šteta samo što talenat trošiš na opskurni forum i politiku, treba da počneš da vidiš natprirodna bića, svece, budućnost, tu su pare i slava

Poslednja izmena od moderatora:
Rezultat polugodišnje ruske ofenzive, malo su poravnali front, izgubili 35 000 vojnika i stotine tenkova i oklopnjaka za najviše 7km.
U prosjeku Rusima treba jedan mjesec i 5000 mrtvih za jedan kilometar napredka.
Jbt!

Pogledajte prilog 1539302
Troši ih Volođa, tko botox.

Prejeftini i nebitni, diktatoru.

Njega brine novi model botoxa, za bolje performanse lica i duži golemi servis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back