Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.890
Evo ravnozemljašenja, ako je onda nije, a ako nije onda je!Губе много више од војника. Пред нашим очима губе цели свет.
Šta ima veze ako Rusi ginu na buljuke, Ameri gube ceo svet, Rusija ga dobiva.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ravnozemljašenja, ako je onda nije, a ako nije onda je!Губе много више од војника. Пред нашим очима губе цели свет.

Klasika, kad to prevaziđu, počeće sa BDP, pad nataliteta u Kini ........... i tako u krug !!! Al makar se smejemo tim budalaštinamaDakle danas se fokusiramo na ww2 da bi se utešili što ukrajina puši na frontu a zarobljeno nato đubre drema u Moskvi

Slabo je oovo za utehu, morate jače i bolje !!! Idemo, možete vi to, zapniteNakon 2 godine i dva mjeseca, zaključak je sljedeći:
Tupavi naivni Putin pomislio da će si prigrliti Ukrajinu pa krenuti na Moldaviju - i tamo su Rusi ugroženi a bogami ima i nacista, da će Zapad malo frknuti nosom, a Ukri prigrliti bratski narod iako je okupator.
Tako je to kad živiš u Odronu, pa kad si na vlasi se okružiš rektalnim speleolozima i izgubiš doticaj s realnošću.
Tako da ja i ne krivim Putina, on je samo siroti nusprodukt cijele države, uvjeren da je veliki strateg. A miš mali, sve mi ga dođe žao.![]()
Putin već plače po medijima da zna kako veliki potencijal ima neprijatelj, ali Rusi će hrabro izginuti .
Nakon 2 godine i dva mjeseca, zaključak je sljedeći:
Tupavi naivni Putin pomislio da će si prigrliti Ukrajinu pa krenuti na Moldaviju - i tamo su Rusi ugroženi a bogami ima i nacista, da će Zapad malo frknuti nosom, a Ukri prigrliti bratski narod iako je okupator.
Tako je to kad živiš u Odronu, pa kad si na vlasi se okružiš rektalnim speleolozima i izgubiš doticaj s realnošću.
Tako da ja i ne krivim Putina, on je samo siroti nusprodukt cijele države, uvjeren da je veliki strateg. A miš mali, sve mi ga dođe žao.![]()
O ******, pa po koji put Rusi već dižu zastavu u Robotinu.Ruska zastava na severozapadu Rabotina
![]()
Šuška se da NATO ulazi u Ukrajinu da po UN direktivi uspostavi ukrajinske međunarodno priznate granice.
O ******, pa po koji put Rusi već dižu zastavu u Robotinu.
Ti osobno si barem osam puta objavio da je palo u ruske ruke.
Esi mi dobar?O ******, pa po koji put Rusi već dižu zastavu u Robotinu.
Ti osobno si barem osam puta objavio da je palo u ruske ruke.
Sve je ok, nato laže da Rusi imaju 320 000 poginulih.
Kad sam pisao da u danima pred rusku invaziju dolazi nebrojena nato oprema i precizna municija Ukrajincima, isto ste se sprdali.Čuješ li često ta šuškanja, javljaju li ti samo političke stvari ili i nešto drugo.
Vidi, ako ti jave neke parove za kladionicu ti podeli sa nama ovde, mada bi možda mogao da razmisliš da odeš da ti neko to pogleda.
Ne bih da te plašim, ali ti glasovi koji čuješ mogu biti simptomi vrlo različitih stvari, bolje je da to neko stručan proveri.
Jel tebi dobro ili si samo frustriran?Esi mi dobar?

Kad sam pisao da u danima pred rusku invaziju dolazi nebrojena nato oprema i precizna municija Ukrajincima, isto ste se sprdali.
I što je bilo, sve se pokazalo istinito i Ukropi otresli Ruse da se do danas nisu oporavili. Od tri dana za cijelu Ukrajini do orgazmičnih proslava zauzeča jedne njive.

Čime?Jel tebi dobro ili si samo frustriran?
Puca front, očajni smo! Rusi nadiru!Rezultat polugodišnje ruske ofenzive, malo su poravnali front, izgubili 35 000 vojnika i stotine tenkova i oklopnjaka za najviše 7km.
U prosjeku Rusima treba jedan mjesec i 5000 mrtvih za jedan kilometar napredka.
Jbt!
Pogledajte prilog 1539302
Troši ih Volođa, tko botox.Rezultat polugodišnje ruske ofenzive, malo su poravnali front, izgubili 35 000 vojnika i stotine tenkova i oklopnjaka za najviše 7km.
U prosjeku Rusima treba jedan mjesec i 5000 mrtvih za jedan kilometar napredka.
Jbt!
Pogledajte prilog 1539302
Koliku dreku dižu putinoljubi čovjek bi pomislio Rusi pred Kijevom, kad ono masovno gnoje crnicu daleko na istoku Ukrajine, takoreci još na ruskoj granici.Puca front, očajni smo! Rusi nadiru!
Ahahahah, kako su Ukri odigrali vrhunski.