Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda su sposobni. Odakle znaš da ne može pripucati? Gdje je bijela zastava? Morali bi je imati u osnovnoj opremi ako žele ikako ostati živi.

Strava i užas šta im rade s dronovima, Ukri proizvode dronove u više od 200 tvornica, što većih, što minijaturnih. Sklapaju, smišljaju nove principe (napravili su navođenje koje automatski prepoznaje konture tijela), i sve to rade 24/7.
Planirali su ih ove godine proizvesti 2 miliona, a vjerujem da će tak broj itekako porasti zahvaljujući američkim parama.
Ponavljam, Rusi su u situaciji optimiste koji se bacio s nebodera pa tokom padanja sam sebi kaže "So far, so good."
A kad tresnu, tresnut će jako.

A ne znam, meni to izgleda kao kršenje ratnog prava...

Ranjenik više nije vojna prijetnja ili ga zarobi ili ostavi neka ranjen leži, biti će trošak za rusku državu...mrtav nije nikakav trošak.
I onako ce iskrvarit u mukama posto jelte po njega niko nece doc pa im ukrajinci prekrate muke :kafa:
A u stvari ko ga zvao tamo pa prema tome neka bira bijela zastava ili sam sebi metak u celo ili overavanje droncicem :rtfm:

Logičko - filozofski gledano od sutra Zelenski više nije predstavnik naroda Ukrajine , tj demokratske volje naroda.
Demokratski izbori nisu održani u roku, i nadalje ( kako koja država gleda verovatno mesec dana ) je trenutni predsednik Ukrajine - predsednik jedino institucija države , a ne volje naroda.
...........................................................................................................................................................................................
Sad sve postaje diskutabilno u pravima medjusobnih odnosa , pa tako da li i US ima pravo da da nešto radi sa licem kojemu je istekao demokratski mandat ( ne i državni mandat ).
kako od sutra...ja sam mislio da mu ističe mandat 20.05.

1713726495409.png

Ja sam od prvog dana pisao da ovo Rusija neće dobiti po cijenu svjetskog rata, pa ste se sprdali, eto vam sad :kafa:

Не знам шта си писао, али сам по избијању СВО написао исто на forum.hr са другим закључком: Ово Америка и НАТО неће добити по цену избијања светског рата. Експресно су ми обрисали поруку и трајно бановали налог.

Ето, време ће бити судија, па "ком опанци, ком обојци".

Možda su sposobni. Odakle znaš da ne može pripucati? Gdje je bijela zastava? Morali bi je imati u osnovnoj opremi ako žele ikako ostati živi.

Strava i užas šta im rade s dronovima, Ukri proizvode dronove u više od 200 tvornica, što većih, što minijaturnih. Sklapaju, smišljaju nove principe (napravili su navođenje koje automatski prepoznaje konture tijela), i sve to rade 24/7.
Planirali su ih ove godine proizvesti 2 miliona, a vjerujem da će tak broj itekako porasti zahvaljujući američkim parama.
Ponavljam, Rusi su u situaciji optimiste koji se bacio s nebodera pa tokom padanja sam sebi kaže "So far, so good."
A kad tresnu, tresnut će jako.
Aj, molim te, napiši ovo i treći put. Da svi tri puta pročitaju kako si ti vickast.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back