Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.714
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda su sposobni. Odakle znaš da ne može pripucati? Gdje je bijela zastava? Morali bi je imati u osnovnoj opremi ako žele ikako ostati živi.
Strava i užas šta im rade s dronovima, Ukri proizvode dronove u više od 200 tvornica, što većih, što minijaturnih. Sklapaju, smišljaju nove principe (napravili su navođenje koje automatski prepoznaje konture tijela), i sve to rade 24/7.
Planirali su ih ove godine proizvesti 2 miliona, a vjerujem da će tak broj itekako porasti zahvaljujući američkim parama.
Ponavljam, Rusi su u situaciji optimiste koji se bacio s nebodera pa tokom padanja sam sebi kaže "So far, so good."
A kad tresnu, tresnut će jako.
Sjeti se toga kad budeš krepavao negdje u blatnjavom rovu![]()
I onako ce iskrvarit u mukama posto jelte po njega niko nece doc pa im ukrajinci prekrate mukeRanjenik više nije vojna prijetnja ili ga zarobi ili ostavi neka ranjen leži, biti će trošak za rusku državu...mrtav nije nikakav trošak.

Gomila bi ih iskrvarila iovako ionako.Pa da, ono, meni je to od prvog dana užasno gledati, koja god strana bila u pitanju, to je prestrašno![]()
Perzija će mu anektirati šiitski Azerstan, Armeniju, Gruziju...dio će dati Turskoj.Putin šalje Iranu visokotehnološke ruske borbene zrakoplove Su-35.
Na ulici djeca znaju instinktivno da onoga koji leži na pod, šupački ga je cipelariti i dalje...za to ne trebaš znat međunarodno ratno pravo.A ne znam, meni to izgleda kao kršenje ratnog prava...
Znaci da se samo ceka odobrenje da se pocne sa dejstvovanjem zelenih beretki po ruskim agresorima u Kaljinigradu. Toliko otprilike ima od granice Ukrajine do Kaljinigrada. Bilo bi presmesno da ih Ukrajina malo opali tamo po radarima.
Počinješ da se češkaš, pali te krv, smrt...Sipaju rusi i kasetne sad po frontu,rbk 500 pravi musaku od banderovaca
Sto vredjas ljude,smesno je koliko fabovki i kasetnih danas rusi sipaju po banderi da ne mozete toliko da se isplacete.Šta je tebi smiješno glupanderu, ukrajina dobila pomoć od 60 milijardi, Ameri proglasili Rusiju, Iran i Kinu neprijateljima, a ti se kliberiš ko zadnji glupander![]()
Sto vredjas ljude,smesno je koliko fabovki i kasetnih danas rusi sipaju po banderi da ne mozete toliko da se isplacete.
300 komada na casov jar danas
Pazite šta pišete, ne potpadajte pod zapadnu krvoločnu zločinačko imperijalističko nacističku propagandu!
nije rat već specijalna vojna operacija
Oružje dolazi već mjesecima...
kako od sutra...ja sam mislio da mu ističe mandat 20.05.Logičko - filozofski gledano od sutra Zelenski više nije predstavnik naroda Ukrajine , tj demokratske volje naroda.
Demokratski izbori nisu održani u roku, i nadalje ( kako koja država gleda verovatno mesec dana ) je trenutni predsednik Ukrajine - predsednik jedino institucija države , a ne volje naroda.
...........................................................................................................................................................................................
Sad sve postaje diskutabilno u pravima medjusobnih odnosa , pa tako da li i US ima pravo da da nešto radi sa licem kojemu je istekao demokratski mandat ( ne i državni mandat ).
Ja sam od prvog dana pisao da ovo Rusija neće dobiti po cijenu svjetskog rata, pa ste se sprdali, eto vam sad![]()
Aj, molim te, napiši ovo i treći put. Da svi tri puta pročitaju kako si ti vickast.Možda su sposobni. Odakle znaš da ne može pripucati? Gdje je bijela zastava? Morali bi je imati u osnovnoj opremi ako žele ikako ostati živi.
Strava i užas šta im rade s dronovima, Ukri proizvode dronove u više od 200 tvornica, što većih, što minijaturnih. Sklapaju, smišljaju nove principe (napravili su navođenje koje automatski prepoznaje konture tijela), i sve to rade 24/7.
Planirali su ih ove godine proizvesti 2 miliona, a vjerujem da će tak broj itekako porasti zahvaljujući američkim parama.
Ponavljam, Rusi su u situaciji optimiste koji se bacio s nebodera pa tokom padanja sam sebi kaže "So far, so good."
A kad tresnu, tresnut će jako.
Prosecno se dnevno sipa po pacovima gvozdja da se odma i sahrana vrsi