Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не знам шта си писао, али сам по избијању СВО написао исто на forum.hr са другим закључком: Ово Америка и НАТО неће добити по цену избијања светског рата. Експресно су ми обрисали поруку и трајно бановали налог.

Ето, време ће бити судија, па "ком опанци, ком обојци".

Možemo reći da smo obojica bili u pravu, s tim da sam ja napisao točno ovako nešto: Rusiju će zaustaviti u Ukrajini pa i po cijenu svjetskog rata :roll:

Naravno, Srbija je rasturila NATO a narocito je Kanada bila ponizena, da su sami skinuli gace

Не, то не кажем, нити је лепо да ми у "уста" стављаш оно што не мислим.

. Кажем да је Кумановски споразум уговор о прекиду рата, а у својој основи компромис две стране у коме ни једна није остварила све циљеве. Да јесте, не би од Србије и дан данас тражили признање "Косова".

Кумановски споразум НИЈЕ КАПИТУЛАЦИЈА.

Ne znam za godine, znam za mjesece, već mjesecima se šalje u ukrajinu masa opreme i oružja, to ne vide samo oni koji nisu izašli iz svog sela :roll:

Као што видиш, прогледао сам много раније од тебе и смотрио много боље од тебе. Видео сам то наоружавање много пре него ти и сви ови твоји који су истог нивоа сазнања као и ти.

Како би могло да се комуницира са јединицама и њиховим вођама који су набијени по неколико метара у земљу? Ако је неко преостао побегао је главом без обзира. Не страхују Рује за хохолима, буди сигурaн
prije tjedan dana je rusko ministarstvo obrane izjavilo da su okupirali Časiv Jar.
Danas javljaju da su se približili Časiv Jaru.
to znači da je prvi talas okupatora upao u zamku francuskih snaga i bukvalno zbrisan u tom mestu.
Sada kreću opet veoma polako i veoma oprezno

kako od sutra...ja sam mislio da mu ističe mandat 20.05.
U pravu si kao predsednika pod zakletvom u funkciji predsednika države . ( pošteno rečeno - borio se kao lav u svojim pravima i mogućnostima, svidjalo se to nekima ili ne ili da li je to pametno ili ne što je radio- a mislim da nije nimalo pametno osim ako ta ''sorta'' želi da uništi oba naroda .)
.......................................................................................................................................................................................
Medjutim demokratski mandat odnosno vreme '' kada si pobedio na izborima'' do vremena kada su trebali da se raspišu i završe novi izbori i eventualni drugi krug novih ''izbora'' je isteklo.
Prevedeno nije više predstavnik demokratske volje naroda već je predstavnik institucija države.

prije tjedan dana je rusko ministarstvo obrane izjavilo da su okupirali Časiv Jar.
Danas javljaju da su se približili Časiv Jaru.
to znači da je prvi talas okupatora upao u zamku francuskih snaga i bukvalno zbrisan u tom mestu.
Sada kreću opet veoma polako i veoma oprezno
Još da si mogu ohladiti tijela na 10°C da ih termalna kamera na dronu ne vidi, već bi bili u Kijevu

Logičko - filozofski gledano od sutra Zelenski više nije predstavnik naroda Ukrajine , tj demokratske volje naroda.
Demokratski izbori nisu održani u roku, i nadalje ( kako koja država gleda verovatno mesec dana ) je trenutni predsednik Ukrajine - predsednik jedino institucija države , a ne volje naroda.
...........................................................................................................................................................................................
Sad sve postaje diskutabilno u pravima medjusobnih odnosa , pa tako da li i US ima pravo da da nešto radi sa licem kojemu je istekao demokratski mandat ( ne i državni mandat ).
A proglašenjem ratnog stanja se to nije možda promijenilo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back