Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad balistika ravna
IMG_20240421_121632_929.jpg

Неколико наших ловаца МиГ-31 са ракетама Кинжал полеће у исто време.
Никад нешто на западу није изазивало панику ко Миг 31. Чим узлети цео НАТО у лежећем ставу.
Можда једино Ту160 кад су прелетели планету и слетели у Венецуелу

Серија експлозија у Одеској области, упозорење о ваздушном нападу букти у источном делу Украјине

▪ „Долазак у област Черноморска код Одесе“, пишу локални извори.
▪У околини се диже неколико стубова црног дима.

🇺🇦 У Харкову расте армија оних који се избегавају мобилизацију

Чак и пре усвајања закона „о јачању мобилизације“, у Харкову су се појачале регрутне активности: формирала се нова територијална одбрана. Међутим, када је Зеленски потписао закон, почела је паника у граду. Чињеница је да се сада војно способним мушкарцима може ограничити управљање возилом, а исто тако и одузето.

У МРЭО-има у Харкову је почела гужва: мушкарци потписују аутомобиле рођацима да би избегли конфискацију. У ствари, ови људи отворено избегавају мобилизацију и не стиде се да то покажу. А према извештајима медија, таквих становника Харкова већ има више од десет хиљада, тако да МРЭО не може да се носи са обнављањем докумената, пише "Укропский Фреш".

Дакле, можемо са сигурношћу рећи да се Харков претворио у град избегавања војне обавезе – људи су већ уморни од рата, неконтролисане мобилизације и тоталне корупције кијевског режима.

Ja sam lepo i jasno napisao da je otišla na onaj svet zahvaljujući nečijoj glupoj odluci da se sa Rusima igra rata.Otišlo ih je mnogo,otići će ih još-nizašta.Rusija je rešila da postavi stvari na svoje mesto i to i čini.Imaš tekst koji sam danas postavio gde lepo piše šta se dešava na svetskoj pozornici i o čemu se zapravo radi.

Tako bi ti laprdao i 1914. i nosio tetki lek, a tvoji djedovi su uzeli puške u ruke i branili domovinu, ne možeš ti to nikako razumjeti, domovina se brani srcem, a ti srca nemaš, ti si mrtav iznutra, zato i laprdaš :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back