Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.723
Sad balistika ravna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
К нози!!Rat dug tebi odgovara, više kuna u Zg banci, dok ložiš ovaj prost, neuk puk.
Svatko normalan se grozi ubojstava na obe strane.
Golija javio da se USA raspada, jos od 1993eSta bi tek bilo da Ameri imaju para.
![]()
Никад нешто на западу није изазивало панику ко Миг 31. Чим узлети цео НАТО у лежећем ставу.Неколико наших ловаца МиГ-31 са ракетама Кинжал полеће у исто време.
Golija javio da se USA raspada, jos od 1993e
Dolar je valjda vec propao, a Micigen se otcepio
Ili to, ili na Goliji sisaju vesla. Svaki dan.
Tako jeНикад нешто на западу није изазивало панику ко Миг 31. Чим узлети цео НАТО у лежећем ставу.
Можда једино Ту160 кад су прелетели планету и слетели у Венецуелу
Bilo bi manje stamparskog papira i mastila, a vise ratova i konflikata za pranje nastampanog novca i vise placenih, profesionalnih BOT-ova, od samo vas nekoliko ovde.Sta bi tek bilo da Ameri imaju para.
Dok svi voze Lade i stekaju rublje, posebno u Srbiji.
raduje me ovo dalje trosenje para na Ukrajinu
To znaci da su sve blizi bankrotu i propasti
Moze da laze, izmislja, lupeta i fantazira, ali ne moze da odgovori...Baš te raduje, ha, a do sad si arlaukao kako je zapad pustio ukrajinu niz vodu
Ako do pobede Rusije i dodje, kako ces ti znati za to?
A ako ne padne Kijev, ali Ukrajina potpise predaju i kapitulaciju?
Ko je onda "pobedio"?
Setimo se kako su vristali tamo negde u jesen 2022e kako ce svi morati u rubljama da placaju naftu i gas
Kad ono, ni rusi nece rublju, miliji im dolar
Dok svi voze Lade i stekaju rublje, posebno u Srbiji.
Ja sam lepo i jasno napisao da je otišla na onaj svet zahvaljujući nečijoj glupoj odluci da se sa Rusima igra rata.Otišlo ih je mnogo,otići će ih još-nizašta.Rusija je rešila da postavi stvari na svoje mesto i to i čini.Imaš tekst koji sam danas postavio gde lepo piše šta se dešava na svetskoj pozornici i o čemu se zapravo radi.
Nikako da uključe logiku...po njima preorali su svu ukrajinsku vojsku i tehniku, a nikako da se maknu sa linija koje su uspostavili krajem 2022...da je kako pričaju bili bi na Dnjepru, jer bi ukrajinska obrana kolabirala.Pa kako se nisu pomakli s mjesta?