This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da su tvoje reakcije i odgovori ekvivalent tvome trenutnom psihičkom stanju (egzaltiranost uzrokovana nekrofilijom)Placi, propali ti Rusi i na Zemlji i u svemiru.![]()
Tada jos nije bilo rata znaci ipak drzavni terorizam jer su tamo dospeli organizovani od drzave Rusije.није тероризам али је противно правилима рата носити притивникову униформу
то свако ради мање или више, поготово велики играчиTada jos nije bilo rata znaci ipak drzavni terorizam jer su tamo dospeli organizovani od drzave Rusije.
Svaka drzava salje vojsku u susednu drzavu bez oznaka da otcepi i anektira neki deo? Znam za slucajeve kada jedna drzava napadne i okupira delove ili cele drzave ali tonda nije drzavni terorizam vec rat.то свако ради мање или више, поготово велики играчи
Ne znam kako bi izgledalo. Mogu samo da nagadjam, pa u skladu sa tim ne donosim preuranjene zaključke.Znas kako bi to izgledalo kao kada bi se izjasnjavali Siptari o prikljucenju Albanij ili bosanski Srbi o zajednici sa Srbijom to je isti narod, deo moldavskih polticara sigurno nije za ujedinjenje jer ce time izgubiti svoj polozaj i feud ali vecina Moldavaca bi sa Rumunima u EU.
Imaš dokaz za svoje tvrdnje? Ako ti nije teško, "okači" ovde.Tada jos nije bilo rata znaci ipak drzavni terorizam jer su tamo dospeli organizovani od drzave Rusije.
А швајцарци опале 2 пута и оду кући.Postavljane su snimke gdje su to izgovarali.
После вишедеценијске тешке изолације малтене целог света, Северна Кореја ће буквално да полети у економском развоју! Али као самостална држава, а не као протекторат као њихова јужна браћа.Au, Rusi sui sanjali sve ove decenije da se kupaju i uzivaju u carima Severne Koreje.![]()
Nemam druga posla nego da trazim po netu slike i klipove na kojima se vide vojnici bez oznaka na Krimu cak i oko ukrajinskog dela baze u Sevastopolju ako si propustio zao mi je.Imaš dokaz za svoje tvrdnje? Ako ti nije teško, "okači" ovde.
Тако ће веома брзо да уђу и у Еуропску унију. Један по један. Мислим да ће их дочекати раширених руку.Врховна рада Украјине усвојила је у четвртак у коначном читању закон о пооштравању правила мобилизације, изјавио је посланик Алексеј Гончаренко. Према Гончаренку, за усвајање документа гласала су 283 народна посланика, а потребно је 226.
Иде дакле крљање до краја од 18 до 60 година.Украјинци масовно бјеже...
Ma, naravno, nemoj se deranžirati pokušavajući da dokažeš nedokazivo.Nemam druga posla nego da trazim po netu slike i klipove na kojima se vide vojnici bez oznaka na Krimu cak i oko ukrajinskog dela baze u Sevastopolju ako si propustio zao mi je.
Ja sam primer sam po sebi, pošto sam muško i ne mogu rađati.Почни од себе и дај пример осталима.
А САД је објавила рат СРЈ мада је окупирала део њене територије (Бондстил)? За објаву рата потребна је декларација Конгреса, а то се није десило од Другог рата, што их није спречило да униште многе државе и побију милионе људи без икакве објаве рата.Svaka drzava salje vojsku u susednu drzavu bez oznaka da otcepi i anektira neki deo? Znam za slucajeve kada jedna drzava napadne i okupira delove ili cele drzave ali tonda nije drzavni terorizam vec rat.
Сада је све једноставније. Треба само побити или стерилисати жене. Хвала ти на појашњењу.Ja sam primer sam po sebi, pošto sam muško i ne mogu rađati.
Ko tebi drma kavez FILOSOFE sa 3 Doktorata bez prakseVolgarnost je dokaz neobrazovanosti, nevaspitanosti i neljudskosti ... Šljam obični ...![]()
Kratko receno prdno u cabar
Срећа па их Руси немајуRusi nemaju šanse sa ovom taktikom
Jedan komentar pametnom čovika :
This shows that fpv drones are vastly superior to howitzers - their origin cannot be traced by radar for return fire, they can be 100% accurate (enter hatch holes) and they are inexpensive compared to their target vehicles. The drones can be operated by civilians without combat experience. These drones are also more efficient than expensive Javelins or NLAWS. These drones are not dependent upon fuel logistics like the Russian tanks and apcs are.
FPV dronovi su doslovno wunderwaffe![]()