mast
Iskusan
- Poruka
- 5.528
Jedva cekam....niko nece ni pobediti niti ostati ziv na svim stranamaVidjet ćeš, vrlo brzo kako mi se čini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedva cekam....niko nece ni pobediti niti ostati ziv na svim stranamaVidjet ćeš, vrlo brzo kako mi se čini
Cim je poceo taj rat prvi dron vam je sleteo po sred ZG....kao slucajno....made in SSSRVidjet ćeš, vrlo brzo kako mi se čini
Zabole ga tuki !Javi ti kepecu u kremalj da je za njim raspisana tjeralica![]()
Jedva cekam....niko nece ni pobediti niti ostati ziv na svim stranama
Nema potrebe da je hapsi. Ekonomicnije je da je zakolju i nju i njenu porodicu tu gde je. Brzo i efikasno. Na smrt mogu da je osude i u odsustvu.sta to znaci
jel ce Putin da uhapsi Viktoriju Nuland ili samo kenjate opet?
Zabole ga tuki !
I on može da raspiše kindžala , avangardu , cirkon na kog hoće državnika
Iskreno se nadamo da ce dostici cifru od milijardu u prvih 10 min.Žrtve će se brojati u milijunima, zahvalite kepecu iz kremlja![]()
Da uvek ima dva kraja. Kada se istrosi jedna strana , ima i druga ona deblja da se dokrajci protivnik mrvljenjem nacistickih lobanja i onih koji ih podrzavajuBatina ima dva kraja, to bi kremljoboti trebali već jednom shvatiti, previše ste se opustili...
Vidiš da imaš pamćenje kišne gliste !Batina ima dva kraja, to bi kremljoboti trebali već jednom shvatiti, previše ste se opustili...
NATO Đeneral ?
Ja sam Satanista i trolam rusosise.Eh, kad bi mogla da digne nogu... "Po tebi" znači da ti tvrdiš da Putin fizički eliminiše svoje protivnike. Medjutim, tvoje tvrdnje treba prihvatati sa rezervom, jer se, ničim izazvan, lažno predstavljaš kada je u pitanju tvoj profesionalni život.
Iskreno se nadamo da ce dostici cifru od milijardu u prvih 10 min.![]()
Jedan od krvavijih obracuna biti ce uoravo na brdovitom Balkanu krv ce se liti u potocma...al ne samo tu biti ce i drugih regiona...jednom za svagda pokusati se obracunati sa NDH ili nestati ili obrntoBatina ima dva kraja, to bi kremljoboti trebali već jednom shvatiti, previše ste se opustili...
......Даље нећеш моћи.....ДАЉЕ НЕЋЕШ МОЋИ !!.........Само преко мене мртвог !!
Ne projektuj svoju porodičnu istoriju na druge. S obzirom na to da si star ko Metuzalem, ne mogu ti uzvratiti istom merom. Pristojnost nalaže da ne spominjemo mrtve. Tvoja zahvalnost što su vas održali u životu je, skoro, pa potresna. Moraš shvatiti da je neko imao leba i kada ti nisi, pa, povuci malo ručnu.Već su ti slali, pitaj babu![]()
Javi ti kepecu u kremalj da je za njim raspisana tjeralica![]()
Амин Боже и Свети Саво и Василије !! Или ВАСКРС СРПСТВА И СЛАВЈАНСТВА......или смрт "Синђелића" !!Jedan od krvavijih obracuna biti ce uoravo na brdovitom Balkanu krv ce se liti u potocma...al ne samo tu biti ce i drugih regiona...jednom za svagda pokusati se obracunati sa NDH ili nestati ili obrnto
Jedan od krvavijih obracuna biti ce uoravo na brdovitom Balkanu krv ce se liti u potocma...al ne samo tu biti ce i drugih regiona...jednom za svagda pokusati se obracunati sa NDH ili nestati ili obrnto
Eno se brine kao robijaš za državuJavi ti kepecu u kremalj da je za njim raspisana tjeralica![]()
Tacno trebamo delovati ko hrvati bez empatije mozda u 3 pokusaju pobedimo ili nestajemo ko narod..sto se ne bi ponasali ko hrvati da se nicega ne stide..najprimitivnijih zlocina i ubijanja...Pokušali ste više puta, svaki put neuspješno, ništa od "istrage"![]()
I kao takav ebe ceo zapad !!!Ja sam Satanista i trolam rusosise.
Sta je tu tacno netacno.
A Putin eliminise svoje protivnike, da. To nisu moje tvrdnje, to su objave ruskih medija.
I ne, Viktorija ne mora da digne nogu bar ne visoko. Zaboravljas da je Putin metar i zilet, tj kepec.