Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.277
2.221.000221.000
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2.221.000221.000
Jos jedan kontingent francuza je crko u Harkovu od krstarece rakete.
Nema struje pa se tesko javljaju
Informisi se malo.najviše izvoze zapadne zemlje, od svog svetskog izvoza žita, EU učestvuje sa 16%, australija 14%, Amerika 11%, kanada 8%...
tako da više od polovine svetskog izvoza žitarica dolazi iz zapadnih i nato država
rusija izvozi 17%
During the war
Jos jedan kontingent francuza je crko u Harkovu od krstarece rakete.
Nema struje pa se tesko javljaju
Lupaš i to bez blama i ikakvog znanja !SAD su u svjetskom vrhu poljoprivredne proizvodnje, s time da im je učinkovitost poljoprivredne proizvodnje daleko najveća na svijetu, vi ljudi toliko pojma o pojmu nemate da je to strahota![]()
ti pričaš o pšenici, ja govorim o žitaricama.Informisi se malo.
https://www.statista.com/statistics...orting-countries-of-wheat-flour-and-products/
Rusija izvozi ko EU i USA zajedno i to u ratnoj 23/24.
A pogledaj koliki je rast od 2014/15 do sada.
2014. Rusija izvozila 22 miliona tona, EU 35, sada EU izvozi 36, a Rusija 51. A USA izvozila 22, sad izvozi 20.
ma tamo niko nije poginuo 2014-2022 to je sve Ruska maskirovka....a i ako je neko poginuo to su Rusi sub-humans niza bica agresivne azijatsko-mongolske horde - ne trebaju postojati na ovoj planeti NI jedan !!!! ...1 milijarda anglo-sanskonaca + EU podguzne muhe iz CRO,Kosova,federacije BiH,Turska,Japan + Australija ne mogu da se obracunaju sa 100 mil Rusa i 5-6 mil nepodobnih Srba...predlazem logore za istrebljenje i nuklearne bombe kompletan arsenal...Rusi nece uzvratiti jel time krse ljudska i demokratska prava....Ruske resurse(plin,nafta,rude,zemljiste) u vlasnistvu dobijaju u 99% Hrvati na trajno upravljanje i profit..a ne tamo neki holandezi,britanci i ostali najpodobniji21 000 djece?
ako racunas ukrajinsko, a zapravo rusko zitoEU učestvuje sa 16%
Nisu, ne bojim se i neće.Po svemu su u top poljoprivrednih proizvođača svijeta, ne boj se ti za njih, oni će tebi poslati vreću brašna ako zatreba, nećeš ti njima![]()
Jesu'l to pokupili sa nekog groblja?
Francuski ministar odbrane ne iskljucuje rekviziciju ljudstva, masina i alata da bi povecali proizvodnju za vojne potrebe.Француска војска може ући у директан сукоб са Русијом у случају потпуног колапса одбране Оружаних снага Украјине, јавио је телевизијски канал ЛЦИ , позивајући се на извор у војним круговима. Према извештајима медија, постоји неколико сценарија за инвазију француских трупа у Украјину.
https://srbin.info/svet/francuska-spremna-za-ratni-scenario-u-ukrajini-prema-lci/
ko ce koga da kava, makronovi federi ruske jajare, ili obrnuto?
ja sam jos odavno gadjao pariz, izgleda sam promasio, jer i dalje ne gori...
Jesu u stanju da doteraju recimo 2 mil vojnika + 1 mil personala za logistiku u Ukrajnu?Francuski ministar odbrane ne iskljucuje rekviziciju ljudstva, masina i alata da bi povecali proizvodnju za vojne potrebe.
Mozda i jesu, ali ih sprecava manjak ruzicastih uniformi za specijalne snageJesu u stanju da doteraju recimo 2 mil vojnika + 1 mil personala za logistiku u Ukrajnu?
Ako jesu izvolte - ako ih Rusi ne sprze...otvoren im je put za Moskvu,Krim i Vladivostok...lepa,velika i bogata resursima kolonijalna teritorija
Ma ne bre integralno brasnoti pričaš o pšenici, ja govorim o žitaricama.
početno pitanje je bilo svetski izvoz žitarica
aj sad natrag na gugl
Pa sto onda moroni sa zapada ne angazuju sve sto imaju i udare na Ruse...samo laju a ne tovare milijone personala u Ukrajni....plase se pogibelji i razaranja?ja ne znam šta još treba da urade ovim ukraincima da bi shvatili čemu služe i na šta su ih doveli
Тако је и Гебелс говорио 1943.ja ne znam šta još treba da urade ovim ukraincima da bi shvatili čemu služe i na šta su ih doveli