Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ко извози највише житарица на свету? Реци, реци, реци ...

Pogledajte prilog 1521375
najviše izvoze zapadne zemlje, od svog svetskog izvoza žita, EU učestvuje sa 16%, australija 14%, Amerika 11%, kanada 8%...

tako da više od polovine svetskog izvoza žitarica dolazi iz zapadnih i nato država

rusija izvozi 17%

najviše izvoze zapadne zemlje, od svog svetskog izvoza žita, EU učestvuje sa 16%, australija 14%, Amerika 11%, kanada 8%...

tako da više od polovine svetskog izvoza žitarica dolazi iz zapadnih i nato država

rusija izvozi 17%
Ja bi tebi zabranio bilo kakve brojeve da spominjes
Teske su to operacije za tebe

Samo botoksiranko ne sme sa skupi jajca i proglasi mobilizaciju. Kremljobotska muko. :sad2:
Мистиславе, црни" Мистиславе :huh:..... вероватно ће ти тек сутра синути у главу шта си написо..... само једно да ти наговестим..... Русија нема потребе за додатним људским ресурсима на фронту,.... што значи да Украјина има потребе.... и шта то значи даље црни" Мистиславе....

rusija izvozi 17%
52257220232_34eb4cf343_h.jpg

Jel ti drago što se ukrajinska djeca smrzavaju u mračnim podrumima zbog kepeca iz kremlja?
Знаш како је то ишло.... прво је било оно са Кримским мостом..... упозорење ако крену да бомбардују биће последица...... и било је прво су бомбардоване рецимо трафо станице и преносници.... и није било струје али је то временом могло да се обнови..... онда је кренуло Белгород и неселективно бомбардовање и страдање цивила.... и то гађање је углавном било из области Харкова..... и онда овај терористички масакр и да не заборавима Дарија Дугина и Петербург бомба,.... мислиш да је Русија све то заборавила.... није и упозоравала је на црвене линије..... и онда сада иде ескалација и бомбардовање виталнијих енергетских система..... али и даље то није бомбардовање највиталнијих енергетских постројења..... био сам и видео унутрашње погоне и турбине Ђердапа 2.... видео све Електране у Србији.... и на основу слика погођених електро постројења у Украјини мислим да је ово последње упозорење Украјини да не врше терористичке нападе.... јер ако се стварно бомбардују највиталнији системи енергетике у Украјини онда ће то буквално да буде катастрофа.....

Borrel: "Ne možemo dopustiti da Rusija dobije ovaj rat. Inače će interesi Sjedinjenih Država i Europe uvelike patiti. Ne radi se samo o velikodušnosti. Ne radi se o podršci Ukrajini jer volimo Ukrajince. To je u našem vlastitom interesu.
cist satanizam i zrtvoprinosenje jadnih ukra zarad eu i usa hegemonije, tj. interesa - ako bog uopste postoji neko ce goreti u paklu, a do tada ruje ce da ih njukuju, a mi cemo da se veselimo - udri vraga ne ostav' mu traga! obrisi ih putine sa lica zemlje, ne si sisa. picko, izdajnicka! ne uzimaj srbe vise u usta! cekamo medvedeva. ti si jajara.
majke vam se nahebo hebrejin onaj, da imate drzavu ladio bi u corci koliko vam je pretio, jajare, 3,14cke! jevrejin preti rusijii da ce platiti, i platila je, a on ode kuci slobodan,. e somine! jos ga voditelj zove opet da dodje?! jaoj...banana drzavo, svaka susa moze da vam preti, treba vas ukinuti, 'bes rusiju!

guskova kaze da ste *****, da ste izdali nas srbe, a jel slagala? bice da nije. znaci da ste *****. karaju vas jevreji turci, a nadasve ameri i briti, i onda se istresate na jadnim ukrama.

dno-dna!

Poslednja izmena:
Знаш како је то ишло.... прво је било оно са Кримским мостом..... упозорење ако крену да бомбардују биће последица...... и било је прво су бомбардоване рецимо трафо станице и преносници.... и није било струје али је то временом могло да се обнови..... онда је кренуло Белгород и неселективно бомбардовање и страдање цивила.... и то гађање је углавном било из области Харкова..... и онда овај терористички масакр и да не заборавима Дарија Дугина и Петербург бомба,.... мислиш да је Русија све то заборавила.... није и упозоравала је на црвене линије..... и онда сада иде ескалација и бомбардовање виталнијих енергетских система..... али и даље то није бомбардовање највиталнијих енергетских постројења..... био сам и видео унутрашње погоне и турбине Ђердапа 2.... видео све Електране у Србији.... и на основу слика погођених електро постројења у Украјини мислим да је ово последње упозорење Украјини да не врше терористичке нападе.... јер ако се стварно бомбардују највиталнији системи енергетике у Украјини онда ће то буквално да буде катастрофа.....
Zabole mini firera za narod !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back