Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.129
Rusi u Srbiji najmanje vole Volodju. Vise ga vole u Italiji i Nemackoj, ne bi bilo zgoreg da ih se vrati nazad kod Volodje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi u Srbiji najmanje vole Volodju. Vise ga vole u Italiji i Nemackoj, ne bi bilo zgoreg da ih se vrati nazad kod Volodje.
![]()
Mozda je pao neki dogovor o podeli teritorije sa Rusima.mene samo kopka sta Makron hoce sa ovim slanjem trupa u Ukrajinu?
Sve to je izveo na tako nespretan nacin da je prosto izofirao nesoremnost Evropljana da salju vojsku u Ukrajinu osim uvek spremnih kamikaza - Poljaka.
Mozda mu je cilj da prakticno sabotira samo ideju?!
A zanimljivo je da 20% Francuza nije protiv ideje. Verovatno su to muhamedanci kojima odgovara da Francuska ostane bez par hiljada elitnih jedinica. Lakse ce im biti posle da je zauzmu.
Nidje istineGradjevinski inzinjer Sojgu koji je ministar odbrane i marsal rusije, izjavio da rusiji hitno treba popuna oruzanih snaga. Na sastankku sa visokim casnicima ruske armije Sojgu je izneo zahtev za novih 14 divizija i 16 brigada
Radi se sigurno o nadoknadi gubitaka u ukrajini
Odmah me tuga uhvatila..Rusi u Srbiji najmanje vole Volodju. Vise ga vole u Italiji i Nemackoj, ne bi bilo zgoreg da ih se vrati nazad kod Volodje.
![]()
Све је то тачно али једно су жеље друго реалност.Треба узети у обзир да је од 2014 године НАТО већ био уложио доста ресурса у украјинску војску.Скоро сам читао податке да су процјене како су Руси уништили преко 13000 комада разног оклопа.Треба рећи да Украјина готово да и нема старог оклопа од пре почетка сукоба а имали су после Русије највише оклопа у Европи па ти види колико је то.Дакле да се није упетљао НАТО ово би одавно била завршена прича.Sad oko ruske taktike.
Mislim jasno je da su se Rusi opredelili da naprave kotlove na istoku da samelju sto vise Ukrajinaca. Kazu cak 700000 izbacenih iz stroja sto me ne bi ni cudilo. Po meni, taj plan mozda nije los da se skroz slomi Ukrajinska vojska i ljudski i moralno, ali , ali ima jedan stravican problem, a to je sto je izginuo ogroman broj ljudi. To ce kasnije otezati pomirenje i Rusija ce stalno imati vanredno stanje u Ukrajini. Nije ovo vise vreme kad je bilo 5 brace i sinova pa 3 poginu, nikom nista. Danas kad ubijes vojnika nekom si ubio oca ili sina jedinca i za njega je sva politika gotova.
Rusima je bolje bilo da su ipak zauzeli Harkov. Tako bi sprecili da Ukrajina regrutuje proruse i salje ih na Ruse.
A osim toga bolje im je bilo da su ipak zauzeli vise teritorija jer tako smanjuju Ukrajini regrutni potencijal. Da su recimo stigli do Dnjepra z 2-3 meseca, onda bi komotno ratovali u Zap Ukrajini jer tamo vise nema Rusa.
S obzirom da Rusi prilicno kilave meni sve to ukazuje da oni zele ipak veci sukob i da su spremni da idu do kraja. Dakle i na Baltik Poljsku Skandinaviju verovatno i Rumuniju. Sada bilduju vojsku i kale je kroz bitke dok Evropljani sastance.
Fantastic bombastic, pa ovo je lepoeeeeeeee, krasnoe !!!Разваљивање НАТО тенкова и посада
На снимку нациста пуца у главу рањеном колеги 18+
Pogledajte prilog 1518352
Pogledajte prilog 1518353
Pogledajte prilog 1518354
Pogledajte prilog 1518355
Pogledajte prilog 1518356
Pogledajte prilog 1518357
Pogledajte prilog 1518358
Kako botorusi kazu, pogoni teske industrije i tvornica Samoljota
Kako ono rekoste da stanovnici Belgoroda beže u podrume ?Kako botorusi kazu, pogoni teske industrije i tvornica Samoljota![]()
Ма они су већ у Украјини али јако мален број иде на фронт, углавном позадина, логистика и ПВО системи.mene samo kopka sta Makron hoce sa ovim slanjem trupa u Ukrajinu?
Sve to je izveo na tako nespretan nacin da je prosto izofirao nesoremnost Evropljana da salju vojsku u Ukrajinu osim uvek spremnih kamikaza - Poljaka.
Mozda mu je cilj da prakticno sabotira samo ideju?!
A zanimljivo je da 20% Francuza nije protiv ideje. Verovatno su to muhamedanci kojima odgovara da Francuska ostane bez par hiljada elitnih jedinica. Lakse ce im biti posle da je zauzmu.
Lako je tuđim gloginje mlatit !!!Војни комитет НАТО позвао је Кијев да појача мобилизацију и да шаље што више мушкараца на фронт.
Jaoooooooo cirkusaaa, razvlače mučenika ko žvaku
Tom zelenskom stvarno tako dobro ide ??![]()
Pogledajte prilog 1518373