Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 30.906
Укиселио се, па воња?Koji mi? Hajde prvo sredi taj kupus od misli u glavi, pa mi postavi neko normalno pitanje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Укиселио се, па воња?Koji mi? Hajde prvo sredi taj kupus od misli u glavi, pa mi postavi neko normalno pitanje.
takvog su ga rusi napravili, nisam im ja krivGde je ovde grad.
Nema zgrade nijedne.
sve izraženo u američkim dolarimaNafo prdnuo u cabar
Da li je? I koliko dugo jos…sve izraženo u američkim dolarima![]()
Ali pemzija 200 dolerasve izraženo u američkim dolarima![]()
A jedno jos stotinjak godinaDa li je? I koliko dugo jos…
Бар више неће гинути на планинарењу.Француска већ припрема контингент за слање у Украјину, који ће у почетку чинити око 2.000 војника, изјавио је шеф руске спољне обавештајне службе Сергеј Наришкин.Француска војна јединица у Украјини постаће легитимна и приоритетна мета руских оружаних снага.
Kako izgleda nista od slanja vojske, kazu Rusuja siri dezinformacijeФранцуска већ припрема контингент за слање у Украјину, који ће у почетку чинити око 2.000 војника, изјавио је шеф руске спољне обавештајне службе Сергеј Наришкин.Француска војна јединица у Украјини постаће легитимна и приоритетна мета руских оружаних снага.
dosta im je i toliko, jeftini su u rusiji kupus, repa i crni lukAli pemzija 200 dolera![]()
![]()
Bogumi nisu vise toliko jeftinidosta im je i toliko, jeftini su u rusiji kupus, repa i crni luk
Ili znaju svi za jadac ili ih nema vise.Kijev, metro stanica.
Niđe čojeka, sve ženskinje i poneki starac
A šintera masa.
ZnajuIli znaju svi za jadac ili ih nema vise.
На крају ће бити роке-коке кад се досјетеKijev, metro stanica.
Niđe čojeka, sve ženskinje i poneki starac
A šintera masa.