LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.392
Lešinari samo vrebajuKijev, metro stanica.
Niđe čojeka, sve ženskinje i poneki starac
A šintera masa.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lešinari samo vrebajuKijev, metro stanica.
Niđe čojeka, sve ženskinje i poneki starac
A šintera masa.
Ako je neki čovek antikomunista, to neDanilo Kiš je bio protiv u vreme kada je komunizam bio na vrhuncu!
Propadoše načisto !!!
Ja sam komunista. Opšte mišljenje je da sam normalan. Lekarska dijagnoza mi je sine morbo. Da li se i ja borim protiv komunizma a da to i ne znam?Ako je neki čovek antikomunista, to ne
mora da znači da se bori protiv komunistickog rezima već samo znači da je protiv komunizma a svaki normalan čovek je protiv komunizma.
Табак: Потемкиново село
Ne mozes biti normalan čovek ako si komunista.Ja sam komunista. Opšte mišljenje je da sam normalan. Lekarska dijagnoza mi je sine morbo. Da li se i ja borim protiv komunizma a da to i ne znam?
Neće shvatiti. Moraš malo jednostavnije pitanje.Ja sam komunista. Opšte mišljenje je da sam normalan. Lekarska dijagnoza mi je sine morbo. Da li se i ja borim protiv komunizma a da to i ne znam?
Najbolji ste vi koji drugima delite dijagnoze, a sopstvena vas ne interesuje.Ne mozes biti normalan čovek ako si komunista.
Da li mozes da dokazes da je u EU i Americi veća cenzura nego u Rusiji?Znači li ti išta podatak da se u Rusiji gledaju i čitaju strani izvori a u EU ,Americi i Kanadi teško,ili nikako.Eto pitaj Marsijanera,on je u Kanadi,on ti može reći kakve probleme ima sa čitanjem ruskih izvora.
Čije mišljenje?Opšte mišljenje je da sam normalan.
Ako su sigurni da ce takva tatika biti efikasna u obuzdavanju Rusije, trebali su pre pocetka rata poslati vojne jedinice.На француској телевизији замишљају где би француске трупе могле да буду стациониране у Украјини ако их тамо пошаљу
- детаљи
Мапа приказује 2 сулуда хипотетичка сценарија - војно распоређивање дуж Дњепра и дуж границе са Белорусијом.
Очигледно је да су сценарији били од пуковника Винцента Арбаретиера, који је био позван у студио као стручњак.
Он тврди да би распоређивање трупа дуж Дњепра показало „црвену линију“ за Руску Федерацију, да не би требало да улази на територију деснообалне Украјине. А постављање дуж границе са Белорусијом би обезбедило Кијев.
Арбаретиер такође дозвољава мешовиту опцију са постављањем на обе ове локације.
Он каже: „Француска је обезбедила у овом сценарију“ 20.000 војника окупљених у мобилне бригаде.
„Не ради се о стварању непрекидне линије људи, већ о постављању јединица које могу врло брзо да реагују. Затворите борбене јединице, борбене јединице и јединице за подршку да бисте могли да задржите Русе“, рекао је Арбаретје.- РВвоенкор
Hajde me još malo ubeđuj da ni Hegel nije bio normalan ...Ne mozes biti normalan čovek ako si komunista.
takvog su ga rusi napravili, nisam im ja kriv
Ljudi mesaju komunizam i rezime koji su sebe nazivali komunistickim (socijalistickim).Ja sam komunista. Opšte mišljenje je da sam normalan. Lekarska dijagnoza mi je sine morbo. Da li se i ja borim protiv komunizma a da to i ne znam?