Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Али какотокакото

Screenshot_20240319_214506_com.android.chrome_edit_4955627909159971.jpg
Screenshot_20240319_214511_com.android.chrome_edit_4955615389403723.jpg

МЕДВЕДЕВ СЕ РУГА ЗАПАДНИМ ЛИДЕРИМА
„Шеф дечијег базена Емануел Макрон плаши се слетање Француза на Крим, али онда каже да је спреман да разговара са Путином ако га позове.
Бајден води хибридни рат против нас, али истовремено позива на наставак стратешког дијалога о наоружању.
Шолц потпуно одбија да призна Путина, али је спреман да преговара са њим.
Јасно је да им је потрбан психијатар “

На француској телевизији замишљају где би француске трупе могле да буду стациониране у Украјини ако их тамо пошаљу
- детаљи
Мапа приказује 2 сулуда хипотетичка сценарија - војно распоређивање дуж Дњепра и дуж границе са Белорусијом.
Очигледно је да су сценарији били од пуковника Винцента Арбаретиера, који је био позван у студио као стручњак.
Он тврди да би распоређивање трупа дуж Дњепра показало „црвену линију“ за Руску Федерацију, да не би требало да улази на територију деснообалне Украјине. А постављање дуж границе са Белорусијом би обезбедило Кијев.
Арбаретиер такође дозвољава мешовиту опцију са постављањем на обе ове локације.
Он каже: „Француска је обезбедила у овом сценарију“ 20.000 војника окупљених у мобилне бригаде.
„Не ради се о стварању непрекидне линије људи, већ о постављању јединица које могу врло брзо да реагују. Затворите борбене јединице, борбене јединице и јединице за подршку да бисте могли да задржите Русе“, рекао је Арбаретје.- РВвоенкор

На француској телевизији замишљају где би француске трупе могле да буду стациониране у Украјини ако их тамо пошаљу
- детаљи
Мапа приказује 2 сулуда хипотетичка сценарија - војно распоређивање дуж Дњепра и дуж границе са Белорусијом.
Очигледно је да су сценарији били од пуковника Винцента Арбаретиера, који је био позван у студио као стручњак.
Он тврди да би распоређивање трупа дуж Дњепра показало „црвену линију“ за Руску Федерацију, да не би требало да улази на територију деснообалне Украјине. А постављање дуж границе са Белорусијом би обезбедило Кијев.
Арбаретиер такође дозвољава мешовиту опцију са постављањем на обе ове локације.
Он каже: „Француска је обезбедила у овом сценарију“ 20.000 војника окупљених у мобилне бригаде.
„Не ради се о стварању непрекидне линије људи, већ о постављању јединица које могу врло брзо да реагују. Затворите борбене јединице, борбене јединице и јединице за подршку да бисте могли да задржите Русе“, рекао је Арбаретје.- РВвоенкор
Ako su sigurni da ce takva tatika biti efikasna u obuzdavanju Rusije, trebali su pre pocetka rata poslati vojne jedinice.

takvog su ga rusi napravili, nisam im ja kriv

Није тачно! ****** су криви јер сте хтели ту да се учврстите, у насељено место, и да одатле бијете свим наоражењем. Није вам успело, као што видиш. По војним законима сва места која се користе у милитаристичке сврхе су потпуно легална мета, то би ти требао да знаш. Јес да си доооообро полунеписмен али си ипак заставник, то јест војно лице. Ваљда су те нешто од тога учили?

Poslednja izmena:
Ja sam komunista. Opšte mišljenje je da sam normalan. Lekarska dijagnoza mi je sine morbo. Da li se i ja borim protiv komunizma a da to i ne znam?
Ljudi mesaju komunizam i rezime koji su sebe nazivali komunistickim (socijalistickim).
U najvecem broju slucajeva nemaju pojma sta je komunizam, znaju samo za ove druge.

Putin: Koga je naš neprijatelj odlučio da zastraši? Ruski narod? Multinacionalni narod Rusije? Ovo se nikada nije dogodilo i nikada se neće desiti.

A verovatno ste primetili i da su čak i predstavnici strane štampe prilazili ljudima u teškim krajevima i govorili: „Kuda idete? Zar se ne plašiš?" A takav, već odrastao, rekao je: „Ja sam Rus! I ići ću tamo gde treba.”

Vidite, ono što naš neprijatelj radi, nadajući se da će postići rezultat, postiže rezultat, ali upravo suprotan od očekivanog. To je sve. Ne razumeju s kim imaju posla.
Sa Rusijom!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back