Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.379
Glasao je zajedno sa Šojguom, gledao sam snimak. Kaže ISW da je zaokružio NavaljnogBotorussi imal kakvije informacija de ga je Gerasimov i za koga je dao svoj glas![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glasao je zajedno sa Šojguom, gledao sam snimak. Kaže ISW da je zaokružio NavaljnogBotorussi imal kakvije informacija de ga je Gerasimov i za koga je dao svoj glas![]()
Njegove suze su dokaz.Докази?
Za naciste - "opozicija", za normalne, razumne, objektivne, informisane - nacista.A i to što je pobio opoziciju nije naškodilo
Milosrdni anđeo.Dobro je pa u Ukrajini niko bombama i granatama ne maltretira građane zadnjih godina.
dakle neonacisti, ksenofobi i zastave Donjecka u marsu zajednoZa naciste - "opozicija", za normalne, razumne, objektivne, informisane - nacista.
Više ni Evropa ne krije da je Žukov bio u pravu.
Samo im ostaje da gledaju Krim iz vazduha !!!!
Veoma uman odgovor.
Jel vidiš da je zapad nemoćan da instalira svog čoveka na čelo Rusije? Propast na zapadu je očigledna. Tužno.kepec pobijedio na ''izborima'', e kad me sad nije šlogiralo od iznenađenja![]()
Sta se tebe tice to?A i to što je pobio opoziciju nije naškodilo![]()
rezultati izbora u ambasadi Rusije u Beogradu, glasovi ruskih drzavljana u Srbiji
Putin 3%
ostali kandidati 97%
Gospodja Nuland se smeje
Veoma uman odgovor.
Ahh ti drugorusijancirezultati izbora u ambasadi Rusije u Beogradu, glasovi ruskih drzavljana u Srbiji
Putin 3%
ostali kandidati 97%
Gospodja Nuland se smeje
Meni je sad jasno ko je pobegao u SrbijuGospođa Nuland, a ko je to ?
Ah, sad sam se sjetio ! Pa to je ona penzionisana, ružna, luda baba, najodgovornija za pogrešnu politiku SADe posljednjih tridesetak godina !
I čini mi se da joj se nije baš išlo u penziju, ali su joj rekli da će je svejedno šutnuti iz USA administracije ako se ne penzioniše !
Botorussi imal kakvije informacija de ga je Gerasimov i za koga je dao svoj glas![]()
Nisam znao da mu je mama gataraSto ne pitas mamu? Mozda se iznenadis![]()