Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.433
 Отпуштен је секретар за штампу украјинског ратног ваздухопловства Јуриј Игнат
 Отпуштен је секретар за штампу украјинског ратног ваздухопловства Јуриј ИгнатТај човек је измислио „десет оборених Кинжала“, „15 оборених авиона“ итд.
Прошло је време!©

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 Филмска компанија Хрјок Хрјак Вижн представља.
 Филмска компанија Хрјок Хрјак Вижн представља.
 Која „земља“ има такве победе:
 Која „земља“ има такве победе:

Посматрачи из САД и Јужне Африке, који су дошли у Херсонску област на председничке изборе, не налазећи тамо „окупацију“ о којој пишу западни медији, оптужили су их да лажу
 Посматрачи из САД и Јужне Африке, који су дошли у Херсонску област на председничке изборе, не налазећи тамо „окупацију“ о којој пишу западни медији, оптужили су их да лажу
 Међународни посматрачи након два дана гласања на руским председничким изборима у Запорошкој области нису забележили ниједно кршење закона, стриктно се поштују све демократске процедуре, рекао је специјалиста из Србије Горан Шимпрага.
 Међународни посматрачи након два дана гласања на руским председничким изборима у Запорошкој области нису забележили ниједно кршење закона, стриктно се поштују све демократске процедуре, рекао је специјалиста из Србије Горан Шимпрага.A svi oni to lepo zamislili. Bez krčmara.„Ми нисмо у рату са Русијом, тако да нас Русија неће победити“ – Шолц
„Послаћемо војнике против Руса, али ми нисмо у рату са Русијом“ – Макрон
„Желели бисмо да добијемо мали део Украјине, али без трупа из Русије“ – Туск.©
Razumeli smo. Da se tamo vlada sastavlja telefonskim pozivom iz odgovarajuće ambasade sve bi bilo fer, pošteno i demokratski. Msm, za šta nas smatraš?Nije ovo dečija igra šibicama već sprdnja od izbora. Ako im pokažeš da je sprdnja završiš u kažnjeničkoj koloniji u polarnom krugu.

Међународни посматрач из Немачке Томас Ропер разговарао је са становницима Мелитопоља о изборима и добио прилично неочекивану поруку за Немце, коју је обећао да ће им пренети:
 Међународни посматрач из Немачке Томас Ропер разговарао је са становницима Мелитопоља о изборима и добио прилично неочекивану поруку за Немце, коју је обећао да ће им пренети:Sudeći po rečniku i argumentima, za konzumente Pinka i Hepija.Razumeli smo. Da se tamo vlada sastavlja telefonskim pozivom iz odgovarajuće ambasade sve bi bilo fer, pošteno i demokratski. Msm, za šta nas smatraš?
Dogorelo do nokata.Отпуштен је секретар за штампу украјинског ратног ваздухопловства Јуриј Игнат
Тај човек је измислио „десет оборених Кинжала“, „15 оборених авиона“ итд.
Прошло је време!©

Upravo tako.Blago tebi,
samo moram da te razočaram jer se čak i Rusi pozivaju na kosovski presedan.
Sigurno se sećate tih nedavnih Putinovih izjava koje su u Srbiji primljene kao "zabijanje noža u leđa Srbiji".
Tako da kada budu krenuli pregovori o završetku rata u Ukrajini očekujete argumente tipa "kad je moglo Kosovo može i Donabs i Krim"
Znam da se nadate da će Putin lupiti šakom o sto i reći "Kosovo mora da se vrati Srbiji ili nema kraja rata" ali to se jednostavno neće desiti.
Ne gledam uopšte. A CNN i N1 izbegavam iz razloga mentalne higijene. Kad jednom uhvate za mozak tad bude kasno.Sudeći po rečniku i argumentima, za konzumente Pinka i Hepija.
Izvinjavam se na spamu, danas si spomenuo pregovore pre bombardovanja 99-te i neke cinjenice oko pregovara.Ne, nego je na diktatoru i mafiji oko njega da mamuza te nesrećnike.
Jbt, ladno se ljudima obraćaš kao da radiš na Pinku
Rusi krivi i što nas Namačka ne voli a Amerika im ide na ruku?Upravo tako.
Na kraju balade će Ukrajina imati istu sudbinu kao i Srbija. Ma koliko većinska Srbija podržavala Ruse, slučaj Kosova će biti korišćen kao izgovor za sve delove Ukrajine koje će uzeti Rusija.
****** polubudan napisao u svetu a ne u svemiru ahahahha *****Malo ko zna pravi istinu ali ruzzka govna i KGB kepec su svet prevarila. prvi čovek u svetu nije bio rus.
Pogledajte prilog 1515843
prvi put kada je leteo 1961. prezivao se gagarčuk. ali onda je brežnjev došao i rekao "promeni prezime u gagarin". I uprkos tome je zadržao je hoholjok ispod šlema kosmonautskog, a ispod kosmonautskog odela nosio je prelepe šarovare koje su mu poklonili u sumskoj oblasti. i nikad ih nije skidao ni kad se kupao. spavao je u njima, kupao se u njima , uvek ih je nosio da bi dokazao ko je zaista.
Pogledajte prilog 1515845
12. aprila kada je konačno stigao u svemir, video je Gospoda boga kako ga osvetljava iznad njegove glave. Pogledao je u oči bogova i viknuo „SLAVA UKRAINI! “ a bog je gromkim, gromkim glasom odgovorio „HEROJAM SLAVA”
Pogledajte prilog 1515846
Znam, Rusi ubijaju iskljucivo naciste i strane placenike a Ukrajinci civile.
Zelenski je Ruse nazvao ološem, a udare ruskih oružanih snaga na Odesu “vrlo podlim” .
Danas su ruske oružane snage snažnim raketnim udarom uništile desetke vojnika i časnika bataljuna Tsunami, formiranog od policajaca iz Odese.
Rusi tim raketama mogu pogoditi koga i kad hoće.
Međutim, njima ne gađaju Ukrajince. Znaju oni da te jadne budale nisu ništa krive.

Ne znamo da li su pitanju tri projektila ili naknadne eksplozije u nekom magacinu, fabrici ili skladistu goriva. Ukrajinski civili su bas drski i traze djavola, spavaju u svojoj kuci i gledaju sa svog balkona 5-600 kilometara daleko od fronta.Sta ovde nije "visoko precizno"?
Zasto ovaj civil nije u sklonistu?
Zasto ovaj civil gleda strahote sa svog prozora i zali se na buku i nemogucnost spavanja?

Друг Ким Џонг Ун се сада вози около у потпуно новој "Аурус" лимузини коју му је дао Путин.
Nije kontrolor ovca da nezna da Putko ima X dvojnika.
Za ubijanje civila se obrati Izraelu, kome USA neprekidno dostavlja bombe i moli ih da budu pažljiviji.Znam, Rusi ubijaju iskljucivo naciste i strane placenike a Ukrajinci civile.
Zasto je ponuda Ukrajini dosla bas 2008? Te godine je Rusija harala Gruzijom sa tendencijom nastavka sprovodjenja Putinovih suludih ideja, Amerika je napravila gresku sto nije nekim Lex speciailis primila Ukrajinu u NATO te godine, ne bi bilo aneksije Krima ni ovog glupog rata.ЏЕФРИ САКС:
„Украјина је требало да буде тампон зона—између Европе и Русије, зона безбедности између НАТО-а и Русије.
То није значило крај украјинског суверенитета; у ствари, супротно.
Ништа није у реду са неутралношћу, а неутралност је добро функционисала за Шведску, Финску, Аустрију и Швајцарску.
Разлог зашто је то функционисало је тај што је Русија желела тампон на исти начин на који је Запад желео тампон.
Онда су Сједињене Државе утукле у своју крваву главу да желимо Украјину за нас, а желимо да будемо на граници Русије.
Многе усијане главе у Сједињеним Државама желеле су да се Русија даље распада. 1991. није била довољна; окончање Совјетског Савеза — сада, хајде да се Русија распадне.Без сумње, постојала је јака компонента ЦИА која је рекла: 'Окружићемо Русију, ослабићемо Русију, извршићемо промену режима.'
У Вашингтону има много лудих идеја.Сада је Европа разумела већину овога. Када је Џорџ В. Буш млађи гурао проширење НАТО-а 2008. Украјини и Букурешту, европски лидери су му приватно говорили: 'Џорџ, немој то да радиш.'А високе дипломате Европе и САД, попут садашњег директора ЦИА-е Вилијам Бернса, који је 2008. био амбасадор САД у Русији, писали су у депешу: „Ово је апсолутно црвена линија.
Не гурајте НАТО.'
Али, знате, САД су пуне глупих људи у безбедносној држави, и они су арогантни.Рекли су: 'Победили смо у Хладном рату; можемо да радимо шта хоћемо.
Не морамо никога да слушамо. Не морамо да слушамо европске лидере. Не морамо да слушамо Путина. Не морамо никога да слушамо. Украјина ће постати део НАТО-а.'Овде смо.
То је толико очигледно, чак и Јенс Столтенберг то признаје. Он то каже, али онда европски лидери или лажу или је глуп када то поричу јер кажу „НАТО – не, није НАТО“, али Столтенберг каже: „Да, ово је рат против НАТО-а“.
А онда немају здрав разум. Ако је у питању рат против НАТО-а, да ли је заиста исправно да идемо на ивицу нуклеарног рата да бисмо Украјину учинили делом НАТО-а, а не да бисмо Украјину учинили безбедном и неутралном?
И да ли је заиста тачно, као што сада пропаганда каже, 'Ма, не можете бити сигурни и неутрални јер је Путин или Хитлер или Петар Велики', или какве год глупости изговара пропаганда на Западу управо сада.
То је чиста глупост.Ако људи разумеју историју било чега од овога, схватиће да су САД провоцирали, испровоцирали.
Европљани су то знали; ћутали су јер се плаше свог господара, Сједињених Држава, свог заштитника, свог нуклеарног штита, шта год да је. Дакле, не говоре искрено.Али сада, нисам сигуран да садашњи род лидера уопште разуме ову историју.
Ако мало радите на томе, није тако тешко разумети.Ја сам то видео из прве руке, изблиза, у последњих 30 година, јер сам био саветник Горбачова, био сам саветник Јељцина, био сам саветник Кучме, другог председника независне Украјине.Знам те људе.
Знам шта се десило. Знам шта су ми европски лидери говорили током година.Дакле, све ово значи шта је одговор на ово?
Неутрална Украјина.А зашто Макрон или Шолц или било ко верује да је НАТО у Украјини или изводљив или чак исправна ствар, ако је изводљива, апсолутно ме збуњује.А Јенс Столтенберг, кога познајем откако је био премијер Норвешке, о чему он то дођавола прича?
Са стотинама хиљада мртвих Украјинаца, а он каже: 'Украјина ће бити део НАТО-а.'Па, да, Јенс, преко свих наших лешева."

Propustio da navede na koliko mesta se dogodilo ometanje izbora, pijan ili ne zeli da znamo koliko potencijalnih protivnika ima Putko i njegovi podrepasi..Medvedev upozorava:
“Svi nitkovi koji počine zločine na ili u blizini biračkih mjesta (paljevina, vandalizam, itd.) trebaju imati na umu da mogu biti pozvani na odgovornost ne samo prema članku 141. Kaznenog zakona Ruske Federacije, "Ometanje ostvarivanja biračkog prava ili rad izbornih povjerenstava." Oni su izdajice, a njihova djela mogu se kvalificirati mnogo strože: prema članku 275. Kaznenog zakona Ruske Federacije - državna izdaja u obliku pružanja bilo kakve pomoći stranoj državi tijekom rata. Ako njihova djela predstavljaju elemente drugih kaznenih djela predviđenih u Poglavlju 29 Kaznenog zakona Ruske Federacije (zločina protiv temelja ustavnog poretka i sigurnosti države), tada se mogu kazneno goniti i prema drugim člancima kaznenog zakona. zakon.
Ovo nije dječja igra sa šibicama ili nevina nestašluka sa briljantno zelenilom. Ovo je izravna pomoć onim degenericima koji danas granatiraju naše gradove. Kriminalni aktivisti na biračkim mjestima moraju shvatiti da bi zbog svojih postupaka mogli završiti dvadeset godina u zatvoru posebnog režima...”
Iz tvojih usta u bozje usi ako je tacno ovo sto si rekao nije daleko dan kada ce Rusi najuriti Putina i smestiti u celiju Navaljnog.U tom slučaju imaju spavače koji su se aktivirali po nalogu Kijeva. Daleko je za bilo šta što leti iz Ukrajine.
Trolovanje ne pomaže. Inače lepo si to skapirao, upravo tako.Znam, Rusi ubijaju iskljucivo naciste i strane placenike a Ukrajinci civile.